Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cidden mi ya? Bende isterdim öyle bi belirti yaşamak :halay: benim adet ağrımda çok olmaz zaten
Yani her ay bi süre yaşıyorum bu ağrıyı yumurtlama döneminde ama 3-4 gün sürmesi normal mi bilemedim fikri olanlar varsa aydınlatabilir miii 🍓

Kizlar buraya yazmayi umutmusum sanirim ben hamileyim bugun normal gebelikle cok silik erken gebelik testinde de belirgin olarak cikti fakat henuz kan vermedim. Umarim saglikli bir gebeliktir. 🙏🏻😇
Yaaa canım hayırlı olsun Allah sağlıklı gebelik nasip etsin. Kan verince sonucu bizimle paylaş mayıs topiğinin ilk gebesi 😍

Kizlar buraya yazmayi umutmusum sanirim ben hamileyim bugun normal gebelikle cok silik erken gebelik testinde de belirgin olarak cikti fakat henuz kan vermedim. Umarim saglikli bir gebeliktir. 🙏🏻😇
Yaa çok sevindim sağlıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin Allah🤲🏻👼🏻 bizlere de dua et canım :KK24:

Yaaa canım hayırlı olsun Allah sağlıklı gebelik nasip etsin. Kan verince sonucu bizimle paylaş mayıs topiğinin ilk gebesi 😍
paylasirim tabiki yarin kan vermeyi dusunuyorum🥰

Yani her ay bi süre yaşıyorum bu ağrıyı yumurtlama döneminde ama 3-4 gün sürmesi normal mi bilemedim fikri olanlar varsa aydınlatabilir miii 🍓
Sanki 3 4 gün fazla değilmi canım ben de anlayanlardanım ama 1 gün sürüyor benim

Kızlarrr merhaabalar bacılar kardeşler dostlar merhaba 🌞 5 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım ilk gebeliğimdi 5 aydır da hamile kalamadım benim durumumu yaşayan varmı ne yaptınız ne ettiniz bir anlatıverin allah için çıldıracağım 🙁

Hayırlı olsın güzelim, tebrik ederim🥳🥳
Senin bata daha 6 gün vardı dimi? Çok erken çıkmış. Atsana testleri görelim 😇

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😊🤲

Hayırlı olsın güzelim, tebrik ederim🥳🥳
Senin bata daha 6 gün vardı dimi? Çok erken çıkmış. Atsana testleri görelim 😇
yumurtlamaya gore hesaplarsak 24 bat ama 28 gunluk donguye gore 26si oluyor. Normal testin cizgisi fotoda gorunmuyor ama silik var digeri erken gebelik testi
EBC05FD5-763A-44A9-9DD0-878A0B22EA8C.jpeg
E09D5C21-D97B-4C52-9A5C-B753DC747A15.jpeg

X