Canım ilkinde baya yüksekti işte ben beslenmemi düzene soktum o kadar düşmüşToplu gonderdıgın testlerdekinde 3.02 cıkmıs.. Benım de yenı bakıldı 3.1 e dusmus ilaca devam dedı 1 2 kılo ver dedı bi de
Aaa maşallah canım baya düşmüş senin dikkat etmeye çalışıyorum kuzum sende pco var mıBen diaformın kullanıyorum, kadın dogumcu lar genelde glifor verıyor, bana dahılıyecı vermıstı, az bi beslenmene dıkkat edersen Bı de gunluk yuruyus yap tempolu.. Cabuk duser benım kı 6.9 dan dustu
Kalıtsaldır o zaman cnm sen dekiCanım ilkinde baya yüksekti işte ben beslenmemi düzene soktum o kadar düşmüşşimdi tiroid ilacı da içiyorum bakalım nolcak 1 lere düşmesi lazım sen ne içiyorsun ilaç ben de kilo problemi de yok diyetisyen bile şok oldu ins, direncime
Yok cnm işin ilginci, daha gecen hafta da sordum doktora hormonlar gorunum hıc bırı pko desteklemiyor, sadece ınsulın direnci varAaa maşallah canım baya düşmüş senin dikkat etmeye çalışıyorum kuzum sende pco var mı
Canım ben ilk hamileliğimde 1 yıllık evliydim 2 ay denedik olmadı çok moralim bozuldu adet olduğumu görünce. Ben de pes ettim istemiyorum yaa daha erken dedim eşime de biraz daha bekleyelim şu anda hazır hissetmiyorum kendimi dedim ara verdik. Yani biz ara verdiğimizi düşünüyorduk hatta korunmaya devam ettik ama nasıl olduysa o ay hamile kaldım ben şokTam 2 yıldır uğraşıyorum yok sorunda yok bebekte yok bende anlamadm kalanlar nasl kalıyor yemn ederm yapmadıgım hçbsey kalmadı artık
İnşallah benim de öyledir ya çok korkuyorum pco çıkacak diye doktor insülin direncini düşür yumurtlamayı bozar dedi diyetisyen de senin hayatında ne değişti çok mu strese girdin dedi kimyasal gebeliği anlattım yemek içmek normalde bu kadar etkilemez çünküsende obezite yok yağ oranın olması gerekenin altında dedi dahiliyecim de tiroid bağladıYok cnm işin ilginci, daha gecen hafta da sordum doktora hormonlar gorunum hıc bırı pko desteklemiyor, sadece ınsulın direnci var
Tiroid normale donunce o da duzelecektır bence, beslenme sekline de dıkkat et bıraz senınkı cok cabuk duser cnm, onu takma kafaya, bi hormon bozuk olunca yumurtlama alt ust oluyor zatenİnşallah benim de öyledir ya çok korkuyorum pco çıkacak diye doktor insülin direncini düşür yumurtlamayı bozar dedi diyetisyen de senin hayatında ne değişti çok mu strese girdin dedi kimyasal gebeliği anlattım yemek içmek normalde bu kadar etkilemez çünküsende obezite yok yağ oranın olması gerekenin altında dedi dahiliyecim de tiroid bağladı
Evet kuzum inşallah düzene sokabiliriz tiroid ve insülin cidden tüm vücut fonksiyonlarını etkiliyor benim Tsh ta çok yüksek değil ama doktor dalgalanmalar dan şüphelendi anlık yükseliş düşüşler oluyorsa insülini bozar dedi ki ben bi kere bayıldım bu yüzden öyle öğrendim haşimato başlangıcında olduğumuTiroid normale donunce o da duzelecektır bence, beslenme sekline de dıkkat et bıraz senınkı cok cabuk duser cnm, onu takma kafaya, bi hormon bozuk olunca yumurtlama alt ust oluyor zaten
Gebelik boyunca da ılac kullanman gerek o zaman, dusuk sebebı olabiliyormuş o, bi yerde okumustum, muhakkak takıp edın onuEvet kuzum inşallah düzene sokabiliriz tiroid ve insülin cidden tüm vücut fonksiyonlarını etkiliyor benim Tsh ta çok yüksek değil ama doktor dalgalanmalar dan şüphelendi anlık yükseliş düşüşler oluyorsa insülini bozar dedi ki ben bi kere bayıldım bu yüzden öyle öğrendim haşimato başlangıcında olduğumu
Tam 2 yıldır uğraşıyorum yok sorunda yok bebekte yok bende anlamadm kalanlar nasl kalıyor yemn ederm yapmadıgım hçbsey kalmadı artık
Allah korusun belki de kimyasal o yüzden olduGebelik boyunca da ılac kullanman gerek o zaman, dusuk sebebı olabiliyormuş o, bi yerde okumustum, muhakkak takıp edın onu
Siz bunu yenı farkettınız deıl mıAllah korusun belki de kimyasal o yüzden oldu
Evet kimyasaldan sonra ben berbat bi doktora yalvar yakar test yaptırdım hiç bişeye gerek yok gerek yok dedi bana hep adamla birbirimize girecektik ve o şekilde öğrendim benSiz bunu yenı farkettınız deıl mı
Yaaa ihmalkarlık yuzundenEvet kimyasaldan sonra ben berbat bi doktora yalvar yakar test yaptırdım hiç bişeye gerek yok gerek yok dedi bana hep adamla birbirimize girecektik ve o şekilde öğrendim ben
Sağol canımGeçmiş olsun canım
İmprly canımAcaba ilacın tam olarak ismini öğrenebilir miyim ☺
Aynen canım hatta eşim kızmıştı doktorla neden inatlaşıyosun diye doktor da eşimi falan tanıyor her gün birlikte ameliyata giriyorlar dedim neden inatlaşmayım yani sonra cidden sıkıntı çıkınca o da kızdı adama bu seferYaaa ihmalkarlık yuzundenbundan sonrası güzel olacak ınsallah cnm