Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O konu da haklısın kuzum.2 günde bir olur hergün sarmaz yani eş yorgun oluyo felan filan ama biz tutmaz dedigimiz an tutar belkide bilemeyiz. Elimizden geldiğince calısalım.
Erkekler hamile kalsaydı eğer eminim hiç böyle zorluk çekmezlerdi kafaları rahat çünkü. Biz çok ince düşünüp takıyoruz diye olmuyor bence

Canım cok stres yapma. Doktor kontrolune mi gtsen bi acaba. Problem mi var bakılır. Çünkü reglin leke şeklinde gelmesi de normal değil

Canım cok stres yapma. Doktor kontrolune mi gtsen bi acaba. Problem mi var bakılır. Çünkü reglin leke şeklinde gelmesi de normal değil
Hep stresten canım bu ay nen çok umutlandım adet zamanı bildiğim çamur gibi kahverengi ve pıhtı pıhtı geldi resmen stresten ben de gitmek istiyorum doktor a Bi kontrole ama şu sıralar pek mümkün görünmüyor

Su korona yuzunden esim su an gitmeyelim diyo dertsiz basimiza is acmayalim diyo virus kaparim diye korkuyo

Kafanı rahatlat diyecegim ama pek mümkün değil biliyorum. Bişeylerle uğraşsan daha cok düşünmezsin aslında

Izmirdeyim her mahallede var bakkala ekmege bile cikmiyoruz valla :)
İzmir de cok yogun zaten. Bende samsundayım eşimin iş yerinde bölümünde çıkıyo çalışmaya devam 4 gün sokaga cıkma yasagında evde olcak Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…