Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkandan bizlerde geliriz insallah canım 🤗🤲🏻. Aynen bu güzel günlerde alınabilecek en güzel haberi almayı nasip etmiş Allah sana 😍
Cok degisik oldu bu gun benim icin cocuk nasibiyle geliyo diyolar ya o hesap bugun is gorusmesine cagirdilar yarin doktordan sonra oraya gidecegim 😊

O ne demek kan damlatmak neden
Kanda daha çabuk belli olur diye bir üye idrar testine damlatmış
Bence çok mantıksız birşey
Kizlar iyi aksamlar bu topige gecmistim ama az once test yaptim ve hamileyiiiim. Bat 18 nisandi 19 da lekelenmem oldu adetim cozulmedi gitti meger yerlesme kanamasi ustune gorme vs. mis yarin kan vermeye gidecegim rabbim dileyen herkese nasip etsi cok tarifsiz bi duygunmus bu .Eki Görüntüle 2623364
Burdan da tebrik ederim tatlım gözün aydın 🥰🥰:nazar:

Cok degisik oldu bu gun benim icin cocuk nasibiyle geliyo diyolar ya o hesap bugun is gorusmesine cagirdilar yarin doktordan sonra oraya gidecegim 😊
Nasibiyle gelirmis bebisler aynen öyle olmuş canım Allah hep öyle devam ettirsin evinize bolluk bereketiyle gelsin insallah 🤲🏻😍 :anne: :anneadayı:

Kizlar iyi aksamlar bu topige gecmistim ama az once test yaptim ve hamileyiiiim. Bat 18 nisandi 19 da lekelenmem oldu adetim cozulmedi gitti meger yerlesme kanamasi ustune gorme vs. mis yarin kan vermeye gidecegim rabbim dileyen herkese nasip etsi cok tarifsiz bi duygunmus bu .Eki Görüntüle 2623364
Hayırlı olsun canım allah sağlıcakla kucana almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar başıma gelen seyi yorumlarsanız cok sevinirim. Bata 10-12 gün kala kasığımda inanılmaz bir ağrıyla acile gittim geçen gün. Resmen bıcak saplanıyor gibiydi ve saatlerce geçmedi. Dr baktı pek biseye benzemiyor kist var 3 cm kdr büyümüs yumurtalık ama adetten sonra kalmayabilir de dedi.(ki bence yumurtlama oldugundan büyümüstü de neyse) Betaya bakalım dedi simdiden cıkar mı ki Dedim. 0.9 geldi. Adeti bekle dedi. Aylar önce adete iki gün kala yaptırdıgımda 0.0< cıkmıstı sonuç kafam karıştı. Neydi o sancı hala anlamadım. Yasayan bilen tahmini olan yazarsa cok sevinirim kistse de önemsizdir umarım cok agrıdı cok. Acaba artar mu beta? Bata cok vardı. Dış gebelikten vs korktum ben. :KK43:
Canım adetine çok varmış ama hamilelik yok zaten

hayırlı olsun canım gözün aydın

Ay canım çok sevindim inan ki 😍

Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Peki sen reglden önce test yapmış mıydın çıkmadı mı onda ?

Ay canım çok sevindim inan ki 😍

Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Peki sen reglden önce test yapmış mıydın çıkmadı mı onda ?
Yok canim umutsuzdum diyorum ya gunlere filan dikkat etmemistim supriz oldu. Insallah sende de vardir . Lekelenme adete cevirmedi demistim ya test yapacagim diye

Yok canim umutsuzdum diyorum ya gunlere filan dikkat etmemistim supriz oldu. Insallah sende de vardir . Lekelenme adete cevirmedi demistim ya test yapacagim diye

Benim de reglim bugün gelmesi lazımdı gelmedi ama test yaptım ben negatif 😔

Hatırlıyorum konuşmamızı canım da belki regl gününden önce test yapmışsındir onda çıkmadı mı diye merak etmiştim 😊

Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah🥳🥳🥳
Darısı bize olsunnnn 🙏
Tebrik ederim güzelim. İlk belirtilerini anlatırmısın. En çok merak ettiğim yumurtlamadan sonra akıntın devam ettimi? Göğüsün nezmn ağrımaya başladı?

X