Hadi hayırlısı inşallah canım :)Kızlarr doktorumla konuştum aşılama için çağırdı bugün, özel muayenehane zaten, çalışmaya devam ediyorlarmış. Bugün ilaç yazar sonra da 13 gün sonra falan aşılama yapar heralde
Benimkide ayniBende ilk araştırıp yumurtlamayı felan öğrendiğimde eşime demiştim çok dalga geçiyodu benimle
Nasil korunmaKızlar çok çok saçma ama korunmuşken hamile kalmış olabilir miyim. Kaç gündür yok değildir yok değildir diye diye unutmaya çalışıyorum. Ama aşırı kasık ağrım var ve çok şiş. Yani cidden delirmeyemi başadım. Acaba kist falan olabilir mi
Bende işte o gece farkettim ama gece yarısı gibiydi dedim acaba o gün mü yoksa diğer gün mü ilk gün oluyoBenimki de bazen seninki gibi oluyor ben lekelenme başladığı günü baz alıyorum çünkü akıntının rengi değişmiş oluyor zaten bana göre
Evet yani genelde sabah uyandıgında regl olmuşsan o günden sayıyosunAkşam farketmemiş olsan lekeyi sabah oldugunu sanacaksın cunku ben de gec saatte geldıgınde bi sonrakı gunu baz alıyorum
Banada tavuk musun sen diyodu ay onların ağzına da laf veriyoz işteBenimkide ayniyumurtlada civciv olsun dio
Aylık igne vuruldum. Vurulduktan sonra pişman oldum ama sonuçta 1 ay boyunca onun etkisi vücudumda olacak. Çok istiyorum ama olması imkansız gibi burada sürekli hamilelik kankında konuşup okuyoruz ya acaba kendi kendine mi belirti üretiyor. Kendimden şüphe ediyorum valla. Evde hem erken gebelik hem normal test var. Yapsam negatifi görüp rahatlarım ama daha beklenen adete 7 gün var çıkmaz ki. O zaman da erken mi yaptım diye şüpheye düşerim. Rabbim hepimize nasip etsin. Bebek istemek bile psikolojik olarak mahvediyorNasil korunma
Banada tavuk musun sen diyodu ay onların ağzına da laf veriyoz işte
Bilemiyorum valla canim hic onu denemedimAylık igne vuruldum. Vurulduktan sonra pişman oldum ama sonuçta 1 ay boyunca onun etkisi vücudumda olacak. Çok istiyorum ama olması imkansız gibi burada sürekli hamilelik kankında konuşup okuyoruz ya acaba kendi kendine mi belirti üretiyor. Kendimden şüphe ediyorum valla. Evde hem erken gebelik hem normal test var. Yapsam negatifi görüp rahatlarım ama daha beklenen adete 7 gün var çıkmaz ki. O zaman da erken mi yaptım diye şüpheye düşerim. Rabbim hepimize nasip etsin. Bebek istemek bile psikolojik olarak mahvediyor
evet kuzum gerçekten öyleHayirlisiyla olsun muhim olan o
Valla korunurken hamile kalanlar o kadar çok kiKızlar çok çok saçma ama korunmuşken hamile kalmış olabilir miyim. Kaç gündür yok değildir yok değildir diye diye unutmaya çalışıyorum. Ama aşırı kasık ağrım var ve çok şiş. Yani cidden delirmeyemi başadım. Acaba kist falan olabilir mi
Ya olsa çok sevinirm. Ama hamilelik istediğim için vücudum kendi üretiyor gibi geliyor. Yatın test yapsam çıkarmı ki.Valla korunurken hamile kalanlar o kadar çok ki
o konuda bişe diyemem. Çünkü ben bi ay uyku mide bulantısı sık sık tuvalete çıkma göğüs şişliği kasık batmaları her şeyi yaşadım ama hamile değildim. Bebek istediğimiz için psikolojik oluyo regline kaç gün varYa olsa çok sevinirm. Ama hamilelik istediğim için vücudum kendi üretiyor gibi geliyor. Yatın test yapsam çıkarmı ki.
İşte bende bundan şüpheleniyorum. 7 gün var ve iki haftadır giderek artan belirtiler var.o konuda bişe diyemem. Çünkü ben bi ay uyku mide bulantısı sık sık tuvalete çıkma göğüs şişliği kasık batmaları her şeyi yaşadım ama hamile değildim. Bebek istediğimiz için psikolojik oluyo regline kaç gün var
Erken gebelik testinde 6 gün öncesinde çıkıyo sanırımİşte bende bundan şüpheleniyorum. 7 gün var ve iki haftadır giderek artan belirtiler var.
Sabah dayanamayıp yapıcam gibiErken gebelik testinde 6 gün öncesinde çıkıyo sanırım
yap da bizede haber ver topiğin en hızlı bebişi mi geliyo neSabah dayanamayıp yapıcam gibi
Negatif olursa soğan suyu içicem. Bu kadar kasık ağrısına ya iltihap var yada kistyap da bizede haber ver topiğin en hızlı bebişi mi geliyo ne
Kac ay oldu cnmEvet yani genelde sabah uyandıgında regl olmuşsan o günden sayıyosunreglm çok düzenliydi kürtajdan önce yani sabah hangi saatlerde oluyosam her ay öyle oluyodu 10 11 gibi gelirdi hep kürtajdan sonra herşet alt üst oldu