- 27 Aralık 2019
- 9.050
- 10.578
Evet canım en azından için rahat etmiştirEki Görüntüle 2617173 tamamen negatif canım. Zaten bende çok ihtimal vermiyordum. Şimdi rahat rahat soğan suyu içebilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım en azından için rahat etmiştirEki Görüntüle 2617173 tamamen negatif canım. Zaten bende çok ihtimal vermiyordum. Şimdi rahat rahat soğan suyu içebilirim.
Anladım canım değiştim. Zaten o bat hiç gelmiceği için önemi yok dimiAyın 8 i regl oluyorum sandım ama sadece leke geldi, dün söküldü o yüzden
Beni de ekler misiniz listeye bat tarihim kesin değil size yazağım..Mayıs ayı topiğimiz hepimize bebiş getirsin ümidiyle dertleşelim
BAT TARİHLERİ
Azze [04.05.2020 ]
@kizinbiri9 [01.05.2020]
@Deryakckn [08.05.2020]
@Sarisinmelekk [22.04.2020]
@Sinebend [02.05.2020]
@Aselhannn [29.04.2020]
@eczhnm [08.05.2020]
Paresilaaa [05.05.2020]
@Nnuurrr [04.05.2020]
@Yagmurr07 [02.05.2020]
minseo [06.05.2020]
@hayathey [25.04.2020]
@Umut999 [04.05.2020]
@Algernonya [29.04.2020]
@Sohrabb [27.04.2020]
@Mechulzaman [04.05.2020]
@BlueDesertRain [29.04.2020]
İnşallahAnladım canım değiştim. Zaten o bat hiç gelmiceği için önemi yok dimi
Hoşgeldin aramıza adını yazıyorum bat tarihinde kesinleşince söylersin o zamanBeni de ekler misiniz listeye bat tarihim kesin değil size yazağım..
Tamamdır canımm.. hoşbulduukHoşgeldin aramıza adını yazıyorum bat tarihinde kesinleşince söylersin o zaman
3 gün içerisinde yumurtlama gerçekleşiyor canım akıntıdan itibaren gün aşırı deneyebilirsinKızlar yumurtlama akıntısı geldikten ne kadar sonra yumurta çatlar?
Dün akşam geldi o akıntı ama reglim daha 8inde bitti 9u akşam geldi3 gün içerisinde yumurtlama gerçekleşiyor canım akıntıdan itibaren gün aşırı deneyebilirsin
Ne zamandır istiyosun bebiş ? İlk mi olcakTamamdır canımm.. hoşbulduuk
Çiğ yumurta akıntısı gibimiydi ki?Dün akşam geldi o akıntı ama reglim daha 8inde bitti 9u akşam geldi
Evet canım bilmiyorum olabilirde geçen ay da erken olmuştu yumurtlama ama bu kadar erken değildi yok kullanmıyorum akıntıdan anlıyorum canımÇiğ yumurta akıntısı gibimiydi ki?
Belki üşütmüşte olabilirsin. Ovulasyon testi yapıyor musun tatlım
5 aydır deniyoruz canım iki kere hamile kaldım ikiside kimyasal gebelik oldu gen testimden pıhtılaşmadan bir haberdim o zamanlar.. şimdi daha bilinçli çalışmalara devam edeceğiz inşaallah.. sizin ne zamandır canım ilk mi olacak sizindeNe zamandır istiyosun bebiş ? İlk mi olcak
Hiç bu kadar erken olur mu bilemedim canımEvet canım bilmiyorum olabilirde geçen ay da erken olmuştu yumurtlama ama bu kadar erken değildi yok kullanmıyorum akıntıdan anlıyorum canım
Bende 5.5 aylık evliyim ilk günden beri istiyorum bi kere hamilelik geçirdim daha sonra kürtaj oldum maalesef. 2 ay oldu kürtaj olalı bekliyorum sağlıklı bebegim gelcek diye inşallah bu sefer gelir bebeklerimiz sağlıklı şekilde5 aydır deniyoruz canım iki kere hamile kaldım ikiside kimyasal gebelik oldu gen testimden pıhtılaşmadan bir haberdim o zamanlar.. şimdi daha bilinçli çalışmalara devam edeceğiz inşaallah.. sizin ne zamandır canım ilk mi olacak sizinde
Bende bilemedim takip etcem tekrar geliyo muHiç bu kadar erken olur mu bilemedim canım
Biz 3 buçuk yıllık evliyiz bebeği yeni düşünüyoruz canım ama istediğimizden beri çook istiyoruz keşke hemen olsalar yaa çok üzüldüm sizin sebebiniz neydi peki canım..Bende 5.5 aylık evliyim ilk günden beri istiyorum bi kere hamilelik geçirdim daha sonra kürtaj oldum maalesef. 2 ay oldu kürtaj olalı bekliyorum sağlıklı bebegim gelcek diye inşallah bu sefer gelir bebeklerimiz sağlıklı şekilde
İnsan kaybedince daha çok istiyo. Canım devlette ilk düşükleri araştırmıyolar. Doktorum eşinle akrabamasınız diye sordu ama o yüzden oldugunu düşünmüyorum dedi. İlk gebeliklerde bu olabiliyor dedi. Rabbim mübarek 3 ayların ramazan ayının hürmetine bizlere evlat nasip eder inşallah seninde inşallah bu sefer kimyasal olmaz sağlıklı şekilde ilerler canım bu topik hepimize bebiş getirsinBiz 3 buçuk yıllık evliyiz bebeği yeni düşünüyoruz canım ama istediğimizden beri çook istiyoruz keşke hemen olsalar yaa çok üzüldüm sizin sebebiniz neydi peki canım..
Evet canım neyseki hamile kalabiliyorsunuz doğurgansınız diyorlar ama her kayıpta insanın canı daha fazla yanıyor kolay değil..İnsan kaybedince daha çok istiyo. Canım devlette ilk düşükleri araştırmıyolar. Doktorum eşinle akrabamasınız diye sordu ama o yüzden oldugunu düşünmüyorum dedi. İlk gebeliklerde bu olabiliyor dedi. Rabbim mübarek 3 ayların ramazan ayının hürmetine bizlere evlat nasip eder inşallah seninde inşallah bu sefer kimyasal olmaz sağlıklı şekilde ilerler canım bu topik hepimize bebiş getirsin
Tek teselli bu inşallah devamında getiririzEvet canım neyseki hamile kalabiliyorsunuz doğurgansınız diyorlar ama her kayıpta insanın canı daha fazla yanıyor kolay değil..
İnşaallah canım çoook istiyoruz bizde nasip olsun inşaallah hepimize