6 ay öyle yaptım bıraktım bıraktığım ay hamile kaldım hemde tek ilişki ile. Hoş kısmet olmadı düştü. Uzak durmaya çalış derim.Esimde ayni seyleri soyluyo ama ne zaman dusunmuyorum desem kendimi internette biseyler arastirirken buluyorum :) cok istiyorum artik çünkü. Cokta uzuluyorum her ay tek cizgi gorunce
Insallah dusundugun gibidir ))) gerci 5 gun var dahaYoksaaaa
Erken gebelik testin var mıInsallah dusundugun gibidir ))) gerci 5 gun var daha
Laboquick var erken gebelik ve normal gebelik bu sabah denemistim negatifti yarin tekrar denimErken gebelik testin var mı
Yarın ilk idrarla dene bakalım kuzumLaboquick var erken gebelik ve normal gebelik bu sabah denemistim negatifti yarin tekrar denim
Biz allahtan esimde bende evdeyiz calismiyoruz.İzmir de cok yogun zaten. Bende samsundayım eşimin iş yerinde bölümünde çıkıyo çalışmaya devam 4 gün sokaga cıkma yasagında evde olcak Allahtan
Deniycem :)6 ay öyle yaptım bıraktım bıraktığım ay hamile kaldım hemde tek ilişki ile. Hoş kısmet olmadı düştü. Uzak durmaya çalış derim.
Yaa sabah test Yapcam sanırım ben@Sarisinmelekk @Rehis @MalikoSohrab @hayathey @Zeynep1307 Kızceler batlar geldi gelcek heycandan ölmediniz dimi? Ses verin teyzosu bekliyo burda minnakları
Yaa bilmiyordum ilk kez katıldım ben dua grubuna o da güncel konularda görmüştüm begendi incinin yorumunu oyle gelişti olaylarDua grubunda sohbet edilemez canm bildigim kadari ile yasak sadece dua için acilan ni topik. Bende leslie yapmayi düşünüyorum eğlenceli duruyor cikip yurumekden daha guzel olur bence rahat rahat taytla tisortle. Guzel haberlerini bekliyorum insallah canm bende clife gelecek adet icin isticem insallah o zaman baslarm. Sen su içmeyi unutma gece bile kalkarsan ic canm
Insallah canim darisi tüm isteyenlereHayirli olsun cnm cok sevindim rabbim sag salim kucağına almayi nasip etsin ins. Darisi bize ins
Güzel haberlerini bekliyorum dua ediyorum ve seni çok iyi anlıyorum ben de şubatta kaybettim bebeğimi... İnşallah güzel haberler vereceksin bugün ve bize de moral olacak canım, dualarım seninleHadi inşllh sırf artış varmı die gidip baktır cam yarın. Dua edin bana emi
Anlarsın beni o zaman. Çok teşekkür ederimGüzel haberlerini bekliyorum dua ediyorum ve seni çok iyi anlıyorum ben de şubatta kaybettim bebeğimi... İnşallah güzel haberler vereceksin bugün ve bize de moral olacak canım, dualarım seninle
Günaydın canım silik de olsa var gibi gördüm ben testlerde. Ümidini yitirme hemenHanımlar bu sabahki teste bakın ay bemim ümitlerim gitti birden. Düün dha netti bugün varmı yokmu belli deil
Ay inşllh cnm. Ben gidip kan verim içim rahat etsin en iyisi.Günaydın canım silik de olsa var gibi gördüm ben testlerde. Ümidini yitirme hemen
En güzeli canım aklında soru işareti kalmaz. Güzel haberlerini bekliyorumAy inşllh cnm. Ben gidip kan verim içim rahat etsin en iyisi.