Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım acele etmek istemedim geçen ay kimyasal yaşadım erken öğrendim erken hayal kırıklığı oldu sebebi için doktora gitmekte malum olaylardan dolayı nasip olmadı bende kesinleşsin diye gittiği yere kadar bekledim 😅
Bunlar bahane cnm ha erken ha geç kaderde ne varsa onu goruruyoz bunlari kendimiz kurguluyoruz ama 6 gün uzun bir sure bence gelmeyecek adetin inşallah gelmez ♡♡

Gebelik düşünenlere 3 ay önceden başlatıyor doktorlar, sen geç bile kalmıssın. Ben adet döneminde 5 gün içmiyorum sadece birinden duymustum gerek yok diye
Işte bende gecen ay başlatim ama kotu oldum onardan dir dedim braktim beli bana iyi gelmedi diye dusunuyorum

Hic bi fikrim yok ama recetede yazan hic birşeyle uymuyor (ismi yabanci) ama ben korkyum çunku ilk defa kulaniyorum bide doktora fln danişmadim kendi kafama aldim oyle e boyle şeylerde yaşayinca braktim ama tekrar başlayacagim yarindam sonra bakalim hayirlisi

Canım acele etmek istemedim geçen ay kimyasal yaşadım erken öğrendim erken hayal kırıklığı oldu sebebi için doktora gitmekte malum olaylardan dolayı nasip olmadı bende kesinleşsin diye gittiği yere kadar bekledim 😅
Tedbirli davranmak iyidir tabi :KK37:

Ben 3 ay kadar gynositol adlı folık asit kullandım içinde vitaminler de vardı yumurta geliştirici özelliği vardı ama yine tutmadı benimki 😔inşallah size faydalı olur
Amin hepimize faydası olsun.. Etkisi sürebiliyormuş.. Zararı yoktur faydası vardır.
Bende geçen ay 10 gun kadar folik asit kulandim ama cik uyku yapiyordu yemek yemeye cok basladim midem bulaniyordu bende braktim ama tekrar baslasam mi diye dusunuyorum yoksa doktoruma mi danişsam once kendi kafama icmeye basladim zarari yokmus faydasi varmiş dediler
İlk kullandığımda bana da yan etki yaptı. Mide bulantısı, afedersiniz çıkarma falan ama sonra etkisi geçti.
Tünaydınn canııım. İnşallah tutar. Hayıt otuyla aslan pençesi ne için kullanıyosun
Yumurta kalitesi için canım.
Eşimde çakşır suyu içiyor. O da sperm kalitesini arttırıyor tatlım

Amin hepimize faydası olsun.. Etkisi sürebiliyormuş.. Zararı yoktur faydası vardır.

İlk kullandığımda bana da yan etki yaptı. Mide bulantısı, afedersiniz çıkarma falan ama sonra etkisi geçti.

Yumurta kalitesi için canım.
Eşimde çakşır suyu içiyor. O da sperm kalitesini arttırıyor tatlım
Artık bende bunlara başvururum olmazsa:işsiz:

Artık bende bunlara başvururum olmazsa:işsiz:
Bana doktor demişti zaten kalitesi düşük diye.
İlaç yerine otlar ile kalitesi arttırıyorum. Olmaz ise öbür ay prowomena başlarım. Eşim de her ihtimal içiyor canım boş boş durmaktansa birşeyler yapıyorum zararı yok nasılsa 😊

Bana doktor demişti zaten kalitesi düşük diye.
İlaç yerine otlar ile kalitesi arttırıyorum. Olmaz ise öbür ay prowomena başlarım. Eşim de her ihtimal içiyor canım boş boş durmaktansa birşeyler yapıyorum zararı yok nasılsa 😊
En iyisi biz çabalayalımmda gerisi takdiri ilahi artık napalım:KK200:

En iyisi biz çabalayalımmda gerisi takdiri ilahi artık napalım:KK200:
Kesinlikle tatlım. Her türlü destekliyorum. Sebze yemezdim ben.
Şimdi Brüksel lahanası yaptım brokoli yemeği yaptım. Neredeyse 33 yaşındayım bunları hiç yemedim. Ama bebiş hatrına yiyorum. Tadı da kötü gelmedi😊😊

Kesinlikle tatlım. Her türlü destekliyorum. Sebze yemezdim ben.
Şimdi Brüksel lahanası yaptım brokoli yemeği yaptım. Neredeyse 33 yaşındayım bunları hiç yemedim. Ama bebiş hatrına yiyorum. Tadı da kötü gelmedi😊😊
bende sevmeem hiiiç ama bebiş için herşey yapılır :KK54: hamileyken sağlıklı şeyler yememek için direten bi kaç akrabam vardı o kadar sinir oluyodum ki birazcık yer insan bebeği için

bende sevmeem hiiiç ama bebiş için herşey yapılır :KK54: hamileyken sağlıklı şeyler yememek için direten bi kaç akrabam vardı o kadar sinir oluyodum ki birazcık yer insan bebeği için
Hele hamileyken yenmez mi😱😱
Ben zemin hazırlıyorum. Allahım da vakti zamanı geldiğinde nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bunlar bahane cnm ha erken ha geç kaderde ne varsa onu goruruyoz bunlari kendimiz kurguluyoruz ama 6 gün uzun bir sure bence gelmeyecek adetin inşallah gelmez ♡♡
Negatif maalesef altı gün yalancı çıktı 🤦🏻‍♀️

X