2 çizgi de aynı koyulukta pik olmuş bugün değerlendirOvulasyon testimi yorumlar misiniz 15.Gun bugün ilk defa kullanıyorum
2 çizgi de aynı koyulukta pik olmuş bugün değerlendir
Yumurtlama canım değerlendir mutlakaOvulasyon testimi yorumlar misiniz 15.Gun bugün ilk defa kullanıyorum
Saat önemli değil canım yarın tekrarla t çizgisi daha silik çıkarsa çatlamış demektir test yapmayı bırak yarını ve sonraki günü de değerlendirIlk defa kullanıyorum bu testlerden onun için yardım almak istedim çok teşekkürler . Bunu akşam 7 gibi yptim ilişkinin saati önemli mi ? Ve yarın tekrar test yapmama gerek var mi ?
Evet var.. t cizgisinin silikleşmesi gerek.. bu da çatlama demek oluyo ve o gün iliski daha da kiymetliIlk defa kullanıyorum bu testlerden onun için yardım almak istedim çok teşekkürler . Bunu akşam 7 gibi yptim ilişkinin saati önemli mi ? Ve yarın tekrar test yapmama gerek var mi ?
Evet var.. t cizgisinin silikleşmesi gerek.. bu da çatlama demek oluyo ve o gün iliski daha da kiymetli
Çok şükür canım
canım internetten laboquick marka al toplu daha uygunÇok teşekkürler gerçekten Allah razı olsun senden ilgilendigin için . Elimde 4 test daha var onlarida kullanayim o zaman hergün yaparım. Testler de çok pahalı 5 tanesi 40 tl
canım internetten laboquick marka al toplu daha uygun
Gözün aydın canım
Ee hani test
Geçmiş olsun canımSelam kızlar az önce rahîm filmi mi çektirdim. Çok şükür rahat geçti. Rahimde ufak tefek yapışıklık lar var dedi ama önemli değil dedi tüplerde sıkıntı yokmuş şimdi kendi doktoruma da gostercem. İnşallah gebeliği etkileyecek şekilde değildir
Daha yeni gibi görünüyor , hayrlı olsunKızlarr selam. Kaç gündür yazdıklarımla kafanızı şişirdim ve yine geldim. Bugünkü silik idrar testinin üstüne kan vermiştim ya. 11.69 bhcg çıktı. Doktoruma yazdım bakalım ne diyecek cevap olarak. Bu arada son adetim 12 ağustostu. İnşallah hayırlısıyla herşey güzel olur