Iste oldu simdiRegen_ fk99 @oblomowka1 @iloveme bu şekilde cıktı 2 gün arayla Kızlarimmm canlarım Rabbim en kısa zamanda sizede gonlunuzdekini en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah kalbim dualarım sizlerle. Adini yazamadıgim bu topikte dertlestigimiz herkes için duam bu ❤❤
Bilim adamları herkesin bu virüse yakalanacağıni söylüyorKızlar bizim apartmanda bi ailenin testi pozitif çıkmış çok korkmaya başladım
Maşallah kuzum sağlıkla ilerler inşallah nezaman kan vereceksinRegen_ fk99 @oblomowka1 @iloveme bu şekilde cıktı 2 gün arayla Kızlarimmm canlarım Rabbim en kısa zamanda sizede gonlunuzdekini en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah kalbim dualarım sizlerle. Adini yazamadıgim bu topikte dertlestigimiz herkes için duam bu ❤❤
Valla bilmiyorum ki gidebilirsem yarın gidicem inşallah kuzumMaşallah kuzum sağlıkla ilerler inşallah nezaman kan vereceksin
hadi gözün aydin canimRegen_ fk99 @oblomowka1 @iloveme bu şekilde cıktı 2 gün arayla Kızlarimmm canlarım Rabbim en kısa zamanda sizede gonlunuzdekini en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah kalbim dualarım sizlerle. Adini yazamadıgim bu topikte dertlestigimiz herkes için duam bu ❤❤
Aminn en hayırlı zamanda inşallah ❤Iste oldu simdigüzelce artsın degerin bizlerede nasip olsun insallah
Inşallah canım inşallah ❤hadi gözün aydin canimKan testinde de güzel bir sonuc alırsın
Bende Çarşamba ya da cuma gidecem inşallah eşime söyledim bugün çok şaşırdı öyle teste baktı kaldıValla bilmiyorum ki gidebilirsem yarın gidicem inşallah kuzumamin hepimizin insallah
Yaa ne güzel ben de geçen ay supriz yapmıştım ama kimyasal dönünce üzülmüştüm. Bu ay ilk pozitif çıkar çıkmaz söyledim yine çok sevindi tek duamız hepimizin aynı sağlıkla ilerlemesiBende Çarşamba ya da cuma gidecem inşallah eşime söyledim bugün çok şaşırdı öyle teste baktı kaldı
Eşim pek sevinmek istemedi açıkcası kan testi vereyim de ondan sonra bende hala acabalardayım çünkü inşallah sağlıkla ilerler kuzumYaa ne güzel ben de geçen ay supriz yapmıştım ama kimyasal dönünce üzülmüştüm. Bu ay ilk pozitif çıkar çıkmaz söyledim yine çok sevindi tek duamız hepimizin aynı sağlıkla ilerlemesi
Kuzum martta evlendik 2 ay vajinismusla uğraştım sonrasında istedik Kısmet bu aya oldu şuan kan falan vermedim inşallah kan sonucumda güzel çıkarCanım ne zamandır istiyordunuz .
Benimde geçen ay kimyasal oldu canim yaa ..Yaa ne güzel ben de geçen ay supriz yapmıştım ama kimyasal dönünce üzülmüştüm. Bu ay ilk pozitif çıkar çıkmaz söyledim yine çok sevindi tek duamız hepimizin aynı sağlıkla ilerlemesi
Ben femera kullandım çatlatma ignemi de yaptım. Malesef tutmadı bu ay bende.Bakalim femera baslicam kullanan varmi acaba baska merak ediyorum
Anladım canim.. Rabbim inşallah gönlüne gore verir , Kan sonucunda guzel bi deger alırsın inşallahKuzum martta evlendik 2 ay vajinismusla uğraştım sonrasında istedik Kısmet bu aya oldu şuan kan falan vermedim inşallah kan sonucumda güzel çıkar
Amin inşallah canım sizede nasip olur inşallahAnladım canim.. Rabbim inşallah gönlüne gore verir , Kan sonucunda guzel bi deger alırsın inşallah
Yapınca bizimle de paylaş :)
Aynen öyle oluyor erken test yapmamak lazım işte akisa birak mak lazımsa duramıyoruz kiBenimde geçen ay kimyasal oldu canim yaa ..bizde baya sevindik eşimle ama.sonra adete döndü üzülmüştük baya
Kan verinceede haberleşelim mutlaka ❤ aminnEşim pek sevinmek istemedi açıkcası kan testi vereyim de ondan sonra bende hala acabalardayım çünkü inşallah sağlıkla ilerler kuzum
Rabbim evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Tamam canımKan verinceede haberleşelim mutlaka ❤ aminn