Mutlaka doktora görün o zaman canım progestan verir düşük olmasın diyeEderiz tabii etmez olur muyuz ama tabii geçen ay kimyasal korkusu ile aynı durumu yaşayacağım diye korkuyorum lekelenmelerim var çünkü inşaAllah tutunur her daim dua ediyorum edicem de Çok bekletmesin Rabbim
SüperŞimdi gidicem canım hala adet olmadım tekrar test yaptım beş dakka içinde silik çıktı
6 yıllık evliyim 2,5 yildir istiyoruz hicbir problemimiz yok. 2015 de doğal bir gebeliğin oldu kürtaj olmak zorunda kaldim. Şimdi ise ne yapsakta olmuyorÜzülmee kuzuumm. Bu ay olmadı ama bidaha ki ay olcak Allahın izniyle hiç canını sıkma olur mu. Ne zamandır istiyodun. Yeni bat tarihinide yazalım listeye uğur getirir inşallah
Gunaydin test icin cok erken bence bi 6 gun kadar daha bekleyingunaydın ne guzel bir sabah bu herkezden hamılelık haberı allahım artırsın cook mutlu oldum durumları burdan yazmayı da unutmayın benım adete son 9 gun test yapsam cıkarmı
catlarım benGunaydin test icin cok erken bence bi 6 gun kadar daha bekleyin
Kuzum benim 9 gun kala kanda bile cikmadi 6 ve 5 gun kala bugun ogrendik biraz daha sabretgunaydın ne guzel bir sabah bu herkezden hamılelık haberı allahım artırsın cook mutlu oldum durumları burdan yazmayı da unutmayın benım adete son 9 gun test yapsam cıkarmı
ilk deneme mi?Merhaba kızlar benim de BAT 3 Mayıs. 3 yıllık evliyim bu ay 4'e giricez inş. Bal tarçın çörek otu kürü bi de düzensiz olarak incir kürü kullanıyorum eşim de her gün keçiboynuzu pekmezi içiyor. Bu ay hayırlı haberi alırım inşallah ve benim gibi bekleyen isteyen burdaki herkes de :))
Hoşgeldin aramıza canım. İnşallah olurMerhaba kızlar benim de BAT 3 Mayıs. 3 yıllık evliyim bu ay 4'e giricez inş. Bal tarçın çörek otu kürü bi de düzensiz olarak incir kürü kullanıyorum eşim de her gün keçiboynuzu pekmezi içiyor. Bu ay hayırlı haberi alırım inşallah ve benim gibi bekleyen isteyen burdaki herkes de :))
Bu topik hepimize şans getirsin canım bu ay geçmediyse bu ay ki adet tarihin geçtiyse öbür ay6 yıllık evliyim 2,5 yildir istiyoruz hicbir problemimiz yok. 2015 de doğal bir gebeliğin oldu kürtaj olmak zorunda kaldim. Şimdi ise ne yapsakta olmuyor. Hayirlisi ne diyelim. Yeni derken mayıs ayımı bu ayımı
Sağlık ocağına gittik eşimle ama saat sekiz ile on arasında kan alıyorlarmış aile hekimime danıştık oda önce yarın kan alacak sonra perşembe bakacak gidişata göre kadın doğuma yönlendirecekmiş malum olaylardan dolayı sanırsam ki hemen git demedi geçen ayda kimyasal olduğu için lekelenmeleri sordum stresten de olabileceğini söyledi dikkat etmemi söyledi o kadar yarın bakalım artıkMutlaka doktora görün o zaman canım progestan verir düşük olmasın diye
Yarın alacaklar kan bugün saati dolmuş ya lekelenmeleri sordum stresten de olabileceğini söyledi ağrım sızım olmadığı için olursa zaten direk acile git demişti bu hafta kontrol de tutacak kan değerlerini takip edecek yani ondan sonra kadın doğuma yönlendirecek dua edin nolur bir sıkıntı çıkmasınSüpersonuclar çıkınca etiket yapmayı unutma
çıkmıcak merak etme,çok heycanlı yaaYarın alacaklar kan bugün saati dolmuş ya lekelenmeleri sordum stresten de olabileceğini söyledi ağrım sızım olmadığı için olursa zaten direk acile git demişti bu hafta kontrol de tutacak kan değerlerini takip edecek yani ondan sonra kadın doğuma yönlendirecek dua edin nolur bir sıkıntı çıkmasın
Tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın ben de predictorle öğrenmiştim bu doğruluk ihtimali yüksek bir testKızlar regle 5 gün var pozitifi gördüm inanamıyotum Allahım çok şükür şoktayım Allah nasip ederse anne oluyorumEki Görüntüle 2618964
Predictor canım bence bu testGözün aydııınnn kuzuum Rabbim saglıklı hamilelik nasip etsin hayırlı evlat olsuun banada dua ethangi gebelik testi ikinci yaptıgın?
allah saglıkla kucagına almayı nasip etsın cnm cok sevındım senın adına nedarlıkmıs bebısKuzum benim 9 gun kala kanda bile cikmadi 6 ve 5 gun kala bugun ogrendik biraz daha sabret
test yapsa cııkar ozaman hıc bırsey kalmamıs ayy merakla beklıyorum sonucuMnkpnda bata son 4 gün kalmış