Negatif oldu sonuçTedbirli davranmak iyidir tabi
Aynen canım inşallah tez vakitte olur yüzümüz gülerOlacak ben inanıyorum er ya da geç sağlıkla sıhhatle olacak sen de inanmaya devam et
Negatif
YaaaMaalesef olmadı diğer aya artık
Niye bu kadar gecikmiş olabilir pekiNegatif oldu sonuç
Hayır en fazla üç gün geçerdi bir de geçerliliği belki var mı yok mu bilmiyorum ama silik çizgi gördüm şimdi tabii aradan geçti ama çünkü hala adetimde gelme yok göğüslerimde artık durduk yere acımaya başladıYaaahep gecikir miydi böyle
Yaaahep gecikir miydi böyle
Bilmiyorum psikolojik mi acaba dicem ama adetim gelsin diye şartladım kendimi kaç gündür sanmamNiye bu kadar gecikmiş olabilir peki
Bence de öyle gerekirdi büyük ihtimal yok yarını bekleyeceğim sökülür heralde tam adet olurum umarım çünkü az biraz da olsa avuntuya gerek yok dediğin gibi bayağı koyu olması gerek millet adetten önce öğrenebiliyo yaSonradan çıkan çizgi geçerli değil diyolar ama bazılarıda sonradan çıkan çizgiyle öğrenmiş hamileliğini acaba geç döllenme olduda çok silik çizgi çıktı ilkten sen mi farkedemedin ki? Yoksa normalde 6 gün gecikince baya koyu çıkması gerekirdi
İnşallah geç döllenmedir canm, adet gelene kadar umut varHayır en fazla üç gün geçerdi bir de geçerliliği belki var mı yok mu bilmiyorum ama silik çizgi gördüm şimdi tabii aradan geçti ama çünkü hala adetimde gelme yok göğüslerimde artık durduk yere acımaya başladı
Adetim böyle de olmazdı zaten ondan üstüne düştüm direk gelirdi leke gelse bile gün içinde gelirdi şimdi hala yok bakalım olmadı pazartesi sağlık ocağına gideceğim düzenim çok şaştıİnşallah geç döllenmedir canm, adet gelene kadar umut var
İnşaAllah öyledir gebeliğin bu kadar zor ve sancılı bekleyişler içinde olduğunu bilmiyordumÇizgi var burda bence var ve geç döllenme
Evet öyle düşünüyorum her zaman umut vardır bir de geçen ay hamile kalabildiğimi de gördüm en azından düşük ile sonuçlansa da elbet bir gün tutar inşaAllah hepimizinkiEğer çok sonra bakmadıysan teste pozitif duruyor. Varsa elinde yarın sabah ilk idrarla tekrar yap. Moralini de bozma. Bu ay olmazsa öbür ay... her zaman umut vardır
İnşaşallh gebelikten oluyordur cnm., sen yine de tedbirli ol agır seyler kaldırma, iş yapmaAdetim böyle de olmazdı zaten ondan üstüne düştüm direk gelirdi leke gelse bile gün içinde gelirdi şimdi hala yok bakalım olmadı pazartesi sağlık ocağına gideceğim düzenim çok şaştı
2 yıldır bekleyen biri olarak canıma tak dediği zamanlar da oldu, ama elden gelen bu kadar, nasip kuzumİnşaAllah öyledir gebeliğin bu kadar zor ve sancılı bekleyişler içinde olduğunu bilmiyordum