- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
Bunlar bahane cnm ha erken ha geç kaderde ne varsa onu goruruyoz bunlari kendimiz kurguluyoruz ama 6 gün uzun bir sure bence gelmeyecek adetin inşallah gelmez ♡♡Canım acele etmek istemedim geçen ay kimyasal yaşadım erken öğrendim erken hayal kırıklığı oldu sebebi için doktora gitmekte malum olaylardan dolayı nasip olmadı bende kesinleşsin diye gittiği yere kadar bekledim
Işte bende gecen ay başlatim ama kotu oldum onardan dir dedim braktim beli bana iyi gelmedi diye dusunuyorumGebelik düşünenlere 3 ay önceden başlatıyor doktorlar, sen geç bile kalmıssın. Ben adet döneminde 5 gün içmiyorum sadece birinden duymustum gerek yok diye
Hangisimi kullanıyorsun recetesindeki yan etkilerle örtüşüyor mu.. Baska bişey mi dokundu ki acabaIşte bende gecen ay başlatim ama kotu oldum onardan dir dedim braktim beli bana iyi gelmedi diye dusunuyorum
Umutsuz olma vardır inşallah 6 gün gecıkme hayra alamet inşaallahYazıcam muhakkak dua edin inşaAllah vardır yoksa da beni de mayısa alırsınız artık yapacak bir şey yok
Tedbirli davranmak iyidir tabiCanım acele etmek istemedim geçen ay kimyasal yaşadım erken öğrendim erken hayal kırıklığı oldu sebebi için doktora gitmekte malum olaylardan dolayı nasip olmadı bende kesinleşsin diye gittiği yere kadar bekledim
Amin hepimize faydası olsun.. Etkisi sürebiliyormuş.. Zararı yoktur faydası vardır.Ben 3 ay kadar gynositol adlı folık asit kullandım içinde vitaminler de vardı yumurta geliştirici özelliği vardı ama yine tutmadı benimkiinşallah size faydalı olur
İlk kullandığımda bana da yan etki yaptı. Mide bulantısı, afedersiniz çıkarma falan ama sonra etkisi geçti.Bende geçen ay 10 gun kadar folik asit kulandim ama cik uyku yapiyordu yemek yemeye cok basladim midem bulaniyordu bende braktim ama tekrar baslasam mi diye dusunuyorum yoksa doktoruma mi danişsam once kendi kafama icmeye basladim zarari yokmus faydasi varmiş dediler
Yumurta kalitesi için canım.Tünaydınn canııım. İnşallah tutar. Hayıt otuyla aslan pençesi ne için kullanıyosun
Artık bende bunlara başvururum olmazsaAmin hepimize faydası olsun.. Etkisi sürebiliyormuş.. Zararı yoktur faydası vardır.
İlk kullandığımda bana da yan etki yaptı. Mide bulantısı, afedersiniz çıkarma falan ama sonra etkisi geçti.
Yumurta kalitesi için canım.
Eşimde çakşır suyu içiyor. O da sperm kalitesini arttırıyor tatlım
Bana doktor demişti zaten kalitesi düşük diye.Artık bende bunlara başvururum olmazsa
En iyisi biz çabalayalımmda gerisi takdiri ilahi artık napalımBana doktor demişti zaten kalitesi düşük diye.
İlaç yerine otlar ile kalitesi arttırıyorum. Olmaz ise öbür ay prowomena başlarım. Eşim de her ihtimal içiyor canım boş boş durmaktansa birşeyler yapıyorum zararı yok nasılsa
Kesinlikle tatlım. Her türlü destekliyorum. Sebze yemezdim ben.En iyisi biz çabalayalımmda gerisi takdiri ilahi artık napalım
bende sevmeem hiiiç ama bebiş için herşey yapılırKesinlikle tatlım. Her türlü destekliyorum. Sebze yemezdim ben.
Şimdi Brüksel lahanası yaptım brokoli yemeği yaptım. Neredeyse 33 yaşındayım bunları hiç yemedim. Ama bebiş hatrına yiyorum. Tadı da kötü gelmedi
Hele hamileyken yenmez mibende sevmeem hiiiç ama bebiş için herşey yapılırhamileyken sağlıklı şeyler yememek için direten bi kaç akrabam vardı o kadar sinir oluyodum ki birazcık yer insan bebeği için
Ah işte öyle canım biz bu kadar özen gösteriyoruz ama bize de nasip olur inşallahHele hamileyken yenmez mi
Ben zemin hazırlıyorum. Allahım da vakti zamanı geldiğinde nasip etsin
Olacak ben inanıyorum er ya da geç sağlıkla sıhhatle olacak sen de inanmaya devam etAh işte öyle canım biz bu kadar özen gösteriyoruz ama bize de nasip olur inşallah
NegatifBugun yap amamerak ederizzz
Negatif maalesef altı gün yalancı çıktıBunlar bahane cnm ha erken ha geç kaderde ne varsa onu goruruyoz bunlari kendimiz kurguluyoruz ama 6 gün uzun bir sure bence gelmeyecek adetin inşallah gelmez ♡♡
Maalesef olmadı diğer aya artıkUmutsuz olma vardır inşallah 6 gün gecıkme hayra alamet inşaallah