Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde Yumurtlamadan 12gün gecti ama korkuyorum yaa cıkmazsaaa
Ben 10.gün yum sonra yaptım dha doğrusu kan verdim sınırda çıktı işte bugün 12. gün test bu halde. Korkma yap istersen. Yda bekleyebiliosann bekle. Stres olursun benim gibi böyle işte.

Ben 10.gün yum sonra yaptım dha doğrusu kan verdim sınırda çıktı işte bugün 12. gün test bu halde. Korkma yap istersen. Yda bekleyebiliosann bekle. Stres olursun benim gibi böyle işte.
Yaaa İnşAllah böylede olsa cıksın lütfen yaaa aynı gün yumurtlamışız yaaa ne güzelll Canm bi belirtilerin varmıı ?? benm sağ kasıığımda cok ağrı var şu ann

benm 10 nisanda yumurtlama oldu ondan sonra 2 3 gün sonra bel ağrısı şiddetli kasık batmaları ama sonra gecti ve şu an hic bişey yok Göğuç şişkinliği normalde olmaz bende adetdede ağrıda olmaz şu anda yok Sadece kasıkta batmaa karın boşluğumda ağrı

ama ağrı sanki gelicek kırmızılar

İlk gebeliğin mi. Ben mesela 3 ay önceki düşüğümde ki belirtilerim ile bu aynı deil. Bunda kasık ağrısı sağ özellikle ve bel ağrım var ara ara. En belirgin kasık ağrım. Göpüslerde hassasiyet vardı dokunamıyordum ilk gebeliğimde ama şimdi yok mesela. Ha bide bu 2 gün Akıntım oldu baya. Akıntı belirleyici deil bence diğerinde akıntı hiç yaşamadım.

benimde 2gün önce baya akıntım vardı sanki adetimmiş gibi ama şimdi yok hayırlısı olsun kuzum bendede bel aörısı var hayırlısı

Anlarsın beni o zaman. Çok teşekkür ederim dualarım seninle kısa zamanda bebeişine kavuşursun. Bu sabah ki testim silik hatta çıkmadı gibi ya morelim bozuldu
Testler aynı marka mıydı canım? Değişiyor çünkü hepsinde, ben silik de olsa görüyorum senin kan vermen lazım güzel haberlerini bekliyorum
Bende hada tık yok canm ayy olmasında Test yapmaya korkuyorummm yarın bat karın boşluğumda ağrı var Bu gün alıcam test Ama ovudan 12nci gün bu gün cıkarmıki
Adet başlayacak hissi varsa bence geçmesini bekle adet gününün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…