- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
O da benim cnm ama sirasiyla olsun ki takip edebilelimTamam canım. En erken 22 nisan da var sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da benim cnm ama sirasiyla olsun ki takip edebilelimTamam canım. En erken 22 nisan da var sanırım
hahah akıllı olun diypsın yani tamam doğru diyosun sırasıyla ayarlarım. Hadi bakalım gelmesin inşallahh.O da benim cnm ama sirasiyla olsun ki takip edebilelim
İnşallah bebiş yoldadır tüplerde yuvarlana yuvarlana geliyordurEki Görüntüle 2617859
Son 11 gün bakalım hayirlisi inşallah
Canm benim yumurtlama 2 gün erken oldu bat 25 Nisan yapabılır mıyızhahah akıllı olun diypsın yani tamam doğru diyosun sırasıyla ayarlarım. Hadi bakalım gelmesin inşallahh.
Allahım insallah hepimizi sevintirir benden baska kulanan varmi boyle ade tkp uygulama ben çok meymunum tvsiye ederiimhahah akıllı olun diypsın yani tamam doğru diyosun sırasıyla ayarlarım. Hadi bakalım gelmesin inşallahh.
Ay agzindan bal damliyor insallah gerçi hiç bir belirti yok sadece idrara fazla çikmaya başladimİnşallah bebiş yoldadır ☺tüplerde yuvarlana yuvarlana geliyordur ❤
Ben kullanıyorum hem bunu hem de flo adlı bi uygulama var.. Onda ovulasyon yaptıgın da pozıtıf gordu gunde adet tarıhını falan kendısı düzenliyor tavsiye ederimAllahım insallah hepimizi sevintirir benden baska kulanan varmi boyle ade tkp uygulama ben çok meymunum tvsiye ederiim
Limonlu su iç bundan sonra adet gününe kadar kan sulandırıcı ozellıgı de var tutunmaya yardımcı olurAy agzindan bal damliyor insallah gerçi hiç bir belirti yok sadece idrara fazla çikmaya başladim
Varsa tabiki ilk hamilelik icin cok ugrastim 3 sene (kurtaj oldum) şimdi ilk defadan tutacak mi bilmiyorun insallah tutarLimonlu su iç bundan sonra adet gününe kadar ☺ kan sulandırıcı ozellıgı de var tutunmaya yardımcı olur
Hiç belli olmaz sen kalıbını ferah tut ben de 2 yıldır uğrasıyorım, hiçbişe gecirmedim daha.. Neler yedim neler içtim.. Nasip artıkVarsa tabiki ilk hamilelik icin cok ugrastim 3 sene (kurtaj oldum) şimdi ilk defadan tutacak mi bilmiyorun insallah tutar
Ben 3 ay kadar gynositol adlı folık asit kullandım içinde vitaminler de vardı yumurta geliştirici özelliği vardı ama yine tutmadı benimki inşallah size faydalı olurGünaydın daha doğrusu tünaydın kızlar...
Bende uygulama ekli ama ona göre hiç yapmadım. Tutmuyor zaten yumurtlama zamanıyla akıntıya göre davranıyorum
Hayıt oyuna ve aslan pençesine başladım bakalım ne olacak bu ay
Eğer olmazsa öbür ay prowomena başlayacağım
Tamamdır canımmCanm benim yumurtlama 2 gün erken oldu bat 25 Nisan yapabılır mıyız
Teşekkürler kuzumTamamdır canımm
Bende kullanıyorum canım ama kendimi takip ediyorum kürtajdan sonra değişti düzenin çünkü değişiyo yumurtlamaAllahım insallah hepimizi sevintirir benden baska kulanan varmi boyle ade tkp uygulama ben çok meymunum tvsiye ederiim
Tünaydınn canııım. İnşallah tutar. Hayıt otuyla aslan pençesi ne için kullanıyosunGünaydın daha doğrusu tünaydın kızlar...
Bende uygulama ekli ama ona göre hiç yapmadım. Tutmuyor zaten yumurtlama zamanıyla akıntıya göre davranıyorum
Hayıt oyuna ve aslan pençesine başladım bakalım ne olacak bu ay
Eğer olmazsa öbür ay prowomena başlayacağım
Bende kuryajdan sonra degisir zanetim ilk ay 35 gun sonra geldi ikinci ay eski duzenine girdi ama 1 fark var adet oluyorken anlamiyorum eskiden adetten once kasık agrısı yuzde sivilce gogus sismesi simdi hic biri yok geecegi gun cok hafif kasik agrisi oluyor bukadarBende kullanıyorum canım ama kendimi takip ediyorum kürtajdan sonra değişti düzenin çünkü değişiyo yumurtlama