canım çok erken yapmışsın testi. pozitif olma ihtimali olabilir bazen adet gününe kadar bile çıkmıyor. bence kullanma hiçbir şeyEki Görüntüle 2617173 tamamen negatif canım. Zaten bende çok ihtimal vermiyordum. Şimdi rahat rahat soğan suyu içebilirim.
Hoşgeldin aramıza canım üzülmek yok mayıs bizim ayımız olcakBugün test yaptımnegatif. Umudumuz mayısa kaldı beni de ekler misiniz bat 19 mayıs
Şanslısın kaçırmadın iyiki13.günüm ilk testimi yaptım şansıma pik çıktı☺2 gün erken yumurtlicam galiba
Yaa evet hiç sorma yarın baslasam teste belki yumurtlamadım daha diyip stres olacaktım bundan sonra 10.gün baslarım test yapmaya..Şanslısın kaçırmadın iyiki
Ama zaten olma ihtimali çok düşüktü. Soğan suyu içtim bu sefer tamamen rahmim temizlensin istiyorum.canım çok erken yapmışsın testi. pozitif olma ihtimali olabilir bazen adet gününe kadar bile çıkmıyor. bence kullanma hiçbir şey
Aynen canım işte bazen erken yumurtlama oluyo. Bidaha ki aya gerek kalmıcak Allahn izniyleYaa evet hiç sorma yarın baslasam teste belki yumurtlamadım daha diyip stres olacaktım bundan sonra 10.gün baslarım test yapmaya..
Yalnız oğrenilmiş çaresizlik ornegiyim resmengelecek ay yine yapıcam testi sanırım.. İnşallah gerek kalmaz da
Yaaa inşallah,Aynen canım işte bazen erken yumurtlama oluyo. Bidaha ki aya gerek kalmıcak Allahn izniyle
Canım bi fayda sağlıyo diye duymadım hiçKızlar ben iğnenin ayı dolunca folik asit içmeye başlıycam. Sizce gebeliğin oluşmasında fayda sağlar mı.
Gebeliğe yardımcı demeyelim de bebeğin beyin ve sinir gelişimi için önemli canım. Zihinsel rahatsızlıkları olabildiğince azaltmak için içiliyor . Hamile kalmadan önce 3 ay hamilelikte de 3 ay boyunca içilmeli.Kızlar ben iğnenin ayı dolunca folik asit içmeye başlıycam. Sizce gebeliğin oluşmasında fayda sağlar mı.
13 veya 14 oluyor cnm kimi çatlamaya göre sayıyo kimi pik e göre..inşallah adet olmazsınKızlar yumurtlamadan sonra kaçıncı gün adet bekleniryumurtlamam11. Gün oldu bütün 12. Gün yumurtlamanın adet olacakmışım gibi ama erken olmaz mı
11.gün ise yerleşmeden dolayı sancı dır belki de.. İnşallah öyledir.. Testiniz varsa yarın sabah ilk idrarla test yapın belki silik cıkabılır.. 9.günden sonra kanda yükselmeye başlıyor hcg.. Kanda da belli bi seviyeye gelmeden idrarda cıkmıyor maalesefŞöyle söyleyeyim sancım çoktu aslında virüsten önce takibini yapıyordum ama bırakmıştım neyse sancı olunca ovulasyon testi yaptım pikti değerlendirdik sonradan değerlendirmedik hatta öbür gün tekrar test yaptım silinmişti T çizgisi ama şimdi de bi sancım var merak ettim
İnşallah bebiş vardırr yaBeklerim acelem yok umudum da yokiki tane testim kaldı şimdi yoklukta onları harcamayayım nasipte olan gelir❤