- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Erkekler hamile kalsaydı eğer eminim hiç böyle zorluk çekmezlerdi kafaları rahat çünkü. Biz çok ince düşünüp takıyoruz diye olmuyor benceO konu da haklısın kuzum.2 günde bir olur hergün sarmaz yani eş yorgun oluyo felan filanama biz tutmaz dedigimiz an tutar belkide bilemeyiz. Elimizden geldiğince calısalım.
Önemli olan o dört günde ki doğru olan günü bilmek işte bilmeyince dört günü de es geçmek istemiyor insanAslında bebislerimiz gelicekse 1 gün bile değerlendirsek oluro yuzden pozitif düsünelim gelsin bebisler
Canım cok stres yapma. Doktor kontrolune mi gtsen bi acaba. Problem mi var bakılır. Çünkü reglin leke şeklinde gelmesi de normal değilAslinda benim kendimi bildim bileli cok duzenlidir ama gecen ay 16 gun gecikti o ay cok stres yapmistim ondandir diye dusunmustum zaten 16 tane de test yapmistim hepsi negatifti. Sonra bu ay da 6 gun gecikti sonrada lekelenme oldu sadece regl gibi degildi. Lekelenme bitince test yaptim. Ama yine negatiftive oturdum agladim uzuntuden bebeim olmuyo diye (
Keşke ya benim eşim çok rahat kafasına takmaz biri böyle stresler yapmazdiErkekler hamile kalsaydı eğer eminim hiç böyle zorluk çekmezlerdi kafaları rahat çünkü. Biz çok ince düşünüp takıyoruz diye olmuyor bence
Onlar hamile kalmak istemiceklerinden ilk geceden bile kalırdıErkekler hamile kalsaydı eğer eminim hiç böyle zorluk çekmezlerdi kafaları rahat çünkü. Biz çok ince düşünüp takıyoruz diye olmuyor bence
Hep stresten canım bu ay nen çok umutlandım adet zamanı bildiğim çamur gibi kahverengi ve pıhtı pıhtı geldi resmen strestenCanım cok stres yapma. Doktor kontrolune mi gtsen bi acaba. Problem mi var bakılır. Çünkü reglin leke şeklinde gelmesi de normal değil
Canım iyi bi sperm 72 saate kadar yaşar o yüzden problem yapma o kadarÖnemli olan o dört günde ki doğru olan günü bilmek işte bilmeyince dört günü de es geçmek istemiyor insan
Su korona yuzunden esim su an gitmeyelim diyo dertsiz basimiza is acmayalim diyoCanım cok stres yapma. Doktor kontrolune mi gtsen bi acaba. Problem mi var bakılır. Çünkü reglin leke şeklinde gelmesi de normal değil
Kafanı rahatlat diyecegim ama pek mümkün değil biliyorum. Bişeylerle uğraşsan daha cok düşünmezsin aslındaHep stresten canım bu ay nen çok umutlandım adet zamanı bildiğim çamur gibi kahverengi ve pıhtı pıhtı geldi resmen strestenben de gitmek istiyorum doktor a Bi kontrole ama şu sıralar pek mümkün görünmüyor
Aynen cok mumkun degil bu aralarHep stresten canım bu ay nen çok umutlandım adet zamanı bildiğim çamur gibi kahverengi ve pıhtı pıhtı geldi resmen strestenben de gitmek istiyorum doktor a Bi kontrole ama şu sıralar pek mümkün görünmüyor
Üzüldüm canım. Regline kaç gün vardı?Bu ay ben iptal kızlar eşim 1 ay göreve gitti
Oda haklı. Bulundugun il de cok vaka var mıSu korona yuzunden esim su an gitmeyelim diyo dertsiz basimiza is acmayalim diyovirus kaparim diye korkuyo
18 inde oldum eşimde dün gitti 1 ay yok hayirlisiÜzüldüm canım. Regline kaç gün vardı?
Izmirdeyim her mahallede var bakkala ekmege bile cikmiyoruz valla :)Oda haklı. Bulundugun il de cok vaka var mı
Vardır bundada bi hayır18 inde oldum eşimde dün gitti 1 ay yok hayirlisi
İzmir de cok yogun zaten. Bende samsundayım eşimin iş yerinde bölümünde çıkıyo çalışmaya devam 4 gün sokaga cıkma yasagında evde olcak AllahtanIzmirdeyim her mahallede var bakkala ekmege bile cikmiyoruz valla :)
YoksaaaaAyy kizlarrrr midem felaket bulaniyo ve asiri yorgunluk var suan saolsun esimde getir gotur isleri yapiyo suan bi gorseniz haha icinden neler diyodur kim bilir ))
Hayirlısı olsun canım daha güzel bir vakitte gelicektir bebisin18 inde oldum eşimde dün gitti 1 ay yok hayirlisi