Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal.gebelik testimi yaptın canım eger normalse erken gebelik testiyle dene derim

Ya kızlar ben mayıs ayından çok umutluyum kalbimle inanmak istiyorum ama şimdi ramazan geldi ya eşim evden
aynen canim bende onu dusundum iftardan sonra hepimize agirlik cokecez dus yapmaya hamimiz olmayacak nasi olacak bu is bilemiyorum hele hele bi kac gun ark arkaya yapacak olursak

Normal.gebelik testimi yaptın canım eger normalse erken gebelik testiyle dene derim
Normal gebelik testi yaptim canim. Lekelenme bitti yaptim. Tek cizgi ne yazikki. Hala daha olabilir mi acaba ya ? Umutlandım şimdi tekrardan :)

aynen canim bende onu dusundum iftardan sonra hepimize agirlik cokecez dus yapmaya hamimiz olmayacak nasi olacak bu is bilemiyorum hele hele bi kac gun ark arkaya yapacak olursak
Beybiiiler sacmalamayın ya. Bakın her aksam iftardan sonra kontrol ederim sizi. Hedef varsa ulasmak icin elimizden geleni yapcaz. Sizin yine esleriniz yanınızda olcak benim ki vardiyalı denk gelmiceği zamanlarda olcak

Kesinlikle stres en büyük etken. Ben ne stresler yapıp ne belirtiler yaşayıp nw gecikmeler yaşayıp hasta oldum. Düşünme yani düşünmemeye çalış vucudunu dinleme.
Esimde ayni seyleri soyluyo ama ne zaman dusunmuyorum desem kendimi internette biseyler arastirirken buluyorum :) cok istiyorum artik çünkü. Cokta uzuluyorum her ay tek cizgi gorunce

Hay ağzına sağlık ben de onu demek istedim hadi Bi gün kandırdım ama üç ya da dört gün üst üste yapılması gerekiyor. Tüm gün aç durup yemek yiyince ağırlık çökecek çayıydı falan derken ikna ettik diyelim her gece duş almak lazım abdest için sabah alamayız oruç Olcaz. Üst üste olmasa neyse de öyle olunca nasıl ikna ederim bilmiyorum

Normal gebelik testi yaptim canim. Lekelenme bitti yaptim. Tek cizgi ne yazikki. Hala daha olabilir mi acaba ya ? Umutlandım şimdi tekrardan :)
Valla canım forumda paylaşmıslardı erken gebelik testiyle normal test arasında baya bir fark vardı normalde cok cok silik görünen çizgi erkende baya belirgindi bir de o testi dene bence

Beni de ekleyin belkii ugurlu gelir banada :)
14 mayis Bat

Beybiiiler sacmalamayın ya. Bakın her aksam iftardan sonra kontrol ederim sizi. Hedef varsa ulasmak icin elimizden geleni yapcaz. Sizin yine esleriniz yanınızda olcak benim ki vardiyalı denk gelmiceği zamanlarda olcak
Haha bence en iyisi ramazan ayini es gecmek ramazandan sonra calismalara devam ederiz gayli

Şu üst üste Bi kaç gün değerlendirme olayı olmasa keşke Bi gün yetse demi o ağırlığın üstüne ikna edip Bi de duşa girmek için sabah imkan olmayınca iyice üşenir kesin

Şu üst üste Bi kaç gün değerlendirme olayı olmasa keşke Bi gün yetse demi o ağırlığın üstüne ikna edip Bi de duşa girmek için sabah imkan olmayınca iyice üşenir kesin
O konu da haklısın kuzum.2 günde bir olur hergün sarmaz yani eş yorgun oluyo felan filan ama biz tutmaz dedigimiz an tutar belkide bilemeyiz. Elimizden geldiğince calısalım.

Aslında bebislerimiz gelicekse 1 gün bile değerlendirsek olur o yuzden pozitif düsünelim gelsin bebisler

Gelir tabikide canım umutsuzluk asla yok

Aslinda benim kendimi bildim bileli cok duzenlidir ama gecen ay 16 gun gecikti o ay cok stres yapmistim ondandir diye dusunmustum zaten 16 tane de test yapmistim hepsi negatifti. Sonra bu ay da 6 gun gecikti sonrada lekelenme oldu sadece regl gibi degildi. Lekelenme bitince test yaptim. Ama yine negatifti ve oturdum agladim uzuntuden bebeim olmuyo diye (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…