- 3 Nisan 2020
- 320
- 229
- 34
Tm cnm tsk ederimCanım ayrıntılı şekilde yazdım mesajdan
Canim benim 5 gun suruyo direk kana ceviriyo yogun bi sekilde o yuzden test yok evde yerlesme filan diyolar yada iki gun onceki iliskiden dolayimi oldu anlamadim ki yarinda hic bisey gelmezse yaparim artik
Bende de vardı bu durum birkaç gün lekelenme sonra adete çevirme doktora gittim smear testi yaptı ama sonucunu alamadım çünkü corona başladıEnfeksiyon filan mı var acaba ben kendimden şüpheleniyorum enfeksiyondan ama doktora da gidemiyoruz.
İnşallah gebelik vardır canım yarın yap senden alalım güzel haber
Bende de vardı bu durum birkaç gün lekelenme sonra adete çevirme doktora gittim smear testi yaptı ama sonucunu alamadım çünkü corona başladı
Aynısını yaşıyorum canım benim akıntım hep sarı oluyor yumurtlama günleri haricinde. Ben de anlamıyorum sebebini :/Bende hep vardı kahve lekelenme.
Sarı akıntım oluyor beni çok rahatsız ediyor.
Daha önce ilaç fıtıl kullandım geçti sonra tekrarladı dikkat ediyorum temizliğime ama niye oluyor bilmiyorum.
Belki bu da etkiliyordur gebe kalmayı.
Sende benim gibi kurtlusun2 günbu gübü saymasak ama yaptm bu gün Hüsraaaaan
Benimde oluyo sarı akıntım bu ay daha fazla inşallah engellemez yaBende hep vardı kahve lekelenme.
Sarı akıntım oluyor beni çok rahatsız ediyor.
Daha önce ilaç fıtıl kullandım geçti sonra tekrarladı dikkat ediyorum temizliğime ama niye oluyor bilmiyorum.
Belki bu da etkiliyordur gebe kalmayı.
Biz cocukları ne hale getirirz kim bilirAy kızlar twitterda gördüm bunu bu kadar beklemeden sonra bebeğimiz olunca bizzz hahahah
Benimde oluyo sarı akıntım bu ay daha fazla inşallah engellemez ya
Aynısını yaşıyorum canım benim akıntım hep sarı oluyor yumurtlama günleri haricinde. Ben de anlamıyorum sebebini :/
Ay kızlar twitterda gördüm bunu bu kadar beklemeden sonra bebeğimiz olunca bizzz hahahah
Bide bende mantar oluyo sanırım süt kesiği gibi akıntı geliyoİnşallah engellemiyordur kızlar.
Hatta bu ay benim de akıntım o kadar oldu ki yumurtlama akıntım bile araya karıştı gitti anlayamadım hangisiydi
Bitse bu salgın ilk iş doktora gidicem inşallah.
Hayaller hayatlar olur canım bence
Çeyrek bulsak ona şükür o bile uçtu gitti
Görmemişin çocuğu olmuş dedirtmeyelim deBiz cocukları ne hale getirirz kim bilir
Valla uzun yıllar sonra kavuşursak dedirtebilirizGörmemişin çocuğu olmuş dedirtmeyelim de