- 12 Nisan 2019
- 24.105
- 38.294
Nazar değmiştir belki deBen ailem hariç kimseye bırak 3 ayı doğana kadar söylemicem benim zaten herkes öğrendi pat sonra düşük olduuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazar değmiştir belki deBen ailem hariç kimseye bırak 3 ayı doğana kadar söylemicem benim zaten herkes öğrendi pat sonra düşük olduuu
Herşey olabilir ben nazara çok inanıyorum artık. Çekemeyen istemeyende olurrNazar değmiştir belki de
Kesinlikle öyle.. Kimsenin niyetini bilemiyoruzHerşey olabilir ben nazara çok inanıyorum artık. Çekemeyen istemeyende olurr
Öyle sanırım canım hayrlısıCanım doktor kontrolüne gidip bişe çıkmıyosa Demkki daha zamanı değil öyle düşün.
valla sadece burda söylicem belki ailelerimize bile hemen söylememKesinlikle öyle.. Kimsenin niyetini bilemiyoruz
Bat ne zaman kuzuuum yazalım listeye . Tatlı canını sıkma. Burda birbirimize destek olmak dertleşmek için varızÖyle sanırım canım hayrlısı
hoşşşgeldiiin balıısıııı nisandan ümidi kestik ama mayıs bi güneş gibi parlıcak bizeeBende geldimmmm bendeee benide alınnnn Bat : 3 Mayıs
İnş kuzummm inşhoşşşgeldiiin balıısıııı nisandan ümidi kestik ama mayıs bi güneş gibi parlıcak bizee
Sen ne zamandır istiyosun bebişİnş kuzummm inş
Ben olursa söylemeyi düşünmüyorum. Belki 4 aylıkken derim ailelerevalla sadece burda söylicem belki ailelerimize bile hemen söylemem
Geçen ay ilk denememdi kuzumSen ne zamandır istiyosun bebiş
Aynen biz bi kere ağzımızın payını aldık o yüzden yoğurdu üfleyerek yerizBen olursa söylemeyi düşünmüyorum. Belki 4 aylıkken derim ailelere
En mantıklısı zaten canım 4 biraz geç olabilir ama 3 iyi bana göreBen olursa söylemeyi düşünmüyorum. Belki 4 aylıkken derim ailelere
Tehlikeli dönemi gecince soyle, Allah korusun bişey olur onlar da üzülürler..valla sadece burda söylicem belki ailelerimize bile hemen söylemem
Hoşgeldin kuzucumBende geldimmmm bendeee benide alınnnn Bat : 3 Mayıs
ayy çiçeği burnunda. İnşallah mayıs da olur kuzuum Rabbim hiç birimize arattırmasın. Ne kadarlık evlsinGeçen ay ilk denememdi kuzum
Öyle canımm ilkinde havalarda uçuyodum ayağım yere basmıyodu ama yere çakıldım bu sefer çok daha temkinli ilerlerimm insan bi hevesle herkesle paylaşmak istiyo ama. Kürtajdan sonra bi akrabam aradı bidaha kimseye söyleme bana bile söyleme dediTehlikeli dönemi gecince soyle, Allah korusun bişey olur onlar da üzülürler..
Ben 3 yıllık evliyim balım vajinismustumayy çiçeği burnunda. İnşallah mayıs da olur kuzuum Rabbim hiç birimize arattırmasın. Ne kadarlık evlsin
Hadi ya peki ne kadar sürede yendin nasıl bi süreçtiiBen 3 yıllık evliyim balım vajinismustum