- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
tesekkur ederim amin insallahHayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederim amin insallahHayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hosgeldiiin canııımAy bunu deyince aklima geldi bulent ersoyun bitane videosu vardi buba ben geldim
kuzuum erken gebelik testin de o kadar net kii. Şüphelenip mi erkenden yaptınyumurtlamaya gore hesaplarsak 24 bat ama 28 gunluk donguye gore 26si oluyor. Normal testin cizgisi fotoda gorunmuyor ama silik var digeri erken gebelik testi
Eki Görüntüle 2622913 Eki Görüntüle 2622914
Napiyorsunuz ne var ne yokHosgeldiiin canııım
Napalım kuzum bi gebemiz varNapiyorsunuz ne var ne yok
Erken gebelikle, normal kaset arasında ne kadar çok fark varmış bunu bilmiyordum.yumurtlamaya gore hesaplarsak 24 bat ama 28 gunluk donguye gore 26si oluyor. Normal testin cizgisi fotoda gorunmuyor ama silik var digeri erken gebelik testi
Tebrik ederim canım inşallah saglıklı bir gebelik geçirirsin darisi bizim basimiza belirtiler var mi peki ?yumurtlamaya gore hesaplarsak 24 bat ama 28 gunluk donguye gore 26si oluyor. Normal testin cizgisi fotoda gorunmuyor ama silik var digeri erken gebelik testi
Topigimizin ilk gebesi var ne guzel cok sevindim darisi bizim başimizaNapalım kuzum bi gebemiz var
evet canim sol kasigim agriyordu kac gundur bide dun biraz midem bulandi bu ay icime dogmustu zaten daha haftalar oncesinden o yuzden erkenden yaptimkuzuum erken gebelik testin de o kadar net kii. Şüphelenip mi erkenden yaptın
Amiinn canım inşallahTopigimizin ilk gebesi var ne guzel cok sevindim darisi bizim başimiza
Yumurtlama gördükten sonra kaç gün geçti acaba Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinyumurtlamaya gore hesaplarsak 24 bat ama 28 gunluk donguye gore 26si oluyor. Normal testin cizgisi fotoda gorunmuyor ama silik var digeri erken gebelik testi
tesekkur ederim canim. Belirtilerim kasik ve bel agrisi cok az da midem bulandi dun aksamTebrik ederim canım inşallah saglıklı bir gebelik geçirirsin darisi bizim basimiza belirtiler var mi peki ?
Çok mutlu oldum yaa. Hemen adının yanına koyuyoruuum. İnşallah bizlerede nasip olur. Başka belirtin var mıydı? Mesala akıntın oluyo muyduevet canim sol kasigim agriyordu kac gundur bide dun biraz midem bulandi bu ay icime dogmustu zaten daha haftalar oncesinden o yuzden erkenden yaptim☺
8 ve 9 nisan pik gordum 10unda siliklestiYumurtlama gördükten sonra kaç gün geçti acaba Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yok akinti lekelenme olmadi henuz en bariz belirti kasik agrisiydiÇok mutlu oldum yaa. Hemen adının yanına koyuyoruuum. İnşallah bizlerede nasip olur. Başka belirtin var mıydı? Mesala akıntın oluyo muydu
Yani akıntı olması şart değil. Eğer regl olcaksan akıntın kesilir kuruluk olur ama hamileysem akıntın devam eder diyolar ya ondan sordum kuzumyok akinti lekelenme olmadi henuz en bariz belirti kasik agrisiydi
ben 2 ay once kimyasal gebelik gecirdim onda da olmamisti akinti herkeste ayni olmuyor belirtiler belki de bundan sonra olur amaYani akıntı olması şart değil. Eğer regl olcaksan akıntın kesilir kuruluk olur ama hamileysem akıntın devam eder diyolar ya ondan sordum kuzum
Hayırlı ugurlu olsun, kendine dikkat ve yorma. Kan tahlillerin de guzel gelir inşallah. Allah kucagına almayı nasip etsin :)ben 2 ay once kimyasal gebelik gecirdim onda da olmamisti akinti herkeste ayni olmuyor belirtiler belki de bundan sonra olur ama