Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ederiz tabii etmez olur muyuz ama tabii geçen ay kimyasal korkusu ile aynı durumu yaşayacağım diye korkuyorum lekelenmelerim var çünkü inşaAllah tutunur her daim dua ediyorum edicem de Çok bekletmesin Rabbim
Mutlaka doktora görün o zaman canım progestan verir düşük olmasın diye

Üzülmee kuzuumm. Bu ay olmadı ama bidaha ki ay olcak Allahın izniyle hiç canını sıkma olur mu. Ne zamandır istiyodun. Yeni bat tarihinide yazalım listeye uğur getirir inşallah
6 yıllık evliyim 2,5 yildir istiyoruz hicbir problemimiz yok. 2015 de doğal bir gebeliğin oldu kürtaj olmak zorunda kaldim. Şimdi ise ne yapsakta olmuyor . Hayirlisi ne diyelim. Yeni derken mayıs ayımı bu ayımı

gunaydın ne guzel bir sabah bu herkezden hamılelık haberı allahım artırsın cook mutlu oldum durumları burdan yazmayı da unutmayın benım adete son 9 gun test yapsam cıkarmı

gunaydın ne guzel bir sabah bu herkezden hamılelık haberı allahım artırsın cook mutlu oldum durumları burdan yazmayı da unutmayın benım adete son 9 gun test yapsam cıkarmı
Kuzum benim 9 gun kala kanda bile cikmadi 6 ve 5 gun kala bugun ogrendik biraz daha sabret

Merhaba kızlar benim de BAT 3 Mayıs. 3 yıllık evliyim bu ay 4'e giricez inş. Bal tarçın çörek otu kürü bi de düzensiz olarak incir kürü kullanıyorum eşim de her gün keçiboynuzu pekmezi içiyor. Bu ay hayırlı haberi alırım inşallah ve benim gibi bekleyen isteyen burdaki herkes de :))

ilk deneme mi?

Hoşgeldin aramıza canım. İnşallah olur

6 yıllık evliyim 2,5 yildir istiyoruz hicbir problemimiz yok. 2015 de doğal bir gebeliğin oldu kürtaj olmak zorunda kaldim. Şimdi ise ne yapsakta olmuyor . Hayirlisi ne diyelim. Yeni derken mayıs ayımı bu ayımı
Bu topik hepimize şans getirsin canım bu ay geçmediyse bu ay ki adet tarihin geçtiyse öbür ay

Mutlaka doktora görün o zaman canım progestan verir düşük olmasın diye
Sağlık ocağına gittik eşimle ama saat sekiz ile on arasında kan alıyorlarmış aile hekimime danıştık oda önce yarın kan alacak sonra perşembe bakacak gidişata göre kadın doğuma yönlendirecekmiş malum olaylardan dolayı sanırsam ki hemen git demedi geçen ayda kimyasal olduğu için lekelenmeleri sordum stresten de olabileceğini söyledi dikkat etmemi söyledi o kadar yarın bakalım artık

Süper sonuclar çıkınca etiket yapmayı unutma
Yarın alacaklar kan bugün saati dolmuş ya lekelenmeleri sordum stresten de olabileceğini söyledi ağrım sızım olmadığı için olursa zaten direk acile git demişti bu hafta kontrol de tutacak kan değerlerini takip edecek yani ondan sonra kadın doğuma yönlendirecek dua edin nolur bir sıkıntı çıkmasın

çıkmıcak merak etme,çok heycanlı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…