- 9 Şubat 2019
- 1.297
- 1.029
- 32
Iste 1 yıldan az olursa beklemeyi dusunuyorlar ama israr edin yumurta takibi istiyorum pko oldugum icin diyin.. eger yine hamilelik olusmazsa tüp bebek mantıklı esinizde sperm azlığı oldugu icin
Değerlendireyim ozaman nolur nolmazyumurtlamadır o canım tahmini 1.1.5 günde yumurtlaman olur
Aynen oyle evde ovu takibi pki oldugum icin yapamiyorum yumurta takibi yapmanizi istiyorum diye belirtirsnDoktor bana sordu ne zamandır korunmuyorsun bende hiç korunmadım dedim ama yine de yapmadı, başka doktora gidip teklif edeceğim sonuçta benim kararıma bağlı değil mi insanlar tüp bebek bile istiyor direkt,
yumurtlamadır o canım tahmini 1.1.5 günde yumurtlaman olur
Aynen oyle evde ovu takibi pki oldugum icin yapamiyorum yumurta takibi yapmanizi istiyorum diye belirtirsn
bahset canım bugün çok aktif olamadım ben de sanırım bir hafta içinde çok kan vermekten resmen günü baygın geçirdim.Aynen bende geçen ay yaşamıştım tıpkı tarif ettiğiniz gibi oldu, hatta başka bir varsayımım var eğer tutarsa burda bahsedeceğim size de
Değerlendireyim ozaman nolur nolmaz
Yok vallahi akışına bırakıyorum söylemiyorum bugün olması gerek falan diye ben istiyomuş gibi davranınca geliyo zaten ama bu kişiden kişiye farkeder tabikiiBİr şey sorabilir miyim özel olacak ama değerlendireyim dediğiniz zaman hemen oluyor mu o an kocanıza bunu nasıl belirtiyorsunuz yoksa düzenli bir ilikiniz olduğu için zaten denk geliyor mu, ben çaktırıyorum hep yumurtlama günüm bugün bak diye ve eşim stres oluyor
bahset canım bugün çok aktif olamadım ben de sanırım bir hafta içinde çok kan vermekten resmen günü baygın geçirdim.minseo sen ne yaptın kuzu insülin direnci hatersler
Yok vallahi akışına bırakıyorum söylemiyorum bugün olması gerek falan diye ben istiyomuş gibi davranınca geliyo zaten ama bu kişiden kişiye farkeder tabikii
Pko sisters koyuyorum adımızıartık her şeyin birbiriyle bağlantılı olduğunu öğrenip mini bir pratisyen helim kadar bilgi sahibi oldum bu konuda ,nirvana eşittir ben
Çaktırma strese sokma ne o stres olsun ne sen normal davran sen istemez bunu mecburiyet gibi sadece bebek olsun diye görürsen olmaz sende akışına bırak canım rahat ol ol ki rahimde gebeliğe hazırlasın kendini stres olursan bu sefer olsun diye düşünerek yaparsan daha çok stres olursun. Kusura bakma böylede çok açık oldu amaE tabi ki herkes bir hayat anladım tamam ben de çaktırmayım :)
Hadi hayırlısı o zamanYok abla ev vs gibi bi yer degil klinik ortamina gidicem yarin insallah
Canım burda hamile kalmaya çalışan insanlar var malesef bu konuya yabancıyız ayrıca cinsiyet bu kadar önemli değil Allah sağlıkla kucağına aldırsın bu soruna cevap alacağın başka topikler varKızlar 10+3 bana tahmin yapın cinsiyet 2. Gebeliğim
Önemli olan açlık sanırım ordan anlaşılıyor canımkızlae bugün testler verdimdi şimdi baktım tokluk kan şeker 63 çıkmış ref aralığı 80-140 bu insülin direncine işaret eder mi sizce ?
Kuzu seksi bişeyler çek üstüne. İki cilve yap zaten bişey söylemene gerek kalmaz.Bİr şey sorabilir miyim özel olacak ama değerlendireyim dediğiniz zaman hemen oluyor mu o an kocanıza bunu nasıl belirtiyorsunuz yoksa düzenli bir ilikiniz olduğu için zaten denk geliyor mu, ben çaktırıyorum hep yumurtlama günüm bugün bak diye ve eşim stres oluyor
İyi kuzum yoğun bi gün geçirdim ben de anca uzanıyorum 1 saattir ya insülin direncimle dinleniyoruzbahset canım bugün çok aktif olamadım ben de sanırım bir hafta içinde çok kan vermekten resmen günü baygın geçirdim.minseo sen ne yaptın kuzu insülin direnci hatersler
Ben bugünü değerlendirmemiz lazım diyorum tamam diyor öyleBİr şey sorabilir miyim özel olacak ama değerlendireyim dediğiniz zaman hemen oluyor mu o an kocanıza bunu nasıl belirtiyorsunuz yoksa düzenli bir ilikiniz olduğu için zaten denk geliyor mu, ben çaktırıyorum hep yumurtlama günüm bugün bak diye ve eşim stres oluyor
Eşim bana bu sene TUS a gircek misin diyoPko sisters koyuyorum adımızıartık her şeyin birbiriyle bağlantılı olduğunu öğrenip mini bir pratisyen helim kadar bilgi sahibi oldum bu konuda ,nirvana eşittir ben
Ben bugünü değerlendirmemiz lazım diyorum tamam diyor öyle