Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok çok saçma ama korunmuşken hamile kalmış olabilir miyim. Kaç gündür yok değildir yok değildir diye diye unutmaya çalışıyorum. Ama aşırı kasık ağrım var ve çok şiş. Yani cidden delirmeyemi başadım. Acaba kist falan olabilir mi

Kızlarr doktorumla konuştum aşılama için çağırdı bugün, özel muayenehane zaten, çalışmaya devam ediyorlarmış. Bugün ilaç yazar sonra da 13 gün sonra falan aşılama yapar heralde
Hadi hayırlısı inşallah canım :)

Nasil korunma

Benimki de bazen seninki gibi oluyor ben lekelenme başladığı günü baz alıyorum çünkü akıntının rengi değişmiş oluyor zaten bana göre
Bende işte o gece farkettim ama gece yarısı gibiydi dedim acaba o gün mü yoksa diğer gün mü ilk gün oluyo

Akşam farketmemiş olsan lekeyi sabah oldugunu sanacaksın cunku ben de gec saatte geldıgınde bi sonrakı gunu baz alıyorum
Evet yani genelde sabah uyandıgında regl olmuşsan o günden sayıyosun reglm çok düzenliydi kürtajdan önce yani sabah hangi saatlerde oluyosam her ay öyle oluyodu 10 11 gibi gelirdi hep kürtajdan sonra herşet alt üst oldu

Aylık igne vuruldum. Vurulduktan sonra pişman oldum ama sonuçta 1 ay boyunca onun etkisi vücudumda olacak. Çok istiyorum ama olması imkansız gibi burada sürekli hamilelik kankında konuşup okuyoruz ya acaba kendi kendine mi belirti üretiyor. Kendimden şüphe ediyorum valla. Evde hem erken gebelik hem normal test var. Yapsam negatifi görüp rahatlarım ama daha beklenen adete 7 gün var çıkmaz ki. O zaman da erken mi yaptım diye şüpheye düşerim. Rabbim hepimize nasip etsin. Bebek istemek bile psikolojik olarak mahvediyor

Bilemiyorum valla canim hic onu denemedim

Valla korunurken hamile kalanlar o kadar çok ki

Valla korunurken hamile kalanlar o kadar çok ki
Ya olsa çok sevinirm. Ama hamilelik istediğim için vücudum kendi üretiyor gibi geliyor. Yatın test yapsam çıkarmı ki.

Ya olsa çok sevinirm. Ama hamilelik istediğim için vücudum kendi üretiyor gibi geliyor. Yatın test yapsam çıkarmı ki.
o konuda bişe diyemem. Çünkü ben bi ay uyku mide bulantısı sık sık tuvalete çıkma göğüs şişliği kasık batmaları her şeyi yaşadım ama hamile değildim. Bebek istediğimiz için psikolojik oluyo regline kaç gün var

İşte bende bundan şüpheleniyorum. 7 gün var ve iki haftadır giderek artan belirtiler var.

yap da bizede haber ver topiğin en hızlı bebişi mi geliyo ne
Negatif olursa soğan suyu içicem. Bu kadar kasık ağrısına ya iltihap var yada kist

Kac ay oldu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…