Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de ekler misiniz listeye bat tarihim kesin değil size yazağım..

Çiğ yumurta akıntısı gibimiydi ki?
Belki üşütmüşte olabilirsin. Ovulasyon testi yapıyor musun tatlım
Evet canım bilmiyorum olabilirde geçen ay da erken olmuştu yumurtlama ama bu kadar erken değildi yok kullanmıyorum akıntıdan anlıyorum canım

Ne zamandır istiyosun bebiş ? İlk mi olcak
5 aydır deniyoruz canım iki kere hamile kaldım ikiside kimyasal gebelik oldu gen testimden pıhtılaşmadan bir haberdim o zamanlar.. şimdi daha bilinçli çalışmalara devam edeceğiz inşaallah.. sizin ne zamandır canım ilk mi olacak sizinde

Bende 5.5 aylık evliyim ilk günden beri istiyorum bi kere hamilelik geçirdim daha sonra kürtaj oldum maalesef. 2 ay oldu kürtaj olalı bekliyorum sağlıklı bebegim gelcek diye inşallah bu sefer gelir bebeklerimiz sağlıklı şekilde

Biz 3 buçuk yıllık evliyiz bebeği yeni düşünüyoruz canım ama istediğimizden beri çook istiyoruz keşke hemen olsalar yaa çok üzüldüm sizin sebebiniz neydi peki canım..

Biz 3 buçuk yıllık evliyiz bebeği yeni düşünüyoruz canım ama istediğimizden beri çook istiyoruz keşke hemen olsalar yaa çok üzüldüm sizin sebebiniz neydi peki canım..
İnsan kaybedince daha çok istiyo. Canım devlette ilk düşükleri araştırmıyolar. Doktorum eşinle akrabamasınız diye sordu ama o yüzden oldugunu düşünmüyorum dedi. İlk gebeliklerde bu olabiliyor dedi. Rabbim mübarek 3 ayların ramazan ayının hürmetine bizlere evlat nasip eder inşallah seninde inşallah bu sefer kimyasal olmaz sağlıklı şekilde ilerler canım bu topik hepimize bebiş getirsin

Evet canım neyseki hamile kalabiliyorsunuz doğurgansınız diyorlar ama her kayıpta insanın canı daha fazla yanıyor kolay değil..
İnşaallah canım çoook istiyoruz bizde nasip olsun inşaallah hepimize

Evet canım neyseki hamile kalabiliyorsunuz doğurgansınız diyorlar ama her kayıpta insanın canı daha fazla yanıyor kolay değil..
İnşaallah canım çoook istiyoruz bizde nasip olsun inşaallah hepimize
Tek teselli bu inşallah devamında getiririz

Bugün test yaptım negatif. Umudumuz mayısa kaldı beni de ekler misiniz bat 19 mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…