Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kullanıyorum canım ama kendimi takip ediyorum kürtajdan sonra değişti düzenin çünkü değişiyo yumurtlama
Ben nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum folik asit yaz dönemlerinde bıraktım deneme yapmıyoruz diye ama.. Çok mu kullandım ki acaba vücuttan atılıyor diye biliyorum

Bunu ogrenmenin yolu test al yap ha sabah ha aksam fark etmiyor varsa çikar zaten cnm

Geç döllenme olmustur belki., ovulasyon yapmıs mıydınız.. Test yapsanız

Ben nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum folik asit yaz dönemlerinde bıraktım deneme yapmıyoruz diye ama.. Çok mu kullandım ki acaba vücuttan atılıyor diye biliyorum
2 yil mi yani zarari yok mu peki onari kualndiginda degisiklik hisediyormusun ben kulanamadim midemi kotu yaptilar

Bunu ogrenmenin yolu test al yap ha sabah ha aksam fark etmiyor varsa çikar zaten cnm
Lekeyi görünce kararsız kaldım elimde bir test var kanama olmazsa yine akşama doğru yapıcam artık teşekkür ederim çıkar galiba sonuç bu kadar gecikmeden sonra değil mi leke bi etki yapmaz yani

Lekeyi görünce kararsız kaldım elimde bir test var kanama olmazsa yine akşama doğru yapıcam artık teşekkür ederim çıkar galiba sonuç bu kadar gecikmeden sonra değil mi leke bi etki yapmaz yani
Leke dediginiz nekadar bir leke kasik dolduracak kadarvarmiydi

2 yil mi yani zarari yok mu peki onari kualndiginda degisiklik hisediyormusun ben kulanamadim midemi kotu yaptilar
Yok ben hıcbi yan etki hissetmedim, benim bekar bi arkadsım bile kullanıyor vitamın diye.. Hergün bi tane alın diyolar vücuttan atıldığı ıcın.. Ona güveniyorum bıraz

Geç döllenme olmustur belki., ovulasyon yapmıs mıydınız.. Test yapsanız
Yok hayır hiç yapmadım hiç kullanmadım geçen ay kimyasal yaşamıştım yumurtlama zamanlarını az buçuk kendimden anlıyorum o yüzden de akışına bırakarak devam ediyorum ama galiba test şart oldu artık teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi geç falan döllenmedir lekedir adet değildir

6 gün geçtii ve test yapmadın mı nasıl dayandın? inşallah vardır canım benim regl önce kahvemsi geliyo sonra sökülüyo leke gibi

Sonucu buraya yazmayi unutma cnm

Leke dediginiz nekadar bir leke kasik dolduracak kadarvarmiydi
Hayır yoktu o kadar ve kahverengi idi şimdi de hani hiçbir şey yok olsa hissederdim wcye bile gitmeden devamı gelmedi zaten gelirse adet diyeceğim çünkü bu kadar gecikme ile olsa olsa anca o olur galiba

Aynen adet olmasın da ama testi mutlaka yapın tuttuysa düşük tehlikesi varsa progesteron verır doktor hemen.. Ama mutlaka öğrenin bugun geç kalmayın..

Bilmiyorum canım bi zararı yoktur ama bence

6 gün geçtii ve test yapmadın mı nasıl dayandın? inşallah vardır canım benim regl önce kahvemsi geliyo sonra sökülüyo leke gibi
Canım acele etmek istemedim geçen ay kimyasal yaşadım erken öğrendim erken hayal kırıklığı oldu sebebi için doktora gitmekte malum olaylardan dolayı nasip olmadı bende kesinleşsin diye gittiği yere kadar bekledim

Yok ben hıcbi yan etki hissetmedim, benim bekar bi arkadsım bile kullanıyor vitamın diye.. Hergün bi tane alın diyolar vücuttan atıldığı ıcın.. Ona güveniyorum bıraz
E bende başlayayim o zaman elimde tam 3 ay yetecek kadar var

Aynen adet olmasın da ama testi mutlaka yapın tuttuysa düşük tehlikesi varsa progesteron verır doktor hemen.. Ama mutlaka öğrenin bugun geç kalmayın..
Tamam teşekkür ederim geçen ay zaten kimyasaldan ötürü bu ayda korkuyorum yaparım sonucu bildiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…