Bende virüs bitsin kendime iç çamaşırı düzinesi alcam
Benimde cok vardi bu ay süt kesigi gibi fitil aldim regilim bitsin kullanicam
Anca hamile kalırsam açarım. Çünkü görünce hep modumu düşürcem. Şimdi göz görmüyo gönül katlanıyoYok kuzum deme öyle ben inadına bakıyorum ve biliyorum ki ben de o duyguları yaşayacağım. Belki daha geç ama yaşayacağız
"Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun " hava durumu spikerinin bu sözü geldi aklımaAnca hamile kalırsam açarım. Çünkü görünce hep modumu düşürcem. Şimdi göz görmüyo gönül katlanıyo
Ah inşallah kuzum hepimiz için"Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun " hava durumu spikerinin bu sözü geldi aklıma
Ne olursa olsun hep iyi ol, mutlu ol tatlım
Aynen 7 gun kaldi canim merakla bekliyorum ama pek bi umudum yok kasiklarda batma oluyor geceleri de mide bulantisi bide arada bi bacaklarima kramp giriyor onuda hamilelige yormuyorum goguslerde bi farklilik yok bu ikinci ay denemem cocuk icin Allah bebek istegen her anneye nasip etsin insallah sizde ne var ne yok kizlar ))@tugcekb @Zeynep1307Nane surubu sizin bat tarihleri de yaklaşmış kızlar ne var ne yok?
Umutsuz olma kuzumm. Bakalım neler olcak bekliyoruz . İnşallah güzel haberler veririz birbirimizeAynen 7 gun kaldi canim merakla bekliyorum ama pek bi umudum yok kasiklarda batma oluyor geceleri de mide bulantisi bide arada bi bacaklarima kramp giriyor onuda hamilelige yormuyorum goguslerde bi farklilik yok bu ikinci ay denemem cocuk icin Allah bebek istegen her anneye nasip etsin insallah sizde ne var ne yok kizlar ))
Bugun biraz kendimi yormusum agir posetler kaldirdiydim kasiklarimda agrilar basladi sonra hemen uzandim senin bata nezaman var canim senin belirtiler nasil? tabiikide haber veririm yarindan sonra adet gune kadar test yapmayi dusunuyorum artik ))Umutsuz olma kuzumm. Bakalım neler olcak bekliyoruz . İnşallah güzel haberler veririz birbirimize
Benim daha cok var canım 4 mayısBugun biraz kendimi yormusum agir posetler kaldirdiydim kasiklarimda agrilar basladi sonra hemen uzandim senin bata nezaman var canim senin belirtiler nasil? tabiikide haber veririm yarindan sonra adet gune kadar test yapmayi dusunuyorum artik ))
Allahim herkezin gonlune gore versin canim laboquick testi aldim bakalim nasip ))Benim daha cok var canım 4 mayısayy cok heycanlı buraya da at testlerini. Ben günüm gecmeden yapmam herhalde
Cok ilginc bisey oldu bu ay bilmiyorum yarin sansimi deneyecegim ya da evde adet sokucu biseyler mi denesemEnfeksiyon filan mı var acaba ben kendimden şüpheleniyorum enfeksiyondan ama doktora da gidemiyoruz.
İnşallah gebelik vardır canım yarın yap senden alalım güzel haber
Cok ilginc bisey oldu bu ay bilmiyorum yarin sansimi deneyecegim ya da evde adet sokucu biseyler mi denesem
Aynen kekler çörekler yapar oldum ben deCanlar benim gibi kendini keke böreğe veren var mı yakarantina da anca böyle vakit geçiriyorum çok sıkıldım ama yemeye de alıştım üç gün sonra oruç ağzım boş durmuyor ilk Bi kaç gün baya zorlancam ben kesin ya
Bennn eşim 10 gün evdeydi sürekli börek çörek tatlı yaptım yedik yedik durdukCanlar benim gibi kendini keke böreğe veren var mı yakarantina da anca böyle vakit geçiriyorum çok sıkıldım ama yemeye de alıştım üç gün sonra oruç ağzım boş durmuyor ilk Bi kaç gün baya zorlancam ben kesin ya
Bendeee. Halbuki evlendigim ilk zamanla belim ne güzel incelmişşKilo aldım ya
Aynen bugunde bekliyim bariBence şimdilik bişey yapma, yarın test yap sonra düşün gerisini canım
Sislik filan varsa kasik fitigida soz konusu olabilir oda cok sanci yapiyo .Iyi akşamlar. Uzun olacak ama bi sey danismak istiyorum. Benim birkac aydir sağ kasık bolgem ağrıyo cok siddetli değil. yumurtlama donemi degilken de agriyo.bunun icin doktora gittim vajinal muayene oldum. Bebek istediğimi soyledim. Bi sorun yok dedi. Daha ayrıntılı teste gerek olmadığını soyledi. Bu ay yine agrım var iki gündür. Bata 9 gün var. Aşırı kuruyorum kafamda .boyle bi agri yasayan var mi
Yok canim değil onu da düşünüp dahiliyeye gitmistim .tek endisem bebek için bi engel olmasınSislik filan varsa kasik fitigida soz konusu olabilir oda cok sanci yapiyo .