Hangi otdan oldu o kuzummBenimde olmaz idi otlara başlayınca ahanda yumurtluyoruö ahanda akıntısı olmaya başladı
Yani her ay bi süre yaşıyorum bu ağrıyı yumurtlama döneminde ama 3-4 gün sürmesi normal mi bilemedim fikri olanlar varsa aydınlatabilir miiiCidden mi ya? Bende isterdim öyle bi belirti yaşamakbenim adet ağrımda çok olmaz zaten
Yaaa canım hayırlı olsun Allah sağlıklı gebelik nasip etsin. Kan verince sonucu bizimle paylaş mayıs topiğinin ilk gebesiKizlar buraya yazmayi umutmusum sanirim ben hamileyim bugun normal gebelikle cok silik erken gebelik testinde de belirgin olarak cikti fakat henuz kan vermedim. Umarim saglikli bir gebeliktir.
Yaa çok sevindim sağlıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin AllahKizlar buraya yazmayi umutmusum sanirim ben hamileyim bugun normal gebelikle cok silik erken gebelik testinde de belirgin olarak cikti fakat henuz kan vermedim. Umarim saglikli bir gebeliktir.
paylasirim tabiki yarin kan vermeyi dusunuyorumYaaa canım hayırlı olsun Allah sağlıklı gebelik nasip etsin. Kan verince sonucu bizimle paylaş mayıs topiğinin ilk gebesi
Amin. Duam butun anne olmak isteyenlere. Allah ben de dahil kimsenin kucagini bos birakmasinYaa çok sevindim sağlıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin Allahbizlere de dua et canım
Sanki 3 4 gün fazla değilmi canım ben de anlayanlardanım ama 1 gün sürüyor benimYani her ay bi süre yaşıyorum bu ağrıyı yumurtlama döneminde ama 3-4 gün sürmesi normal mi bilemedim fikri olanlar varsa aydınlatabilir miii
Hangisi işe yaradı bilmiyorum amaHangi otdan oldu o kuzumm
Bunları çok duymuştum zatenHangisi işe yaradı bilmiyorum ama
Arı sütü bal poleni karışımı
Hayıt tohumu
Testere dişli aslan pençesi çayı fıstık
Ben mecburum canım fsh yüksekBunları çok duymuştum zatenot mot bilmeden hamilişko kalsak keşkee
Faydası oluyo mu peki kuzumBen mecburum canım fsh yüksek
Doktora gidemiyorum malum tatlım sma dün ağrım vardı bugün akıntım var ağrım olmazdı hiçFaydası oluyo mu peki kuzum
İnşallah canım fayda etsindeDoktora gidemiyorum malum tatlım sma dün ağrım vardı bugün akıntım var ağrım olmazdı hiç
sanırım yarıyor
1 den fazla yumurtluyor olabilirmisin acaba canım.Yani her ay bi süre yaşıyorum bu ağrıyı yumurtlama döneminde ama 3-4 gün sürmesi normal mi bilemedim fikri olanlar varsa aydınlatabilir miii
Hayırlı olsın güzelim, tebrik ederimKizlar buraya yazmayi umutmusum sanirim ben hamileyim bugun normal gebelikle cok silik erken gebelik testinde de belirgin olarak cikti fakat henuz kan vermedim. Umarim saglikli bir gebeliktir.
Kizlar buraya yazmayi umutmusum sanirim ben hamileyim bugun normal gebelikle cok silik erken gebelik testinde de belirgin olarak cikti fakat henuz kan vermedim. Umarim saglikli bir gebeliktir.
yumurtlamaya gore hesaplarsak 24 bat ama 28 gunluk donguye gore 26si oluyor. Normal testin cizgisi fotoda gorunmuyor ama silik var digeri erken gebelik testiHayırlı olsın güzelim, tebrik ederim
Senin bata daha 6 gün vardı dimi? Çok erken çıkmış. Atsana testleri görelim