• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik öncesi kilosuna dönen var mı?

ahh benim vermem gereken 8 kilom var....
bir gitse şu kilolar...

biseyler yapki gitsin canim diyet egzersiz yuruyus..eminim vericeksin kilolarini....
en onemliside hareketli olmak inan mesela esin bisey almak isterse mutfaktan sana soylesin sen getir birsey isterse senden istesin hep..otobusle gidecegin yerlere yuruyerek git yani yag yakmak icin hicbir firsati kacirmaa.s

canım zaten diyet yapıyorum ..
ama hafta sonu bozuyorum ister istemez...
zaten evimiz 2 kat merdivenleri in çık yapıyorum...
inat ettim gidecek bu kilolar..
geçen ay 2 kilo verdim..
bu ay biraz yavaşladı..
spora gidiyordum ama bu aralar oğlum diş çıkardığı için bırakıp gitmek istemiyorum..
bana ihtiyacı var...

merabalar ben hamileyken 17 kilo almistim hamilelikten önce 63 kiloydum oglum simdi 1,5 yasinda ve ben 57 kiloyum süt olmasi icin tatli falan yemeyin sakin cünkü sütü tatli degil su ve sivi icecekler yapiyor ben yurtdisinda yasiyorum tüm doktorlar dogum yapan kadinlara özellikle bastirarak bunu söylüyorlar zaten emziriyorsaniz bol bolda su icerseniz tatlidan uzak durup kesinlikle verirsiniz birde bebekleriniz yürümeye baslasin bakin o zaman nasil kilo veriyorsunuz

ben kendi adıma hala 6 kilo fazlam var ve veremiyorum hatta gecen aydan bu yana 1 kilo daha almısım...hiç bir kıyafetim de olmuyor sinir oluyorum kendime...:umursamaz: hep aburcubur yemekten oluyor..bi de sonra veremzsin bu kiloyu yeme diyorlar ama ben engelleyemiyorum kendimi..mafoldumben
sürekli sekerli seyler yemek istiyor canım knım cok düşük belki ondandır anlamadım..sanırım ben hiç bizaman eski kiloma dönemicem..yani 60 oldugum fit halime :)) eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

malesef, ne yapıcaz bu kiloları :/

doğumuma 3 haftam kaldı..20 kilo almış gözüküyorum şuan.Muhtemelen 3 kilo daha alırım..ilk oğlumda 23 kilo almıştım...3yaş oluyor tam aralarında ve ilk oğlumda eski halime dönmem tam 1 yılımı aldı umarım bu daha erken olur..ve sıkılaşmak için sıkı bir tavsiyesi olan varmı??

ne yapmak lazımm vermek için bilmem ki
toplamda 19-20 kilo aldımm 10-11 kilo gitti 9 kilo fazlam var bebeğim
23 günlük henüz doğru düzgün bişi yediğim yok cnm istemiyor
bol bol su içiyorumm naapmam lazımm önerileriniz neler bu konuda fazla kilosunu veren arkadaşlar
[/B]

kızlar hala 7 kilo fazlam var sizde durumlar nasıl çok yavaş gidiyor bu kilolar alışveriş yapmak istiyorum ama hep ertyeliyorum zayıflarsam diye bugün 3 ay oldu doğum yapalı hala pantolonlarıma çok zor giriyorum 11 kilo gitti kaldı 7:((

ben varım 74 kıloyla hamıle kalıp 40 gun yanı bugun 65 kıloyum

kizlar yaz geliyor bol bol su yuruyus ve sebze yemekleriyle rahatlikla kilo verebilirsiniz..yeterki abur cuburu ekmegi kizartmalari hamur isini kesin ekmegi azltin siz bile inanamayacaksiniz nasil gittigine kilolarin....

70 kiloyla hamile kaldim, 85 le doguma girdim 4 ay once, 75 im. 5 kilo yapisti kaldi ustume :( Gitmiyo. Yemeden kesiyim diyorum, o gun bebegim 2 saatte bir acikmaya başlıyo. Yapamiyorum bisey.
Ben cok hareketsizim, dışarı çıkma imkanım pek yok, bebeğimle tıkılıp kaldık evde.

Dışarı çıkabilen herkes dışarı yürüyüşe çıksın bence. Hem bebişlerinizi oyalamış olursunuz, hem de yürüyüş yapmış olursunuz... Keşke ben de çıkabilsem...

zaten toplamda 6 kilo almıştım hastaneden eve geldiğimin ertesi günü 55 e düştüm
şu an için fazlalığım yok ama emzirdiğim için çok çabuk acıkıyorum
hamileliğimde almadığım kiloları şimdi alıcam sanırım mafoldumben

48 kiloyla hamile kaldım, 20 kilo aldım şuan bi gram kalmadı... Oysa çok sevmiştim ben onları yaaaa :(( geri gelsinler istiyom fazla deil şöle 5 kilo yeter :((

66 kilo ile hamile kaldım, 80 kilo ile doğuma girdim..doğum yapalı 3 buçuk ay oldu şimdi 69 um:)) ınşallah kısa sürede son 3 kiloyu da vereceğim:) Bu arada bu kilolar okuyunca fazla görünüyor ama boyum da boyum 1.77 yani 66 olsam gayet iyi olacak:)

Ama tatlıyı 2 gün kessem 3. gün canım istiyor allahtan emzirmek gerçekten kilo verdiriyor..Bir de Nisana girdiğimizden beri kızımla hemen hemen hergün yürüyüşe çıkıyorum bu da faydalı çünkü yediklerimdem hiç kısamadım :(

senağlamaaranıza yeni katılıyorum arkadaşlar güzel bir konu doğumdan önce 52 kıloydum hamılelıkte 25 kılo aldım kızım 8 aylık ve şu an 58 kıloyum vermem gereken 5-6 kılom var daha da veremıyorum tıkandım artık ve de emziriyorum off eskı halıme bi dönebilsem

Back