Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzuum erken gebelik testin de o kadar net kii. Şüphelenip mi erkenden yaptın
evet canim sol kasigim agriyordu kac gundur bide dun biraz midem bulandi bu ay icime dogmustu zaten daha haftalar oncesinden o yuzden erkenden yaptim

evet canim sol kasigim agriyordu kac gundur bide dun biraz midem bulandi bu ay icime dogmustu zaten daha haftalar oncesinden o yuzden erkenden yaptim☺
Çok mutlu oldum yaa. Hemen adının yanına koyuyoruuum. İnşallah bizlerede nasip olur. Başka belirtin var mıydı? Mesala akıntın oluyo muydu

Çok mutlu oldum yaa. Hemen adının yanına koyuyoruuum. İnşallah bizlerede nasip olur. Başka belirtin var mıydı? Mesala akıntın oluyo muydu
yok akinti lekelenme olmadi henuz en bariz belirti kasik agrisiydi

yok akinti lekelenme olmadi henuz en bariz belirti kasik agrisiydi
Yani akıntı olması şart değil. Eğer regl olcaksan akıntın kesilir kuruluk olur ama hamileysem akıntın devam eder diyolar ya ondan sordum kuzum

Yani akıntı olması şart değil. Eğer regl olcaksan akıntın kesilir kuruluk olur ama hamileysem akıntın devam eder diyolar ya ondan sordum kuzum
ben 2 ay once kimyasal gebelik gecirdim onda da olmamisti akinti herkeste ayni olmuyor belirtiler belki de bundan sonra olur ama

ben 2 ay once kimyasal gebelik gecirdim onda da olmamisti akinti herkeste ayni olmuyor belirtiler belki de bundan sonra olur ama
Hayırlı ugurlu olsun, kendine dikkat ve yorma. Kan tahlillerin de guzel gelir inşallah. Allah kucagına almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…