Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar sabah kahvaltidan sonra midem bulandı cikaracak gibi oldum yedigimi sonra gecti ama sabahtan beri saga kasimda batmalar durmadı adete son 1 gun bakalim insallah vardir bebis

Ay test yap test
Hadi inşallah canım benim bekliyoruz güzel haberini
Canim test yapsaydin merak ettim bende
ay hadi inşallah aslında test yapsan cıkmaz mı ki
Bilmiyorum canlarim cikar mi cikmaz mi ayin 6/8 yumurtlama günümdu 13 te 16 da 18 de yaptim 3 negativ ama belirtileri yasamaya başladim geç dolenme de olabilir umuduyla gec yapmak istiyorum son 1 gun kaldi 3 gundür de çok duzensiz bir şekilde 1 gun isal diger gun kabizlik bugunde karin agrim var normal bi kasik agrilarim oluyor adet olacakmisim gibi bir geciyor agri gelince aha dedim yalanci belirtiler bide gecince seviniyorum dengem şaşti en iyisi biraz daka sabir .

Canim insallah Allah gonlune gore versin bizleri kesin haberdar et valla hamile haberleri alinca sanki kendim hamileymisim gibi seviniyorum insallah gebe kalmak isteyenler Allah tez zamanda verir

Gecikme olunca yap canım bence hatta 1 hafta falan sabredebilirsen oyle yap testi, insallah bebegin annesiyledir güzel bir haber alirsin bize de dua ederisn

Inşalah kizlar haber vermemmi ilk siz ogreneceksiniz eşime bile geldiginde yuz yuze soyleyecegim baya gec ogrenecek insallah vardir rabbim

Kizlar iyi aksamlar bu topige gecmistim ama az once test yaptim ve hamileyiiiim. Bat 18 nisandi 19 da lekelenmem oldu adetim cozulmedi gitti meger yerlesme kanamasi ustune gorme vs. mis yarin kan vermeye gidecegim rabbim dileyen herkese nasip etsi cok tarifsiz bi duygunmus bu .

Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin bizlere de dua et canım

Cok sevindim canim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin darisi bizim basimiza ))

Kızlar başıma gelen seyi yorumlarsanız cok sevinirim. Bata 10-12 gün kala kasığımda inanılmaz bir ağrıyla acile gittim geçen gün. Resmen bıcak saplanıyor gibiydi ve saatlerce geçmedi. Dr baktı pek biseye benzemiyor kist var 3 cm kdr büyümüs yumurtalık ama adetten sonra kalmayabilir de dedi.(ki bence yumurtlama oldugundan büyümüstü de neyse) Betaya bakalım dedi simdiden cıkar mı ki Dedim. 0.9 geldi. Adeti bekle dedi. Aylar önce adete iki gün kala yaptırdıgımda 0.0< cıkmıstı sonuç kafam karıştı. Neydi o sancı hala anlamadım. Yasayan bilen tahmini olan yazarsa cok sevinirim kistse de önemsizdir umarım cok agrıdı cok. Acaba artar mu beta? Bata cok vardı. Dış gebelikten vs korktum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…