Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK70: :KK70:

Fitil kendin mi aldın canım doktor mu verdi ?

Ben de aslinda daha önce doktorun verdiği fitili alsam mı diyorum.

Ama o zamanlar korunuyordum acaba şimdi gebelik filan oluşursa zararı olur mu.
Daha once kullandigim cnm . Yumurtlama dönemi kullanmadığın surece zarari olmaz. Eger o an kullanirsan fitil kopuk olusuyms sperm gitmesini engelliyomus. Bende bugun googleden arastirdim . Benim haftaya pazartesiden pazara yumurtlama dongum tam kullanmicam bu hafta 2 tane kullanirim

Iyi akşamlar. Uzun olacak ama bi sey danismak istiyorum. Benim birkac aydir sağ kasık bolgem ağrıyo cok siddetli değil. yumurtlama donemi degilken de agriyo.bunun icin doktora gittim vajinal muayene oldum. Bebek istediğimi soyledim. Bi sorun yok dedi. Daha ayrıntılı teste gerek olmadığını soyledi. Bu ay yine agrım var iki gündür. Bata 9 gün var. Aşırı kuruyorum kafamda .boyle bi agri yasayan var mi :KK43:
Benimde böyle ağrılarım vardı doktora çok gittim, normal her kadında olabilek kadar iltihap var dedi bişey değil geçer dedi ama geçmedi,
soğan suyu kürüyle son verdim bu duruma 🤗

Kizlar adetim biteli iki gün oldu ovulasyon testi böyle. Erken diil mi yaa

Eklentiler

• IMG_20200420_204056.jpg
    IMG_20200420_204056.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 24
Önceki aylarda bu kadar erken koyulasmamisti da şaşırdım ☺️ adet dongum düzensiz ama femara kullandım bu ay onun için merak ediyorum

Önceki aylarda bu kadar erken koyulasmamisti da şaşırdım ☺ adet dongum düzensiz ama femara kullandım bu ay onun için merak ediyorum
Yarın yada öbür gün tam koyulaşcak gibi duruyor haklısın reglin yeni bitmis erken koyulaşma başlamış canım

Daha once kullandigim cnm . Yumurtlama dönemi kullanmadığın surece zarari olmaz. Eger o an kullanirsan fitil kopuk olusuyms sperm gitmesini engelliyomus. Bende bugun googleden arastirdim . Benim haftaya pazartesiden pazara yumurtlama dongum tam kullanmicam bu hafta 2 tane kullanirim

Ben de bir araştırayım daha önce doktorun verdiğini bir zararı yoksa kullanırım.

Kızlar bu aralar yumurtlama zamanım diye tahmin ediyorum 3 gündür ara ara ama uzun süreli adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum yumurtlama ağrısının bu kadar sürmesi normal mi sizcee ☺️

Kızlar bu aralar yumurtlama zamanım diye tahmin ediyorum 3 gündür ara ara ama uzun süreli adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum yumurtlama ağrısının bu kadar sürmesi normal mi sizcee ☺
Hiç yumurtlama ağrısı çekmedim keşke çeksemde anlasam :halay:

X