Bi de lütfen klinik ortamına gideceğini söyle. Öyle evde vs yaptırma. Allah korusun enfeksiyon riski çok yüksrk bir işlem. Steril bir ortam ve malzeme gerektiriyor. Kaş yapayım derken göz çıkmasın.Haklisin bel baglayip kendimi kaptirmiyorum sadece bir ihtimal olarak goruyorum sadece
Cinsi ne olursa olsun hayırlısıyla sağlıkla gelsinKızlar 10+3 bana tahmin yapın cinsiyet 2. Gebeliğim
Cinsiyeti yaniCinsi ne olursa olsun hayırlısıyla sağlıkla gelsin
Yok defalarca farklı fakrlı da aynı da olsa doktora gittim ana hiç biri bakmadı, ben teklif ettim hani şuan adetliyim bakabilirsiniz diye yapmadıHic yumurta takibin yapılmadımi
Kızlar 10+3 bana tahmin yapın cinsiyet 2. Gebeliğim
bunun için olan başlıklardan yardım alabilirsiniz burdan yardım alabileceğini sanmıyorum , hamilelik planlayanlar topiğin adı cinsiyet tahminine kadar bizim baya yolumuz var canımKızlar 10+3 bana tahmin yapın cinsiyet 2. Gebeliğim
Proxywomen kullaniyorum 2 aydir ama içinde omega yok canım, ne önerirsin ne alayım? Omega da alayımmelinda- kuzucum omega 3 kullanmıyorsan onuda kullanabilirsin normalde de hem takviye gıda olarak iyi, yumurtaların gelişmesi ve kaliteli olmasınıda destekliyor. Bide kan sulandırıcı etkiside var pıhtılaşması olanlarada öneriliyor
Möllers güzel canım kadın doğum doktorlarıda öneriyor, coraspin iğne vs ilede beraber kullanılmasında sıkıntı olmadığını söylüyorlar. Möllersin kapsül seklinde olanından kullanıyorum benProxywomen kullaniyorum 2 aydir ama içinde omega yok canım, ne önerirsin ne alayım? Omega da alayım
Kac yıldır deniyodunuz doktorlar 1 yıl olmadan bu tür tedavlere yanasmıyorlarYok defalarca farklı fakrlı da aynı da olsa doktora gittim ana hiç biri bakmadı, ben teklif ettim hani şuan adetliyim bakabilirsiniz diye yapmadı
Yok abla ev vs gibi bi yer degil klinik ortamina gidicem yarin insallahBi de lütfen klinik ortamına gideceğini söyle. Öyle evde vs yaptırma. Allah korusun enfeksiyon riski çok yüksrk bir işlem. Steril bir ortam ve malzeme gerektiriyor. Kaş yapayım derken göz çıkmasın.
Evelenli 2 buçuk yıl oldu en başından beri korunmadık ama yeni evli olduğumuz için çok düzenli bir özel hayatımız olmadı, son 9-10 aydır gerçekten düzenli oluyor 2 güne bir 3 güne bir geçen ay gerçek mana da çalışma yaptık ya resmen tabiri caizseKac yıldır deniyodunuz doktorlar 1 yıl olmadan bu tür tedavlere yanasmıyorlar
Bana erkek gibi geldi canim allah bagislasin insallah tez zamanda bana ve benim gibi mucizelerini bekleyen arkadaslara insallahKızlar 10+3 bana tahmin yapın cinsiyet 2. Gebeliğim
Ben az çok anlıyorum ama 12.hafta da eğer ona ait görüntü olursa elinizde sorun tekrardan bir kaç arkadaşımda yapmıştım ve tuttuKızlar 10+3 bana tahmin yapın cinsiyet 2. Gebeliğim
Iste 1 yıldan az olursa beklemeyi dusunuyorlar ama israr edin yumurta takibi istiyorum pko oldugum icin diyin.. eger yine hamilelik olusmazsa tüp bebek mantıklı esinizde sperm azlığı oldugu icinEvelenli 2 buçuk yıl oldu en başından beri korunmadık ama yeni evli olduğumuz için çok düzenli bir özel hayatımız olmadı, son 9-10 aydır gerçekten düzenli oluyor 2 güne bir 3 güne bir geçen ay gerçek mana da çalışma yaptık ya resmen tabiri caizseolmadı doktor pko olduğunu kesin söyledi artık, eşimde de sperm azlığı çıkınca doktor direkt tese yapıp tüp bebek dedi,
canım eğer şeffafsa yumurta akı gibi yumurtlama oluyor genelde.Kızçeler beyaz kokusuz normal akıntım sizce bunun yumurtlamayla bağlantısı olabilr mi
Başka çocuğunuz var mı, bana bir prensesiniz olacak gibi geldi, sağlıkla alın kucağınıza inşallahKızlar 10+3 bana tahmin yapın cinsiyet 2. Gebeliğim
Evet kzuum şeffafcanım eğer şeffafsa yumurta akı gibi yumurtlama oluyor genelde.
yumurtlamadır o canım tahmini 1.1.5 günde yumurtlaman olurEvet kzuum şeffaf