Evet oldum bittim. İnşallah güzel olur dediğn gibi canım ama durup durup kendi kendime acaba şundan mı olmuyordur diye sorun aramaya başladımRegl mi oldun. Umutsuzlukk yok kendini toparla herşey çok daha güzel olcsk
Süperim bomba gibiyim on numarayımTünaydııın canııım nasılsıın
Sen beklemeyeceksin bize tecrübelerini anlatacaksın canımSohrab @hayathey Paresilaaa Azze insallah kizlar çok teşekkur ederim kan testi yaptirinca kacinci gun silik cizgi gordum ne belirti oldu elimden ne gelirse hepsini paylasip yardimci olurum insallah, yoksa da hepbirlikte beklemeye devam
Amin inşallah canımCanım benim eminim çok zordur ama nasip değilmiş. İnşallah en kısa zmana da kavuşursun bebişine
Beklenen adet tarihi (bat)Kızlar merhaba ben bir şey sormak istiyorum bat ovülasyon mu demek. Ben 7 aylık evliyim 7 aydır korunuyorum. Dün akşam bebek yapmaya karar verdik ama ben bat felan pek bilmiyorum
Benim beklenen adet tarihim yani bat: 17.04. Reglim düzenlidir sadece geçen ay 1 hafta sarktı doktora gittik. Doktor bişey yok dedi. Testler falan yapıldı. Hiç bir şeyim yokmuş. Öyle gecikmiş. Ama her zaman olmaz 1 kereliğine oldu.Beklenen adet tarihi (bat)
Ovulasyon=yumurtlama demek (adetinin 14.15.günleri olan şey eger 28 günde adet oluyosan)ovulasyon gununu belirlemek için ovulasyon testleri alıp yapabılır sın adetin düzenli değilse
Kaç günde bir adet oluyorsun?Benim beklenen adet tarihim yani bat: 17.04. Reglim düzenlidir sadece geçen ay 1 hafta sarktı doktora gittik. Doktor bişey yok dedi. Testler falan yapıldı. Hiç bir şeyim yokmuş. Öyle gecikmiş. Ama her zaman olmaz 1 kereliğine oldu.
3 Nisan 4 Nisan tarihi civarında degerlendirme yaptıysan gebelik şansın olabilirBenim beklenen adet tarihim yani bat: 17.04. Reglim düzenlidir sadece geçen ay 1 hafta sarktı doktora gittik. Doktor bişey yok dedi. Testler falan yapıldı. Hiç bir şeyim yokmuş. Öyle gecikmiş. Ama her zaman olmaz 1 kereliğine oldu.
9 mayıs batMayıs ayı topiğimiz hepimize bebiş getirsin ümidiyle dertleşelim
BAT TARİHLERİ
@HzafanrR [17.04.2020]
@Sarisinmelekk [22.04.2020]
Sohrab [25.04.2020]
@hayathey [25.04.2020]
@BlueDesertRain [29.04.2020]
@Algernonya [29.04.2020]
@Aselhannn [29.04.2020]
@PolisHanim [29.04.2020]
@xy35 [01.05.2020]
@kizinbiri9 [01.05.2020]
@Yagmurr07 [02.05.2020]
@Sinebend [02.05.2020]
Azze [04.05.2020]
@Mechulzaman [04.05.2020]
@Umut999 [04.05.2020]
@Nnuurrr [04.05.2020]
Paresilaaa [05.05.2020]
@iloveme [06.05.2020]
@Deryakckn [08.05.2020]
@eczhnm [08.05.2020]
melinda- [13.05.2020]
@EbruBurcu [19.05.2020]
@murakami2501 [19.05.2020]
@CADlMAKi
28 gündeKaç günde bir adet oluyorsun?
Yok daha hiç denemedik3 Nisan 4 Nisan tarihi civarında degerlendirme yaptıysan gebelik şansın olabilir ☺
Canım doktor kontrolüne gidip bişe çıkmıyosa Demkki daha zamanı değil öyle düşün.Evet oldum bittim. İnşallah güzel olur dediğn gibi canım ama durup durup kendi kendime acaba şundan mı olmuyordur diye sorun aramaya başladım
Bende çok iyiyim canımmm. Her regl bitişi böyle modum çok yüksek oluyo sonra regl olcagmı anlaynca bi sinir harbiSüperim bomba gibiyim on numarayım
Regl bitti. Bu aya hazır ve nazır giriyorum. Olursa dünyalar benim, olmazsa öbür ay
Söyleme canım inan bende sadece burda konuşuyorumm daha iyi geliyo banaBir de arkadaşlar etrafımda kimseye söylememi istemiyor eşim annemle paylaşmamı bile bi size söyledim karar verdiğimiziyani çok kalp
O zaman adetin 13, 14,15.günlerini degerlnedirmelisiniz28 günde
Yine de gün aşırı denemeler yapmaya baslayın, belki cift yumjrtlarsınjz bu ayYok daha hiç denemedikdün karar verdik daha
Kesinlikle söyleme, söylediğine pişman ederler..bebiş olsun kalp atıslarını duy sonra.. Bizim bi arkadas 3 ay soylemedı kımseye testlerden sonra soyledıBir de arkadaşlar etrafımda kimseye söylememi istemiyor eşim annemle paylaşmamı bile bi size söyledim karar verdiğimiziyani çok kalp
Ben ailem hariç kimseye bırak 3 ayı doğana kadar söylemicemKesinlikle söyleme, söylediğine pişman ederler..bebiş olsun kalp atıslarını duy sonra.. Bizim bi arkadas 3 ay soylemedı kımseye testlerden sonra soyledı