• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik öncesi kilosuna dönen var mı?

20 kilo aldım ben 3,5 kilo kısım doğdu. doğum dan çıktıktan sonra 3 kilo vermiştim. bilmiyorumkismile kafamçokkarıştı. çok şişmiştim şimdi 5 aylık kızım ve 13 kilo verdim... veriliyor endişe etrme...

inşallahh canımmm ağzından bal damlıyor

ben 28 kilo aldım doğumda 5 kilo gitti şimdi kızım 4 aylık 18 kilom gitti 5 kilo kaldı o da 1 ay içinde onuda vericem inş

ben 28 kilo aldım doğumda 5 kilo gitti şimdi kızım 4 aylık 18 kilom gitti 5 kilo kaldı o da 1 ay içinde onuda vericem inş

özel bişey yaptın mıı canımm vermek için kendiliğinden mii gitti
lohusalıkta falan da kilo alanlar oluyormuş birde hala beşin emiyormu

ben 48 ile basladim hamilleik boyunca 12 kilo aldim,dogumda 2 kilo gitti sadece... fakat isin kotusu logusalikta da almaya devam etttim.5 kilo kadar aldim malesef... benimki sanirim sut olsun diye yedigim gidalardan kaynaklaniyor, bilincsiz tuketim oldu biraz helva, pekmez vs..:(( insAllh veririm:Saruboceq:

doğum öncesi kiloma döneli çok oldu
zaten 9 kilo almıştım 6 sı doğumda gitti
geri kalan 3üde çok çabuk gitmişti
benim derdim daha önceki kilolarım
onlarıda verirsem tamamdır bu iş
zayıflamak çok zor ya ağlamak istiyorum
alırken ne kolay alıyorum verirken niye bukadar zorlaniyorum
ama azimliyim, diyetisyene gidiyorum çokda iyi gidiyor
yaza kadar eski formumdayım inşallah

ben 48 ile basladim hamilleik boyunca 12 kilo aldim,dogumda 2 kilo gitti sadece... fakat isin kotusu logusalikta da almaya devam etttim.5 kilo kadar aldim malesef... benimki sanirim sut olsun diye yedigim gidalardan kaynaklaniyor, bilincsiz tuketim oldu biraz helva, pekmez vs..:(( insAllh veririm:Saruboceq:
inşallah verirsin canımmm doğumdan sonra da dikkat etmek lazımm demekkii
ne zor iş bu yaa

doğum öncesi kiloma döneli çok oldu
zaten 9 kilo almıştım 6 sı doğumda gitti
geri kalan 3üde çok çabuk gitmişti
benim derdim daha önceki kilolarım
onlarıda verirsem tamamdır bu iş
zayıflamak çok zor ya ağlamak istiyorum
alırken ne kolay alıyorum verirken niye bukadar zorlaniyorum
ama azimliyim, diyetisyene gidiyorum çokda iyi gidiyor
yaza kadar eski formumdayım inşallah

inşallahh canımm bende şimdiden taktımm
daha doğurmadan arayış içine girdimm nasıl veririrm
diye umarımm doğumdan sonra depresyona girmem

özel bişşey yaptım tabi ilk bebeğimin doktoru ne bulursan ye tatlı ye falan dedi bende ne bulursam yedim ilk iki hafta bi baktım kilo vermeyi bırak alıyorum ondan sonra tatlıyı kestim akşam 6 dan sonra meyve dışında hiçbişey yemedim ekmeği kestim sabah kahvaltıda bir dilim sadece 3 ara 3 ana öğün şeklinde ve dengeli bi beslenme programı yaptım kendime çorbamı eksik etmedim arada kaçamakta yaptım ama ertesi gün az yiyerek dengeledim haftada bir kilo verecek şekilde ayarladım aslında dahada çok verirdim ama hem kendi sağlığım hemde sütüm tehlikeye girebilirdi tabi bu arada kilom azaldıkça kalori ihtiyacımda azalıyor o yüzden gitgide öğünleri dahada azaltıyorum şu an progmamımın bir hafta gerisindeyim ama o kadarda önemli değil bu kadar kiloyu vermişim 5 kilo çerez niyetine verilir süte gelince bebeğimi emziriyorum allaha şükür bi kere bile mama vermedim şu an 4 aylık 7 kilo gayet iyi bence özellikle yazıyorum ki sütüm olsun diye çok yiyen arkadaşlar için zaten benim yağlarım bebeğime yeter bu arada vitamin ve demir takviyesini eksik etmedim malum süt depolarımızdan oluşuyor yerine bişey koymak lazım

inşallah verirsin canımmm doğumdan sonra da dikkat etmek lazımm demekkii
ne zor iş bu yaa

insAllah yaa.. alirken ne kolay ohh// diyet de yapamiyorum sutum kesilir die,az geliyo zaten...su lahana corbasini deneyen var mi? sutu keser mi acaba denemek istiyorum aslinda...CADIARZU

doğumdan sonra diyeti en azından emziryosanız erteleyin sütü etkiliyo çünkü ben 14 kilo aldım şu an kızım 7 aylık ve 4 kilo fazlam var zamanla veririsiniz merak etmeyin :) allah bebişlerinize ve size sağlık sıhhat versin :)

57 kiloyla hamile kalmıştım. 71 kiloyla doğuma girdim. sezaryen. 4 oldu doğum yapalı. 2 kilo fazlam kaldı. ama göbek kaldı onu ne yapacağımı bilemiyorum

67 ile hamile kalmıştım 81 ile doğuma girmiştim oğlum 6.5 aylık ve şuan 65 kiloyum ama ayva göbek hala duruyo :))

67 ile hamile kalmıştım 81 ile doğuma girmiştim oğlum 6.5 aylık ve şuan 65 kiloyum ama ayva göbek hala duruyo :))

bende gobek kalmadi cok minik aksamlari yemek yiyince cikiyor oda :)) benimde eski kiloma donmeme 1 kilo kaldi ama hedefim daha zayif olmak tabi....

mehaycım zaten benimkide yemek yedimmi çıkıyo sabah kalktığımda gayetten düz ama olcak okadar meleklerimiz sağolsun ...

bende 62 kilo ile hamile kalmistim 77 ile doguma girdim 15 kilo almistim...su anda 63 kiloyum bende :)))

Back