Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cidden mi ya? Bende isterdim öyle bi belirti yaşamak benim adet ağrımda çok olmaz zaten
Yani her ay bi süre yaşıyorum bu ağrıyı yumurtlama döneminde ama 3-4 gün sürmesi normal mi bilemedim fikri olanlar varsa aydınlatabilir miii

Kizlar buraya yazmayi umutmusum sanirim ben hamileyim bugun normal gebelikle cok silik erken gebelik testinde de belirgin olarak cikti fakat henuz kan vermedim. Umarim saglikli bir gebeliktir.
Yaaa canım hayırlı olsun Allah sağlıklı gebelik nasip etsin. Kan verince sonucu bizimle paylaş mayıs topiğinin ilk gebesi

Kizlar buraya yazmayi umutmusum sanirim ben hamileyim bugun normal gebelikle cok silik erken gebelik testinde de belirgin olarak cikti fakat henuz kan vermedim. Umarim saglikli bir gebeliktir.
Yaa çok sevindim sağlıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin Allah bizlere de dua et canım

Yaaa canım hayırlı olsun Allah sağlıklı gebelik nasip etsin. Kan verince sonucu bizimle paylaş mayıs topiğinin ilk gebesi
paylasirim tabiki yarin kan vermeyi dusunuyorum

Yani her ay bi süre yaşıyorum bu ağrıyı yumurtlama döneminde ama 3-4 gün sürmesi normal mi bilemedim fikri olanlar varsa aydınlatabilir miii
Sanki 3 4 gün fazla değilmi canım ben de anlayanlardanım ama 1 gün sürüyor benim

Kızlarrr merhaabalar bacılar kardeşler dostlar merhaba 5 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım ilk gebeliğimdi 5 aydır da hamile kalamadım benim durumumu yaşayan varmı ne yaptınız ne ettiniz bir anlatıverin allah için çıldıracağım

Hayırlı olsın güzelim, tebrik ederim
Senin bata daha 6 gün vardı dimi? Çok erken çıkmış. Atsana testleri görelim

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hayırlı olsın güzelim, tebrik ederim
Senin bata daha 6 gün vardı dimi? Çok erken çıkmış. Atsana testleri görelim
yumurtlamaya gore hesaplarsak 24 bat ama 28 gunluk donguye gore 26si oluyor. Normal testin cizgisi fotoda gorunmuyor ama silik var digeri erken gebelik testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…