Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de insülin direnci için diaformin içiyorum nerdeyse 1 yıldır.. Bana dahileyeci vermişti.. Kadın dogumcu lar genelde glifor veriyormuş.. Eczacı arkadsıma danısmıstım hamile oldugunu ogrenınce bırak demişti bana dıaformıni.. Ama hormonları çok güzel düzenledi heray 29. Günde adet oluyorum şaşmıyor hiç
Ne güzel gözünüz aydın bende yumurtlamak ıcın ıcmek istiyorum

Kızlar hamilelik öncesi kullanılır insülin direncini düşürür ama hamile kaldıktan sonra eğer şekeriniz yüksek çıkarsa insülin kullanmaya başlarsınız😉

Kızlar hamilelik öncesi kullanılır insülin direncini düşürür ama hamile kaldıktan sonra eğer şekeriniz yüksek çıkarsa insülin kullanmaya başlarsınız😉
Benim şeker düşük ama insülin yüksek çıkıyor.. Hamılelikte insülin yine yuksek olursa kullandırır mı onu bılmıyorum.. Yanı gebelik olmadıgı ıcın de hıc sormadım..

Kızlar size birşey sorcam. Şimdi benim ayın 4ünde gece kahverengi lekelenmem oldu gece yarısından sonrada kanamam başladı yani sabah ped dopdolu şekilde uyandım benim ilk günüm 4ü mü oluyo 5i mio_O

Kızlar size birşey sorcam. Şimdi benim ayın 4ünde gece kahverengi lekelenmem oldu gece yarısından sonrada kanamam başladı yani sabah ped dopdolu şekilde uyandım benim ilk günüm 4ü mü oluyo 5i mio_O
5 cnm

Benimki de bazen seninki gibi oluyor ben lekelenme başladığı günü baz alıyorum çünkü akıntının rengi değişmiş oluyor zaten bana göre

X