• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik öncesi kilosuna dönen var mı?

bende bu kilo işlerini bi türlü anlayamıyorum
bende bebeğimi emziriyorum ve inanılmaz derecede ne bulursam ne canım isterse yiyorum
ama belli bir kilonun üstüne çıkamıyorum
ofiste en çok yemeği ben yiyorum ama en zayıfları benim
bende doğumdan sonra biraz kilom olur diye seviniyordum ama yine eski halime döndüm

sizlere nispet yaptığımı düşünmeyin sakın
benim gibi olanlar bilir bizde zayıf olmaktan şikayetçiyiz
insanoğlu elinde olmayanı istiyor hep demekki :(

selam bende doğumda 20 kılo aldım 2.5 ayda 15 kılosu gıttı ama 5 kılo hala duruyor gram zayıflayamadım. merak ettiğim şey emzirirken ahmet marankinin kiraz diyeti yapan varmı?

ya bu kiraz diyeti çok kotuymus ya sabah ogle aksam kiraz yiyormussunuz mide kaldirmiyormus 3 gunden sonra. Valla yapanlara helal olsun diyorum ben yapamam sahsen

Meraba kızlar arkadaşım 10 gün önce doğum yaptı sezeryan ile.Doğuma girerken 15 kilo alarak girdi.Şimdi konuştum üzerinde fazla 3.5 kilosu kalmış yani 10 gün içinde 11.5 kilo gitmiş.Ahh bende öyle olacak mıyımkaydirigubbakcemile2

bende ilk kızımda 18 kilo almıştım ve doğumdan hemen sonra eski kilom olan 50 kiloya geri döndüm,sonra oğlumdada 20 kilo almıştım ondada sonra eski kiloma döndüm,ama şuan 3.cü çocuğuda düşündüğümüz için kullandığım folik asitten çok kilo aldım artık doğumdan sonra heralde eski kiloma dönemem diye düşünüyorum,artı bide yaş ilerlerken kilo vermek daha zorlaşıyo.

Kızım 4 aylık oldu ve ben de eski kiloma döndüm..Ama tartı böyle desede gene de göbek bel basen bölgesinde bir kalınlaşma kaldı..ınşallah 1-2 ay içinde bu kalınlaşma da ortadan kalkar..
Açıkçası çok özel birşeyler yapmadım kilo vermek için, hamileyken 13 kilo almıştım..Kızımı emziriyorum, haftada 3-4 kez de 40-45 dakika kadar yürüyüş yapıyorum...Ama ne kadar dikkat edicem desem de tatlı yemeden duramıyorum:(
Sezeryan doğum oldu benimki belki de göbek bundan kaldı bilemiyorum..

Kızım 4 aylık oldu ve ben de eski kiloma döndüm..Ama tartı böyle desede gene de göbek bel basen bölgesinde bir kalınlaşma kaldı..İnşallah 1-2 ay içinde bu kalınlaşma da ortadan kalkar..
Açıkçası çok özel birşeyler yapmadım kilo vermek için, hamileyken 13 kilo almıştım..Kızımı emziriyorum, haftada 3-4 kez de 40-45 dakika kadar yürüyüş yapıyorum...Ama ne kadar dikkat edicem desem de tatlı yemeden duramıyorum:(
Sezeryan doğum oldu benimki belki de göbek bundan kaldı bilemiyorum..
daha erken o da gider...

hamileyken 21 kilo almıştım, kızım 2,5 aylık eski kiloma geldim.
ama göbeğimde bir çizgi var ve göbeğim eskiye göre koyu renkte.
diyet yapmadım nasıl yediysem devam ettim.

bende hamileyken 15 kilo aldim
dogumdan sonra 5 kilo kaldi oglum uc bucuk aylikken hastalandi onun icin kosturmaktan milletin cenesinden 4 kilo verdim 1 kilom kaldi ama galiba gene hamileyim.

ben 70 kiloyla hamile kaldım.77 ile doğuma gittim.doğumdan sonra bir hafta içinde 14kilo verdim geriye.şuan oğlum 7.aya girmek üzere ben eski kilomdayım hala.68-70arası oynuyo..rejimde yapmıyorum..sabah kahvaltısı dışında pek yemek yemiyorum.

bende hamileyken 15 kilo aldim
dogumdan sonra 5 kilo kaldi oglum uc bucuk aylikken hastalandi onun icin kosturmaktan milletin cenesinden 4 kilo verdim 1 kilom kaldi ama galiba gene hamileyim.

hadi yaa.hamilemisin.kaç aylık bebişin.isteyerekmi oldu...bu ay bende çok korktum hamilemiyim diye ama çok şükür adet gördüm..çocuğum çok küçük çünkü..

ben 48 ile basladim hamilleik boyunca 12 kilo aldim,dogumda 2 kilo gitti sadece... fakat isin kotusu logusalikta da almaya devam etttim.5 kilo kadar aldim malesef... benimki sanirim sut olsun diye yedigim gidalardan kaynaklaniyor, bilincsiz tuketim oldu biraz helva, pekmez vs..:(( insAllh veririm:Saruboceq:

ya arkadaşlar ben inanamıyorum ya,nasıl sadece 2 kilo gider,bebek kaç kilo doğduki,bunun eşi var suyu var,yani hemşireler ve doktorlar bile doğumda en az 7-8 kilo gider diyorlar.şimdi burada sadece 2 kilo gitti,3.5 kilo gitti diyenler var bu nasıl oluyor ya şaştım kaldım .peki ne bileyim bir hafta sonra tartıldınız mı o zamanda mı gitmemiş oluyor....

valla ben eskidenden daha daha zayıfım... normalde 50 kiloydm.. 9alıykken 65kilo..dogumdan sonra 58 kilo.. simdi ise 45 kilo

ama 2 cocugm var biri 2 digeri 1 .. sebebi bu olabilir.. yemege vakit zor buluyrm stresten istha yok... adam gibi masada oturup yiyimyrm.. kalk otur kalk otur yaptıgım icin cok daha YAVAS yiyorum... yavas yersende de daha cabuk doyarsın :)

bende 58 le hamıle kaldım 79la normal dogum yaptım ılk hafta 12 kılo gıttı ama ıkı ay ıcınde ıkı kılo gerı aldımm suanda 68 kılodayım nasıl verecem bılmıyorumm cokk moral bozucu bı durumm arkadaslarr

ben de 21 kg aldım ve tam 1 yılda verdım.bence sağlıklı olan da bu.ayrıca ne karnım kaldı ne kalçam.ben dıyete ve spora 8.ayda başladım.8 ayda kendılığınden gıden1o kg oldu dadece.zaten 3800 kızım doğmuştu.kılo vermek ısteyenler dıyetın yanında mutlaka spor da yapsın ki sarkma olmasın.ilk zamnlar karnım hep öyle gevşek ve kocaman kalıcak sanıyodum ama geçti çok şükür:)

Back