evet canım böyle oluyor ama acaba bebişmidir ki yaaaa kan versene adetin geciktiyseArkadaşlar bir şey soracağım bu gebelik testleri her zaman sonradan çizgi verir mi ama hayalet çizgi, silik değil, kuruma çizgisi bu oluyor demi,benim yine böyle oldu. Adette olamıyorum anlamadım gitti,
Merhaba kacti sizin hatirliyormusunuz?Canım wbc rbc gebelikte yukseltiyormus hamileyken benim de yüksek çıkmıştı
Merhaba tek sorun lh yüksekliği yani pko gibi görünüyor. lh ne kadar yüksek ben onu bilmiyorum ama yüksek görünüyor.Kizlar 44 gün geçti yine regl olmadim pko dan dun tahlil yapti doktor böyle çıktı anlayan var mi cok mu kötü?
Menopoz a falan giriyor gibi falan görünmüyorum demiMerhaba tek sorun lh yüksekliği yani pko gibi görünüyor. lh ne kadar yüksek ben onu bilmiyorum ama yüksek görünüyor.
Ne uyguladınız merak ettim. Açıklar mısınızDaha önceleri bende bu topikteydim, ovulasyon testi ile ilk denemede hamile kaldım.cok şükür,sonra etrafımdakilere yardımcı olmaya başladım,ilk once 42 yasinda bir tanıdığım da denedik Dr a gittiği halde çatlatma iğnesi filan vurulduğu halde olmuyordu ve ilk ovulasyon denemenizde hamile kaldısonra adet düzensizliği olan bir dış gebelik yaşamış birinde denedik o da hamile şimdi 3.kiside deneyeceğiz regl olmasını bekliyoruz hatta bu çift rahimli bir arkadaş insallah ondada tutarsa herkese yardımcı olmaya devam edicem,her zaman umut vardir rabbim sizlerin de kucağını boş bırakmasın
Aslında herkesin bildiği gibi yumurtladiginiz gün dahil 3gun birliktelik ve birliktelikten sonra yüz üstü yatmak (püf noktasını yüz üstü yatmak olduğunu düşünüyorum)Ne uyguladınız merak ettim. Açıklar mısınız
Hormonlar güzel görünüyor canim psikolojik üzüntü kaynaklı olabilir belki kafanı regl ye verme dusunme bir de tarlusal verseydi o sökerdi aslinda . Hangi gen de pihti çıktı?Kızlar selam,
5 Eylül'de kürtaj oldum kalp atışı duyulmadığı için, sonra heterezigot mutasyon kan pıhtılaşma sorunu çıktı. bu arada pkoyum. kürtajdan sonra 4 aydır regl olamadım, duphaston ve progestan iğne kullandım yine olmadım. dr kontrol etti herhangi bir parça da kalmamış. hormon testi yaptı PRL 13,94, Serbest t3 1,71, TSH 1,96, Serbest T4 1,06 çıktı, normal dedi. şimdi sabah akşam estrofem 2mg ve günde 1 kez cyclo-progynova verdi onu kullanıyorum. yanında inofolic combi ve corasprin de.. hamile kalmak istiyorum ama şuan tek derdim önce regl im gelmesi olduvar mı böyle durumla karşılaşan?
düşünmemek elde değil ki.. regl olmadan da yumurta takibi yapılmıyor çünkü çatlamıyor ki benimkilerHormonlar güzel görünüyor canim psikolojik üzüntü kaynaklı olabilir belki kafanı regl ye verme dusunme bir de tarlusal verseydi o sökerdi aslinda . Hangi gen de pihti çıktı?
Ben de ayni sıkıntı çekiyorum 55 gün oldu regl olmadim çatlamış gelişmiyor yumurtam ama dokgorun tarlusal vermeli sana o söktürür rahatlarsın bi sor doktora istersen. Benim de 4G 4G var ama doktor ilaca igneye gerek yok dedi herkes başka bi şey diyor bu kan pıhtılaşma olaylarında inan o yüzden bi sey diyemiyorumdüşünmemek elde değil ki.. regl olmadan da yumurta takibi yapılmıyor çünkü çatlamıyor ki benimkiler
gen testim de aşağıdaki gibi
Eki Görüntüle 2760753
Canım geçmiş olsun. Adaçayı ni demle bir su bardağı na kat içine bir tatlı keten tohumunu ez kat sonra iç sabah akşam. Günde iki bardak adetini soker. Aynı zamanda salatalara dolmaya yemeklerine keten tohumu dök ye yumurtaya çok iyi geliyor ben keten tohumunu geçen ay hep kattım yemeklere erken gelişti yumurtamKızlar selam,
5 Eylül'de kürtaj oldum kalp atışı duyulmadığı için, sonra heterezigot mutasyon kan pıhtılaşma sorunu çıktı. bu arada pkoyum. kürtajdan sonra 4 aydır regl olamadım, duphaston ve progestan iğne kullandım yine olmadım. dr kontrol etti herhangi bir parça da kalmamış. hormon testi yaptı PRL 13,94, Serbest t3 1,71, TSH 1,96, Serbest T4 1,06 çıktı, normal dedi. şimdi sabah akşam estrofem 2mg ve günde 1 kez cyclo-progynova verdi onu kullanıyorum. yanında inofolic combi ve corasprin de.. hamile kalmak istiyorum ama şuan tek derdim önce regl im gelmesi olduvar mı böyle durumla karşılaşan?
Ilk doğumunuz sezeryan mi ?Kizlar bende ikinci bebek icin korunmayi biraktim gecen ay farkinda olmadan korunmamisim kalamadim bu ay bilerek korunmadim simdi kahverengi leke geldi adet oncesi benden hep gelir uzuldum acikcasi oglumda hemen kalmistim sizce doktora gideyimmi ben 28 esim 38 yasinda
Evet sezeryanIlk doğumunuz sezeryan mi ?