- 9 Şubat 2019
- 1.297
- 1.029
- 32
Kuzumm işte adetten sonra yumurtlama günü gösteren ovülasyon testlerinde eğer t c den koyu olursa o gün yumurtan olmuş büyümüş demek koyu çift çizgi çıkınca yani, sonraki gün de silikleşirse eğer çatlamış demek o günü değerlendirirsen hamile kalıyorsun umarım anlatabilmişimdirPik ne kızlar beni bilgilendirsenize ben bu testi alırsam ne zaman nasıl yapcam hangi çizgi neyi gösteriyo
Yok kuzum sanmıyorum yerleşmeye benzeyen bişi değil yani sanki idrar yapmışsın da kurumuş gibi böyle akıntı gibi değil değişikYerleşme olabilir mi
Bilemedim canım ya bu lh regl öncesi de oynuyor diyorlar gebelik olunca da diyorlar pek güvenmiyorum bu yöntem e
Diğer sayfada da aynı fiyatıBen 30 ludan aldımEki Görüntüle 2685166
Evet kuzu anlatabildinKuzumm işte adetten sonra yumurtlama günü gösteren ovülasyon testlerinde eğer t c den koyu olursa o gün yumurtan olmuş büyümüş demek koyu çift çizgi çıkınca yani, sonraki gün de silikleşirse eğer çatlamış demek o günü değerlendirirsen hamile kalıyorsun umarım anlatabilmişimdir
Orayı bilmiyorum canım bu sayfayı burda görmüştümDiğer sayfada da aynı fiyatı
canim tebrik ederim... Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinAminn isteyen herkese nasip olsunnn
Bende sırf gebelik testi yapmamak için yaptımBilemedim canım ya bu lh regl öncesi de oynuyor diyorlar gebelik olunca da diyorlar pek güvenmiyorum bu yöntem e
Ee testlerin silik bat n zaman at bi test varsa yineAY bayılırım demee
Doktor veren de var canım ama kendisi alıp kullanan da var zararı olan bişi değilKızlar bu inofolik combi'yi doktor mu veriyor siz kendiniz mi aldınız?
Benim yumurtalarım küçüktü acaba bundan kullansam faydası olur mu?Doktor veren de var canım ama kendisi alıp kullanan da var zararı olan bişi değil
Olabilir canım evet yumurtalık kalitesini artıran bi takviyeBenim yumurtalarım küçüktü acaba bundan kullansam faydası olur mu?
gittik canim ..Doktora gittiniz mi canım?
Amin canım amin hepimiz kavuşalımİkisi farklı şeyler kuzum içebilirsin.
Canım üzüldüm Allah hayırlısını versin en kısa zamanda evladına kavuş kavuşalım hepimiz