- 5 Mart 2013
- 23.522
- 44.629
Hadi inşallah regl olmayızBenim takvime göre 3 ekimdi ama pik bugün olduğuna göre benim de 4ü mü olmuş oldu şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah regl olmayızBenim takvime göre 3 ekimdi ama pik bugün olduğuna göre benim de 4ü mü olmuş oldu şimdi
İnşallahHadi inşallah regl olmayız
Süper bi yumurtlama olmuş sonuda güzel olur insallahKızlaaaar testine bakıııın
Üsttek dün
Alttaki bugün ay ağlıcam ilk kez böyle koyu
İnşallah canım ben de ilk kez böyle görüyorumSüper bi yumurtlama olmuş sonuda güzel olur insallah
Ya simdi cogu kisinin yaslarini bilmedigim icin saygi sebebiyle abla diyorum canimKız 1yaş var aramızda ne ablası
Psikiyatriye gidebilirsin canım düşük dozda bi ilaça başlatır bu kadar takıyorsun iyi gelirSelam arkadaşlar bu bebek konusunu çok kafaya taktım her an ama her an aklımda
Örgü öreyim unuturum diyorum örerken bile aklımda tamam örgü eşiliğinde dizi de açayım onu dinlerken örerim ama yoook yine aklımda...
Artık düşünmek istemiyorum tamamen unutmak istiyorum hiç aklıma gelmesin nasipse olsun hayırlısıyla. Ama inanın günler geçmiyor lütfen bildiğiniz kadar yardımcı olun ne yapa bilirim ?
Sayfa devri yapılabiliyor sanırımArtık Azze bebişten zorlanıyor yumurtlama ve bat takibi yapabileceğimiz konu mu açsak Burdan devam mı etsek
Aktif olan bir arkadaşa devretse mesela sanaSayfa devri yapılabiliyor sanırım
Farketmez kuzum bana yaparım yani eğer Azze yapamıyorum derseAktif olan bir arkadaşa devretse mesela sana
Benim aynı ağrım oldu. O ay hamile olduğumu öğrenmiştimKızlar bir şey sorucam,benim batım yarın fakat 3-4 gündür adet ağrısı gibi hafif bir ağrım var ha oldum ha olcam gibi,normalde bu ağrı olunca akşamına olurum ama olmadım henüz çok şükür,gebelik belirtisindeki ağrı da bu ağrıyla aynı mı
Düşmesi gerekirdi diye biliyorum canım aslındaHatunlar bir müşkülüm var. Bilen varsa.. Kimyasal gebelik yaşadım biliyosunuz. Ayın9unda bhcg 17 idi. Ancak ayın 11inde adetle birlikte sonlandı. Bugün (ayın 20sinde) bhcg 8.8 çıktı. Dr 5in altına düşmeliydi birkaç gün sonra tekrar test yaptır dedi. Düşmesi bu kadar sürer mi normal mi bu durum?
Bilemedim ki kuzum. 2.gün çok ağrılı ve ağır kanama olmuştu. O gün attım diye düşünmüştüm. Dr söyledim. Muhtemelen atmışsındır dedi. Yine de bi test daha yaptır birkaç gün sonra dedi.Düşmesi gerekirdi diye biliyorum canım aslında
Belki yavaş yavaş düşüyodur canımBil
Bilemedim ki kuzum. 2.gün çok ağrılı ve ağır kanama olmuştu. O gün attım diye düşünmüştüm. Dr söyledim. Muhtemelen atmışsındır dedi. Yine de bi test daha yaptır birkaç gün sonra dedi.
İnşallah canım. Aksi bir durum olmasın daBelki yavaş yavaş düşüyodur canım
İnşallah kuzumİnşallah canım. Aksi bir durum olmasın da