- 12 Nisan 2019
- 24.101
- 38.277
İlk denediğim de ben deAma ben çok kolay sanıyodum hamile kalmayııııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk denediğim de ben deAma ben çok kolay sanıyodum hamile kalmayııııı
Yaaaa Allah yardımcınız olsun gerçekten hep duam da öncelikli olarak yıllarca bekleyen insanlar vardır ben henüz dokuz aydır deniyorum bir yıl bile olmadı o yüzden sizin ki daha da sabır işi gerçekten2 yıldır bekleyen biri olarak canıma tak dediği zamanlar da oldu, ama elden gelen bu kadar, nasip kuzum
BendeeeeAma ben çok kolay sanıyodum hamile kalmayııııı
Allah razı olsun cnm, 2 yıl dile kolay geliyo, ama vakti var demek kı daha.. Sokaga atılan cocukları gordukce daha da Bi kahredıyorhm kendımı, isyan etmitorum haşa ama., ne bileyim işteYaaaa Allah yardımcınız olsun gerçekten hep duam da öncelikli olarak yıllarca bekleyen insanlar vardır ben henüz dokuz aydır deniyorum bir yıl bile olmadı o yüzden sizin ki daha da sabır işi gerçekten
Keşke öyle olsa ilk istediğimizde kalsakİlk denediğim de ben de
Hayaller Hayatlar olduk maalesefBendeeee
İkinicyi yaparken hiç korunmamaya karar verdimKeşke öyle olsa ilk istediğimizde kalsak
2 yıl dediğin gibi dile kolay geliyo ama yaşayanlara sormak gerekir tabii ben empati kurabiliyorum açıkçası kendimi her şeye de hazırladım bize düşen tıptan yararlanmak doğal yoldan olmuyorsa şayet tıptan sonra elimizden geleni yapmış bulunaraktan da daime duaya sarılmak.. Allah hepimizin yardımcısı olsun ben inanıyorum hepimiz bir gün anne olucaz çünkü biz bir gün muhakkak haketmiş olcazAllah razı olsun cnm, 2 yıl dile kolay geliyo, ama vakti var demek kı daha.. Sokaga atılan cocukları gordukce daha da Bi kahredıyorhm kendımı, isyan etmitorum haşa ama., ne bileyim işte
İnşallah bereketli bi mayıs olurrİnşallah bu ay ki beklentilerimiz yerini bulur. Mayısta peş peşe hamilelik haberi veririz.
Gerçek hayatımız gibi tıpkı hayaller gezme tozma aman dur kafa dağıtayım gerçekler ev ev ev sonra biraz temizlik sonra dur biraz da çocuk düşüneyim olduHayaller Hayatlar olduk maalesef
Bende öyle diyorum bi olsun hazır oluyoken peş peşe yapcamİkinicyi yaparken hiç korunmamaya karar verdim ☺
Ben evde kaldıgım için daha mutluyum çevrem hep hamile kaynıyo psikolojim bozulcak en sonGerçek hayatımız gibi tıpkı hayaller gezme tozma aman dur kafa dağıtayım gerçekler ev ev ev sonra biraz temizlik sonra dur biraz da çocuk düşüneyim oldu
İnşallah cnm benm sabır, şükür diyorum..2 yıl dediğin gibi dile kolay geliyo ama yaşayanlara sormak gerekir tabii ben empati kurabiliyorum açıkçası kendimi her şeye de hazırladım bize düşen tıptan yararlanmak doğal yoldan olmuyorsa şayet tıptan sonra elimizden geleni yapmış bulunaraktan da daime duaya sarılmak.. Allah hepimizin yardımcısı olsun ben inanıyorum hepimiz bir gün anne olucaz çünkü biz bir gün muhakkak haketmiş olcaz
Aynen 1 yasına gelince korunmadan devamBende öyle diyorum bi olsun hazır oluyoken peş peşe yapcam
1 yaşını bekleyen kimAynen 1 yasına gelince korunmadan devam ☺
Bi süre ilişki olmaz herhalde bıktım kız bıktım1 yaşını bekleyen kim
Tükendik tükendiiik Ne çektik bebebişler gelse de rahat etseekk biiiBi süre ilişki olmaz herhalde bıktım kız bıktım
Gitsin video izlesin Bdv de bi ablayla atıstık bugun video yuzunden canıma minnetTükendik tükendiiik Ne çektik bebebişler gelse de rahat etseekk biii
Ne videosu canım ne kaçırdımGitsin video izlesin Bdv de bi ablayla atıstık bugun video yuzunden canıma minnet