- 29 Nisan 2020
- 2.192
- 2.410
Dalgalanma falandır belki kuzum bende anlamadımBen Ovülasyon üzerinden hiç fikir yürüyemiyorum valla kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalgalanma falandır belki kuzum bende anlamadımBen Ovülasyon üzerinden hiç fikir yürüyemiyorum valla kuzum
Testi aldığın zaman kuzum sana detaylı detaylı anlatırızPik ne kızlar beni bilgilendirsenize ben bu testi alırsam ne zaman nasıl yapcam hangi çizgi neyi gösteriyo
Kaç snedir düşünüyorsun sen?Aynı yaştayız bizde ikinciyi düşünüyoruz bakalim nasip kismet
İnşallah canım benimAlışacaksın bu testlere inşallah 1 aydan fazla yapmazsın
Tamam bebekler alınca yazarım buraya ozaman nette buldum bi tane alıcam onuTesti aldığın zaman kuzum sana detaylı detaylı anlatırız
10.gun bugün kuzumKuzum sen yumurtlamadıysan ben de yumurtlamadım testlerimiz baya baya aynı
Yaaa maşallah ama bekliyorduk zaten şaşırmadık kiiii Sağlıkla kucağına al canım, nasıl bu kadar erken çıktı ki ben de yanıma aldım bir tane erken bir tane normal test
Aminn isteyen herkese nasip olsunnnCanım hayirli olsun canim sağlıkla kucagina al cumanin gunu bizlerede dua et de buz de hamiş kalalim
Ben ınstagramdan aldım minnakkurabiyelerden kadın çok ilgileniyor bilgi veriyorTamam bebekler alınca yazarım buraya ozaman nette buldum bi tane alıcam onu
AY inşallah nasip her şeye hazırım ama, sevdiklerime hep derim tek eksiğimiz bir bebek gerisi hiç mühim değil yanım da o olsun gerisini hallederiz kaybedecektim çünkü onu az kalsın kollarımda kalp krizi geçirdi,Hiç yapma. Onu da üzme. Evlendikten sonra iki kişilik ailesiniz. Ailelrriniz artık 2.planda. Siz birbirinizin önceliğisiniz. Evet o seni önceliyor ama sen de onu üzmekten çekinip yorum yapmıyorsun. Bi de yavrunuz olunca tadından yenmez bi aile olacaksınız inşallah
Bilmiyorum valla koyar koymaz cıktı ama korku da var tabi hakkımızda hayırlısı kuzum ❤Aaa hayırlı olsun sana bebiş var demiştim ben yalnız 10.güne göre baya koyu bu test ❤
Takip ediyim bari şimdiiBen ınstagramdan aldım minnakkurabiyelerden kadın çok ilgileniyor bilgi veriyor
25 inde pik oldu canım 26 sında çatlamıştı
Artık insanlara bu konuda şaşırmıyorum 2015 senesinde birlikte 9 ay koy öğretmenliği yaptığım bi arkadaş vardi. Tabi cok samimi olduk. O donem ben nişanlydim o bakardı ve bem bu saatten sonra evlenmem demişti yasimda geçti çocukta doguramam o sira yaşı 32ydi. Neyse 2016 da ben evlendim , 2018 de bu arkadaş tabi konuşuruz , sürekli mesajlasiriz cocuk üstüne.. bu 8 ay sonra hamile kaldi , ve gitgide benden uzaklaştı .. bebek doğunca erkek olduğunu öğrendim m. Hayırlı olsun diye mesaj attim .. baktim hemen yazmsiki sagol teyzesi annemler izin vermio 40 i çıkana kadar resim cekeyim ciksin ben sana cekip atarim kii resim istedim ben..Ama ben herhangi birisi değilim ki 10 yıldan fazladır arkadaşız benim kıskanç olmadığımı anlamaları lazımdı benim ona faydam olur zararım olmaz başka bir arkadaşım hemen test yapıp yolladı bize her gün dua ediyorum ona iyi olsun diye kargoyla poça yolladım canı çok çekmiş yapamıyor diye, beni tanımamış olmaları daha can sıkıcı, ben kıskanmam burdakileri de kıskanmam inan canım dünya kocaman hepimize yer var hepimizin mutluluğunu taşıyacak kadar büyük, niye kötülüklerle çevreliyorlar etraflarını
Ne Kadara aldın en son canımBen ınstagramdan aldım minnakkurabiyelerden kadın çok ilgileniyor bilgi veriyor
Yerleşme olabilir miYa ben bu ay erken regl olucam galiba öyle bi hissiyat var ve iç çamaşırımda kahverengi lekeler gelmiş ama akıntı değil midem falan hiç iyi değil regl günümdeyim sanki @eczhnm yildizsavascisi oblomov21 @fiona13
Test dün yaptım canım sabah 6 da çıkmadıCanım burda çok öğrenen var böyle tarihlerin tutuyor test al bence ama üzme kendini çıkmazsa bekle
Ne çıktı
Ben 30 ludan aldımNe Kadara aldın en son canım
Çok geçmiş olsun. Rabbim sana bağışlamış. Bak gördün mü sağlıktan öte bişey yok. Bırak kim nr derse desin. Siz birbirinizr sarılın sıkıcaAY inşallah nasip her şeye hazırım ama, sevdiklerime hep derim tek eksiğimiz bir bebek gerisi hiç mühim değil yanım da o olsun gerisini hallederiz kaybedecektim çünkü onu az kalsın kollarımda kalp krizi geçirdi,
Bence sen erken yumurtladın yani ovu testinde çıkan gebelikti. O en son aldığın da ovu testi attın ya silik çıkan acaba o gebelik testi olmasın iyi baksana Şaka bi yana bence erken oldu 10.gün koyuluğu deil bu yani Allah sağlıkla nasip etsin inşallahBilmiyorum valla koyar koymaz cıktı ama korku da var tabi hakkımızda hayırlısı kuzum ❤