Yok canım kullanmadım folik asit alıyorum sadece. Pco filan da yok ben de bilmiyorum neden göremediğimi. Gerçi henüz ayrıntılı bir şekilde doktora gözükmedim. Hormonlarıma baktırdım ve ultrasona baktırdım 3 ay filan oldu. Basit yapılı küçük bir kist olduğunu önemli olmadığını söyledi. Hormonlar da bu şekildeSen bu ay herhangi bi takviye bişey kullandın mı canım ins direnci pco vs bişi var mı sana geçen aylarda neden göremedin güzel yumurtlama
Tam olarak aradığım sorukızlar bişi sorxcam şimdi benim demir düşük d vit düşük folik kullanıyorum bunların hepsinin bi arada olduğu bi takviye yok mu yahu alalım gitsin bi avazda. omega takviyeli falan bişiyler
Diofol kullanıyorum canım. D vitamini var içinde ama omega 3 yok sanırım.kızlar bişi sorxcam şimdi benim demir düşük d vit düşük folik kullanıyorum bunların hepsinin bi arada olduğu bi takviye yok mu yahu alalım gitsin bi avazda. omega takviyeli falan bişiyler
Gözün aydın canım darısı hamilelik testinde çift çizgi görmeye artıkKızlaaaar testine bakıııın
Üsttek dün
Alttaki bugün ay ağlıcam ilk kez böyle koyu
Yaa maşallahKızlaaaar testine bakıııın
Üsttek dün
Kız hemen değerlendir bugünü yarınıııKızlaaaar testine bakıııın
Üsttek dün
Değerlendircem kuzumKız hemen değerlendir bugünü yarınııı
Benzer oluyo canım adet yaklasırken olan agrı gibi oluyo genelde, test yapsan varsa cıkar zaten bat yarınmısKızlar bir şey sorucam,benim batım yarın fakat 3-4 gündür adet ağrısı gibi hafif bir ağrım var ha oldum ha olcam gibi,normalde bu ağrı olunca akşamına olurum ama olmadım henüz çok şükür,gebelik belirtisindeki ağrı da bu ağrıyla aynı mı
İnşallah canımYaa maşallahbereketli bir ay olur inşallah
Yarın sabah yapayım o zaman bugün çok sıvı tükettimBenzer oluyo canım adet yaklasırken olan agrı gibi oluyo genelde, test yapsan varsa cıkar zaten bat yarınmıs
Amiiin inşallah kuzumGözün aydın canım darısı hamilelik testinde çift çizgi görmeye artık
Etkilemiyo gebelik testinde cok sıvı alımı sadece daha silik cıkarYarın sabah yapayım o zaman bugün çok sıvı tükettim
Canıım inşallah böyle bi gebelik testide atarsın en yakın zamandaKızlaaaar testine bakıııın
Üsttek dün
İnşallah canım şu yumurtlamayı böyle koyu görmek bile yetti valla bana bu ayCanıım inşallah böyle bi gebelik testide atarsın en yakın zamanda
Bol bol havuc ye güzel catlasın yumurtanİnşallah canım şu yumurtlamayı böyle koyu görmek bile yetti valla bana bu ay
Benim takvime göre 3 ekimdi ama pik bugün olduğuna göre benim de 4ü mü olmuş oldu şimdiİnşallah canımo zaman batı senle bekliyoruz benim 4 ekim
Havuç yok evde kuzum ama macun yiyorum o işe yarar sanırım zaten bu kadar güzel yumurtlamamı sağlayan da o olduBol bol havuc ye güzel catlasın yumurtan