Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar geçende burda başımdan geçen bi olayı anlatmıştım. Ben kürtaj olduktan 2 hafta sonra görümcem yeni hamileymiş whatsapp durumda ultrason fotografını paylaşmıştı ve ikinci gebeliğiydi. Çok üzülmüştüm o zaman. Benim acım daha cok yeniydi. Bugün boş gebelikten kürtaj olmuş.

Hatırladım canım ya inanmıyorum şok oldum

Hatırladım canım ya inanmıyorum şok oldum
Bende. Böyle olmasını istemezdim çünkü onu ilk öğrendiği andan beri hayaller kuruyo. Beni kürtaj yapan doktor bakmış tesadüf. İlaç vermişler iğne yapmışlar bekliyomuş.

Bu zamanlarda ne kadar çok boş gebelik, dış gebelik,kimyasal oluyor, bebek tutunamıyor fln, bunları çok okuyorum, çok sık rast geliyor, açıkcası bu durum beni çok rahatsız ediyor. Hadi diyelim gebe kalabildik bu riskler çok fazla, kızlar öyle bi durumda piskolojik olarak çok yıpranırız. Allahım korusun hepimizi. Görümcenede çok geçmiş olsun.

Evet maalesef. Hamile kalıyosun ama sevinemiyosun her türli risk var. Belli bi zamana kadar. Sonra riskli zamanı atlatınca anca braz rahat ederiz. Eskiden ya yoktu ya duyulmuyodu ama günümüzde sağlıklı gebelik çok zor. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin

Bide bende mantar oluyo sanırım süt kesiği gibi akıntı geliyo

Bende her türlü akıntı var Beyaz, seffaf, sarı

Güldüğüme bakma sinir oluyorum rahatsız ediyor beni sürekli çamaşır değiştiriyorum.

Benimde yumurtlamam 27 si ile 30 kizlar gun hesabima göre . Bugun regilim 4 cu gunu. Haftaya pazartesi hergunu degerlendiricem
akintiyla vs herguni degerlendiririm nasip olursa
Mayista nasip olmazsa
O bir ay bende ovulasyona baslicam. . Rabbik ins bu mayis ayında ramazan ayında guzel haberler aliriz

Vay be şok oldum çok üzüldüm görümcenin adına ama... Kimsenin canını yakmayacaksın işte. Aklıma şey geldi arkadaşımın eltisinin 2 ya da 3 oğlu vardı o zaman diğer eltisine şey demiş herkes erkek doğurmayı beceremez ) inanır mısın ondan sonra deli gibi kız istedi ve 4. ve 5.de yine erkek oldu kız kız diye psikolojisi bozulmuş diye duyduk en son :) Manidar

En azından acısını dindireceği bi evladı var. Kuzum ben kimsenin ahını almayı istemem çünkü çok inanırım. Biri o acısıyla bi laf der ve o seni bulur. Ben hamile olursam asla kimsenin gözüne sokmak istemiyorum. Kim ne yaşıyo bilmiyoruz. Kimsenin canını yakacak laf etmiceksin

Evlatsızlık değil onunki kız bebek hasreti. Erkek doğurmakla övündüğü için sanki kendi elinde olan bişeymiş gibi, Allah kız kız diye arattı deli gibi. Aynen öyle canım ah almaktan korkmak lazım

Aaa çok şaşırdım canım. Geçmiş olsun.. Yaptığı davranış hiç hoş değildi orası ayrı ama zor... Allah yardım etsin...

Evlatsızlık değil onunki kız bebek hasreti. Erkek doğurmakla övündüğü için sanki kendi elinde olan bişeymiş gibi, Allah kız kız diye arattı deli gibi. Aynen öyle canım ah almaktan korkmak lazım
Cinsiyet ayrımı yapmayı dogru bulmuyorum. Tabiki her insan kızı da oğlu da olsun ister. Ama bu bizim elimizde değil ki rabbim nasıl uygun gördüyse bize. Oğul doğurmak bi marifet değil asla o düşünceler çok eskide kalmadı mı ya

Sağol canım. Belki beni anlar ..
Ah tatlım anlasa ne olur... Kalp kırıldı mı kırıldı.. İçin acıdı mı acıdı... Aynı yakınlıkta olamayacaksın...
Eşimin kuzeninin karısı ile aramda 2 hafta vardı. Ve ben kaybettikten sonra ev ziyaretine gelmişti. Bir gram ağzından hamilelik ile ilgili birşey duymadım. Bir defa bile elini karnına koymadı. O da gelin ben de gelin aramızda kan bağı yok. Baktığında daha uzak ama bu davranışı ile beni daha çok kendine çekti ben konuşmak istedim hamileliği ile ilgili... El üstünde tutmak istedim...

Benimde kuzenimin eşiyle aramda 2 hafta vardı. Oda bana geçmiş olsuna geldi. Onda da beni üzecek bi hareket görmedim. Geçende fotoğraf atmış eli karnında ben en çok anne olmayı sevdim diye. İçimden dediö bi gün bende bu lafı söylicem kendime. Zaten instagram facebook herşeyi kapattım. Görmek istemedigim için

Canım senin görümcen yaklaşık 2 aylıkken mi belli oldu yani boş gebelik olduğu? Çok geç değilmi? Boş gebelikse bile Kan değeri normal mi yükseliyor ?
Bende onu sordum ama cvp alamadım. Daha erken öğrenilmesi gerekmiyomuydu dedim. Çünkü bende öyle biliyorum ama doktoru beklemeyi tercih etmişte olabilir yada kendileri.

Yok kuzum deme öyle ben inadına bakıyorum ve biliyorum ki ben de o duyguları yaşayacağım. Belki daha geç ama yaşayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…