Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esimde ayni seyleri soyluyo ama ne zaman dusunmuyorum desem kendimi internette biseyler arastirirken buluyorum :) cok istiyorum artik çünkü. Cokta uzuluyorum her ay tek cizgi gorunce
6 ay öyle yaptım bıraktım bıraktığım ay hamile kaldım hemde tek ilişki ile. Hoş kısmet olmadı düştü. Uzak durmaya çalış derim.

Ayy kızlar ne konuşmuşsunuz hepsini kaçırmışım ben yokken bi müjde daha gelmişş sanki. Farkında mısınız daha mayıs bile gelmeden mayıs topiğinde gebelerimiz başladı bile. Bu ayın bereketli olacağına yoruyorum hislerim beni yanıltmasın 😄🥰

Eğer hamile değilsem bir sonraki ay planlasam mi bilmiyorum bir miktar ağlamak istiyorum.

Dua grubunda sohbet edilemez canm bildigim kadari ile yasak sadece dua için acilan ni topik. Bende leslie yapmayi düşünüyorum eğlenceli duruyor cikip yurumekden daha guzel olur bence rahat rahat taytla tisortle. Guzel haberlerini bekliyorum insallah canm bende clife gelecek adet icin isticem insallah o zaman baslarm. Sen su içmeyi unutma gece bile kalkarsan ic canm
Yaa bilmiyordum ilk kez katıldım ben dua grubuna o da güncel konularda görmüştüm begendi incinin yorumunu oyle gelişti olaylar ☺️
Leslie yapmayı bıraktım 1 haftadır yumurtlamadan beri yapmıyorum korkuyorum ya olduysa ben zarar veririm diye 😔
Sevindim bulunduğun yere gelmesine clife ın inşallah sen faydasını görürsün cnm 🙏🏻su içiyorum ama artık ramazan da yakın bilmiyorum ne olcak bu halim

Hadi inşllh sırf artış varmı die gidip baktır cam yarın. Dua edin bana emi
Güzel haberlerini bekliyorum dua ediyorum ve seni çok iyi anlıyorum ben de şubatta kaybettim bebeğimi... İnşallah güzel haberler vereceksin bugün ve bize de moral olacak canım, dualarım seninle 🤲

Hanımlar bu sabahki teste bakın ay bemim ümitlerim gitti birden. Düün dha netti bugün varmı yokmu belli deil

Eklentiler

• IMG_20200422_090551.jpg
    IMG_20200422_090551.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20200422_090524.jpg
    IMG_20200422_090524.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20200422_090414.jpg
    IMG_20200422_090414.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 51
Güzel haberlerini bekliyorum dua ediyorum ve seni çok iyi anlıyorum ben de şubatta kaybettim bebeğimi... İnşallah güzel haberler vereceksin bugün ve bize de moral olacak canım, dualarım seninle 🤲
Anlarsın beni o zaman. Çok teşekkür ederim 🙏 dualarım seninle kısa zamanda bebeişine kavuşursun. Bu sabah ki testim silik hatta çıkmadı gibi ya morelim bozuldu 😳

Eklentiler

• IMG_20200422_090414.jpg
    IMG_20200422_090414.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 49
X