Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah. Testte negatif görmek istemiyorum. Ama iğneden dolayı bir yanımda imkansız diyor. Bakalım ne olacak sonuç.
En azından için raht eder var mı yok mu derdine düşmeşsin varsa hep beraber seviniriz yoksa denemelere devam hiç birşeyin sonu değil

Bdv de biri yazmıs eşinden habersiz kondom delip hamile kalmıs.. Şans işte
çok yanlış o kızın yaptıgı ya yaşıda çok küçük zaten. Hem eşinden şiddet görüyormuş hem bebek istiyo hemde eşi istemediği haldebizde kondomla korumalım ama delelimde

çok yanlış o kızın yaptıgı ya yaşıda çok küçük zaten. Hem eşinden şiddet görüyormuş hem bebek istiyo hemde eşi istemediği haldebizde kondomla korumalım ama delelimde
Şiddet gördüğü de yalan cıkmıs en son alerjik bi cilt hastalığı diyorlardı Google da aratmıslar, aynı resım cıkıyormuş.. Allahım insanlar nelerle ugrasıyor dün ben de yazdım üzüldüm de hatta ama buraya gelip insanları kandırınca eline ne gececek

Anlattıklarıda yalandır o zaman. Anlamıyorum ya yaşı çok küçük daha nereye yetişmeye çalışıyo böyle

Anlattıklarıda yalandır o zaman. Anlamıyorum ya yaşı çok küçük daha nereye yetişmeye çalışıyo böyle
Baksana hepimizin duygularıyla oynadı.. Dün gece onu düşündüm urfada yasıyorum gidersem benı bulurlar mahvederler diyor.. Aklıma hersey geldi çok şükür halimize dedim bugun de bi okudum hep yalan.. Bdv ye girmeyim diyorum ama yine giriyorum az once de esını cocugunu döven bi adamdan bahsedolıyordu..yine elim ayagım titredi yaa.. Bi üye ne güzel destek olmaya çalısıyor ama cevaplar beni şok ediyor

Hatta eşime anlattım yapabılcegımiz bişey varsa yapalım dedim

Bana göre bi adam kendini en başından belli eder o ısrarla ilk çocuktan sonra başladı diyo zaten dövüyosa ikinciyi niye yaptı orası da ayrı bi konu da dövmeden önce psikolojik şiddetide vardır eminim.

Bana göre bi adam kendini en başından belli eder o ısrarla ilk çocuktan sonra başladı diyo zaten dövüyosa ikinciyi niye yaptı orası da ayrı bi konu da dövmeden önce psikolojik şiddetide vardır eminim.
Muhakkak.. Deli oluyorum yorumları okudukça da.. Allah yardım etsin.

Kızlar yumurtlama akıntısı geldikten ne kadar sonra yumurta çatlar?

tamamen negatif canım. Zaten bende çok ihtimal vermiyordum. Şimdi rahat rahat soğan suyu içebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…