Hamilelik öncesi testler nereye yaptırmalı? Izmir

besteb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
6
0
slm kızlar:) Ben de bu hafta hamilelik öncesi testleri yaptırmak istiyorum. Hamilelik sırasında özel hastane düşünüyorum. Sizce testler için özele mi gideyim, yoksa dışarda başka bir yerde mi yaptırayım? Poliklinik, tıp merkezi vs. gibi. Bu testleri özel'de yaptıran var mı, çok pahalıya gelir mi? yada başka bir yerde yaptırıp tavsiye eden var mı? Ssk'lıyım.

canımben geçen ay yaptırdım özel hastanede ve eşimde yaptırdı giriş hariç benimkan testtim 47 ylt eşimin sperm testi ve ultrasonu 53 tuttu sen bilirsin ama ilden ile değişir

canım ben konak hayri üstündağ kadın hastalıkları ve doğum hastanesine gitmiştim.orda bütün tahlillerini ücretsiz olarak yapıyorlar.ssklısın zaten.eğer bir sorunun varsa oldukça ilgileniyorlar.eşimin sperm tahlillerini ve hormon tahlillerimin büyük bir kısmını orda yaptırdım.tam nedeni bilinmeyen kısırlık tedavisine girecektik ki,hamile kaldım.ama düşük oldu.ondan sonra tekrar hamile kaldım.allaha şükür suan çok sağlıklıyız.:nazar:

canım ben konak hayri üstündağ kadın hastalıkları ve doğum hastanesine gitmiştim.orda bütün tahlillerini ücretsiz olarak yapıyorlar.ssklısın zaten.eğer bir sorunun varsa oldukça ilgileniyorlar.eşimin sperm tahlillerini ve hormon tahlillerimin büyük bir kısmını orda yaptırdım.tam nedeni bilinmeyen kısırlık tedavisine girecektik ki,hamile kaldım.ama düşük oldu.ondan sonra tekrar hamile kaldım.allaha şükür suan çok sağlıklıyız.:nazar:

canım konak doğum evinde Rubella (kızamıkçık) testi yapıyorlar mı? bilgin var mı?

canım onu bilmiyorum.çünkü yaptırmadım hiç.ama sana özelden telefonuna atarım şimdi.ararsın istediğin herşeyi sorarsın.

Merhaba Beste ben alsancak Kadomer`e gittim hamileligim boyunca. Prof. Dr. Hüsnü Caglar Bey cokta memnunum. Hem tüm testleri muayanesinde yapiyor disarida yaptirmana gerek yok.Eger istersen sana numarasini gönderebilirim.

X