• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik öncesi kilosuna dönen var mı?

50 kiloyla hamile kaldım. 80 kiloyla doğum yaptım. bebeğim 5 aylık 20 kilo verdim. ama artık kilo vermem yavaşladı. kalan 10 kiloyu nasıl vericem bilmiyorum. Doktor ilk 6 ayda emzirsende emzirmesende rejimle kilo veremessin dedi. Hormonlar hala hareketli olduğu için diyet yapma boşuna dedi. 6 ay bittikten sonra başlıycam yavaş yavaş

meraba kızlaar.Bende doğum yapalı 2 ay oldu.doğuma kadar 19 kilo aldım doğumdan sonra 9 kilo gitti 10 kaldı.^2.5 hafta önce diyetisyene gitmeye başladım her hafta şimdi düzenli 1 kilo veriyorum.Kaldı 8 kilo.Hem sütümde azalmadı kızlaar tersine arttı keşke doğum yapar yapmaz gitseymişim.Yemem içmem herşey düzene girdi diyetisyenim hep emzirmeme göre ayarladı.İnşallah en kısa zamnda kalan kiolarıda verceğim

Son düzenleme:
ben 55 ile hamile akdım 77 ile doğuma gittim.ilk 20 günde 68 e inmiştim.kırkım çıkana kadar 62 oldum.sonra kilo vermem yavaşladı .bu arada hiç diyet yapmadım bol bol emzirdim sadece hatta tahin helvaları pekmeler oooo çok yedim şimdi 58.5 kilıyum.ve eski kıyafetlerimin çoğuna girebiliyorum.akşamları kısa yürüyüşler yapmaya başladım.umarım kalanlarda en kısa zamanda gider

57 ile hamile kaldım ,78.5 ile doğuma girdim..şimdi 59 kiloyum hiç bir diyete başvurmadım.kızım 15 aylık..

62 ile hamile kaldım 3 ayda aşırı kusma nedeniyle 57 ye indim. 75 ile doğuma girdim. kırkım çıkana kadar 62 ye indim tekrar ama çok yoğun emzirdim sanırım onun etkisi vardır. Şimdi tek sorunum bir göbeğimin kalmış olması..

ilk bebegimde hemen eski kiloma dondum kimse dogum yaptigima inanmiyordu...Durumda goruldugu gibi ikincisindede aynisi olucak inshAllah....

Fazla kilolara hayir..Nefret ederim kilodan,gobekten falan....Allahima bin sukur 7.5 aylik hamileyim yirtik falanda hic olmadi gobegimde,ilk dogumumdada olmamisti zaten...:21::21::21::23::49:

Son düzenleme:
62 ile hamile kaldım 3 ayda aşırı kusma nedeniyle 57 ye indim. 75 ile doğuma girdim. kırkım çıkana kadar 62 ye indim tekrar ama çok yoğun emzirdim sanırım onun etkisi vardır. Şimdi tek sorunum bir göbeğimin kalmış olması..

Gobekte bir bayanda en buyuk sorun bence, biran once yok edersiniz umarim...

ben 60 kiloda hamile kaldim 75 kiloda dogum yaptim oglum 21 aylik oldu halen emziriyorum suan 57 kiloyum boyum 1.73 bende kilo almak istiyorum bir kac kilo :3::3:

bebeğim 1 aylık olana kadar hamilelik boyunca aldığım 9 kiloyu verdim 1,5 sene de korudum. ama şimdi birden göbek fırladı çok kötü hissediyorum yaa.

bebeğim 5 aylık.52 ile başladım 74 ile bitirdim .şuan 56 kiloyum.emzirmek kiloyu götürüyor kesinlikle.bide uykusuzluk bide ev işleri derken hoop zayıflıyorsunuz.ama size yardımcı bir eş varsa zayıflamayı unutun.yada ev işi kalsın diyenlerdenseniz yine gitmez kilolar.tavsiyem bol temizlik yapın.çocuğu kucağınızdan indirmeyin.en az 3 çeşit yemek yapın eşinize kilo kalıyo mu bakın.eşim saolsun iii çalıştırıyo beni.bidaha hamile kalırsam en az 40 kilo alıcam diyorum

ben 3 günlük anneyim spinal sezeryan oldum 10 kilo almıştım hamilelikte, hastane çıkışı 5 kilosu duruyor. hiç önemli değil kilo olarak, ama sorun şu: hepsi göbeğimde. sanki doğum yapmadım, 6 aylık hamile fotoğraflarımla aynıyım. bir an önce korse giysem düzelir mi arkadaşlar lütfen yardım. bu arada bebeğim erkek, ne alaka bilmiyorum birisi erkek bebekte öyle göbek kalır sonra geçer dedi.

ben 3 günlük anneyim spinal sezeryan oldum 10 kilo almıştım hamilelikte, hastane çıkışı 5 kilosu duruyor. hiç önemli değil kilo olarak, ama sorun şu: hepsi göbeğimde. sanki doğum yapmadım, 6 aylık hamile fotoğraflarımla aynıyım. bir an önce korse giysem düzelir mi arkadaşlar lütfen yardım. bu arada bebeğim erkek, ne alaka bilmiyorum birisi erkek bebekte öyle göbek kalır sonra geçer dedi.

ben de spinal szeryan odum. doğumdan sonra da 3 hafta gece gündüz korse taktım. şimdi karnım hamilelik öncesi halinde.

sağol canım ben de bugün başlıyorum o halde korse takmaya. senin hastane çıkışı göbeğin kaç aylık hamile gibiydi;?

canım ben hastaneden çıkarken hala hamile gibiydim. hatta annem bile şaşırıyo diyo ki göbeğin öyle kalacak zannettim valla diyo. ama hiç bişey kalmadı. hamilelik öncesi kiloma dönmeme de bi kaç kilo kaldı. diyet günlüğüm var zaten veriyorum yavaş yavaş.

bende doğumdan bir iki hafta sonra eski kiloma döndüm . ama ben sizin gibi vermek değil. kilo almak isteyenlerdenim. ilk defa hamileliğimde kilo aldım ve doğumla uçup gittiler. keşke bende alabilsem

canım ben hastaneden çıkarken hala hamile gibiydim. hatta annem bile şaşırıyo diyo ki göbeğin öyle kalacak zannettim valla diyo. ama hiç bişey kalmadı. hamilelik öncesi kiloma dönmeme de bi kaç kilo kaldı. diyet günlüğüm var zaten veriyorum yavaş yavaş.
çok sevindim benim de öyle olur inşallah. dün doğum yapalı 1 hafta oldu göbeğim biraz indi ilk haline göre. ama dün doktorum korse karın kaslarını tembelleştirir takma dedi. 24 saat takmazsam tembelleşmez herhalde, ben 3-4 saat takmayı düşünüyorum yine de...

ben hamileliğim boyunca 8 kilo aldım ve doğumdan daha 15 gün sonra eski halime döndün şimdi 3 kilo eksideyim bile.hamilelikte bir tek karnım vardı sezaryen doğum yapmış olmama rağmen göbeğim bile kalmadı.şimdi yeniden hevesleniyorum hamişlik günlerime ama daha var

Back