- 3 Nisan 2020
- 320
- 229
- 34
Daha once kullandigim cnm . Yumurtlama dönemi kullanmadığın surece zarari olmaz. Eger o an kullanirsan fitil kopuk olusuyms sperm gitmesini engelliyomus. Bende bugun googleden arastirdim . Benim haftaya pazartesiden pazara yumurtlama dongum tam kullanmicam bu hafta 2 tane kullanirim
Fitil kendin mi aldın canım doktor mu verdi ?
Ben de aslinda daha önce doktorun verdiği fitili alsam mı diyorum.
Ama o zamanlar korunuyordum acaba şimdi gebelik filan oluşursa zararı olur mu.
Benimde böyle ağrılarım vardı doktora çok gittim, normal her kadında olabilek kadar iltihap var dedi bişey değil geçer dedi ama geçmedi,Iyi akşamlar. Uzun olacak ama bi sey danismak istiyorum. Benim birkac aydir sağ kasık bolgem ağrıyo cok siddetli değil. yumurtlama donemi degilken de agriyo.bunun icin doktora gittim vajinal muayene oldum. Bebek istediğimi soyledim. Bi sorun yok dedi. Daha ayrıntılı teste gerek olmadığını soyledi. Bu ay yine agrım var iki gündür. Bata 9 gün var. Aşırı kuruyorum kafamda .boyle bi agri yasayan var mi
Kist filan varsa zaten doktor soylerdi birden cok yumurtlama oldgunda da sanci oluyo yada catlayamadigindaYok canim değil onu da düşünüp dahiliyeye gitmistim .tek endisem bebek için bi engel olmasın
Daha tam koyulaşma yokki canım, 28 günde bi adet oluyorsun sanırım, bu normal.Kizlar adetim biteli iki gün oldu ovulasyon testi böyle. Erken diil mi yaa
Ben pek bilmiyorum ama tam koyulaşma olmamış gibi geldiKizlar adetim biteli iki gün oldu ovulasyon testi böyle. Erken diil mi yaa
Yarın yada öbür gün tam koyulaşcak gibi duruyor haklısın reglin yeni bitmis erken koyulaşma başlamış canımÖnceki aylarda bu kadar erken koyulasmamisti da şaşırdım ☺ adet dongum düzensiz ama femara kullandım bu ay onun için merak ediyorum
Yandaki çizgiyle ya tam aynı renk olacak yada daha fazla koyulaşma seklinde oluyor canımKizlar ovulasyon testinde kopkoyu olursami t cizgisi yumurtladigini gösteriyor
Daha once kullandigim cnm . Yumurtlama dönemi kullanmadığın surece zarari olmaz. Eger o an kullanirsan fitil kopuk olusuyms sperm gitmesini engelliyomus. Bende bugun googleden arastirdim . Benim haftaya pazartesiden pazara yumurtlama dongum tam kullanmicam bu hafta 2 tane kullanirim
Benim bildiğim kadarıyla öyleKizlar ovulasyon testinde kopkoyu olursami t cizgisi yumurtladigini gösteriyor
Hiç yumurtlama ağrısı çekmedim keşke çeksemde anlasamKızlar bu aralar yumurtlama zamanım diye tahmin ediyorum 3 gündür ara ara ama uzun süreli adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum yumurtlama ağrısının bu kadar sürmesi normal mi sizcee ☺
Adet ağrısının tamamen aynısı canımHiç yumurtlama ağrısı çekmedim keşke çeksemde anlasam
Cidden mi ya? Bende isterdim öyle bi belirti yaşamakAdet ağrısının tamamen aynısı canım ☺
Benimde olmaz idi otlara başlayınca ahanda yumurtluyoruö ahanda akıntısı olmaya başladıCidden mi ya? Bende isterdim öyle bi belirti yaşamakbenim adet ağrımda çok olmaz zaten
yaaa ilk gebemiiizzzKizlar buraya yazmayi umutmusum sanirim ben hamileyim bugun normal gebelikle cok silik erken gebelik testinde de belirgin olarak cikti fakat henuz kan vermedim. Umarim saglikli bir gebeliktir.
Tekrar hayırlı olsun fıstıkKizlar buraya yazmayi umutmusum sanirim ben hamileyim bugun normal gebelikle cok silik erken gebelik testinde de belirgin olarak cikti fakat henuz kan vermedim. Umarim saglikli bir gebeliktir.