Moralim bozuk diye konu açmış Bı aratsana, kocası yanlıslıkla vıdeoya tıklamıs sözde, kadın 2 gündür helak oldu ben bunu hakedecek naptım midem bulandı yemek yiyemiyorumlar..en sonunda oooohh ne guzel izlemiş dedırtti bana daNe videosu canım ne kaçırdım
Hatırlıyorum onu devamını okumamıştım. Video yüzünden mi bu hallere düşmüş yaniMoralim bozuk diye konu açmış Bı aratsana, kocası yanlıslıkla vıdeoya tıklamıs sözde, kadın 2 gündür helak oldu ben bunu hakedecek naptım midem bulandı yemek yiyemiyorumlar..en sonunda oooohh ne guzel izlemiş dedırtti bana da
Hiç sorma takıntılı Bı kadın.. En son bana ben senı dıkkate almıyorum artık dedi bana beddua bıle ettıHatırlıyorum onu devamını okumamıştım. Video yüzünden mi bu hallere düşmüş yani
Ben regl yim bat 8 mayıs daha çalışma yokKızlar en erken bat kimin olacak. Benim gibi bu ay hastalanmayı bekleyen yok mu. Herkes çalışıyor bir ben mi kaldım
yaaaaSabah olsa da test yapsak
hahaha şu bazı bdv konuları tam krizlikHiç sorma takıntılı Bı kadın.. En son bana ben senı dıkkate almıyorum artık dedi bana beddua bıle ettı
Ülkemin güzel insanlarıhahaha şu bazı bdv konuları tam krizlik
Ben bu gece bat listesini düzenlicem canım herkesi sırayla yazıcam tarihe göre . Şuan en erken S Sarisinmelekk 22 nisannKızlar en erken bat kimin olacak. Benim gibi bu ay hastalanmayı bekleyen yok mu. Herkes çalışıyor bir ben mi kaldım
eğlenceli oluyo amaÜlkemin güzel insanları
Ay iyi bari tek değilim ben daha bekliyorum. Hecçen ay gecikmeli geldi. Bu ay 17 gibi bekliyorum bakalım.Ben regl yim bat 8 mayıs daha çalışma yok
Öyle ama bazen çıldırtıyorlar, bu kadın gibieğlenceli oluyo ama
Ben yokum bat 17Eveet kızlar listeyi güncelledim bat tarihlerine göre bi yanlışlık varsa söyleyin. Şimdi daha iyi oldu
aa tmam canım ekliyorummBen yokum bat 17
Merhaba beni de ekler misinizaa tmam canım ekliyorumm
hoşgeldin canım aramızaMerhaba beni de ekler misiniz? Nisan ayı kürtaj sebebiyle korunuyorum Bat 19 Mayıs ☀
Nisan ayı kaldımı bilmiyorum mayıs ayının ilk batı benim 1MayısKızlar en erken bat kimin olacak. Benim gibi bu ay hastalanmayı bekleyen yok mu. Herkes çalışıyor bir ben mi kaldım
Benim de çevrem hep hamile benden sonra evlenenler falan hep bebek bekliyoBen evde kaldıgım için daha mutluyum çevrem hep hamile kaynıyo psikolojim bozulcak en son