- 7 Aralık 2020
- 26
- 14
- 8
- Konu Sahibi ecekaraakan
-
Dogal kurler denedinmi yumurta guclendirici catlatici falanMerhaba ben 1 yılldır hamile kalmak istiyorum ama olmuyor bir kaç dk gittim yumurtaların çatlamıyor dedi eşiminde sprem sayısı biraz düşük çok değil iğne oldum ama yine olmadı sizce nerde hata yapıyorum?
HAYIR DENEMEDİMDogal kurler denedinmi yumurta guclendirici catlatici falan
bende öyle düşünüyorum ama piskolojik olarak iyi değilim galiba çevremdeki herkesin ilk denemesinde oluncaHata yapmıyorsunuz, bu hata değil nasip meselesidirHer şeyin bir vakti vardır, her hastalığın da illa ki çaresi vardır. Doktor kontrollerinize devam edin
aşılama için erken değillmiAşılama sizin için daha iyi olabilir pko değilsiniz demi bende pko var ama tutmadı spermde sıkıntı yaşayanlar sanki daha pozitif sonuçlar alabiliyor
Çatlamayan yumurtayla testler nasıl görünür fikriniz var mı?Ovulasyon testi kullanin bence..
Yumurtlama gununuzu takip edin
1 kez 4 gün sonra 2 olacak galibaOvitrelle kaç kez kullanıldı?
fikrim yokÇatlamayan yumurtayla testler nasıl görünür fikriniz var mı?
Ben reglm bittiği an yapmaya basladim lh hormonu vucutta hepvar cizgi hep cikiyor zaten ..fakat 1gun yumurtlama gunu pik oluyor 1-2 gun sonrasinda tekrar siliniyor o da catladigina isaret o sekilde anlayabiliyorsunuz zaten.. ben teste gore iliski planladim ve o ay hamile kaldim şükürÇatlamayan yumurtayla testler nasıl görünür fikriniz var mı?
Bunu sana dememiştim diğer mesajı yazan arkadaşa dedim canım.fikrim yok
Hayırlı olsun ama çatlamayan yumurta pik verir daima. Test çalışmaz yani.Ben reglm bittiği an yapmaya basladim lh hormonu vucutta hepvar cizgi hep cikiyor zaten ..fakat 1gun yumurtlama gunu pik oluyor 1-2 gun sonrasinda tekrar siliniyor o da catladigina isaret o sekilde anlayabiliyorsunuz zaten.. ben teste gore iliski planladim ve o ay hamile kaldim şükür
Bence bir kaç kez daha denenebilir. Şansı arttıran nir şey ilişki saati veriliyor neticede. Olmazsa aşılama tüp ilerlersiniz. Kür olayları bana ters geliyor. Tabi çok faydasını gören var.1 kez 4 gün sonra 2 olacak galiba
kür bana da ters geliyorBence bir kaç kez daha denenebilir. Şansı arttıran nir şey ilişki saati veriliyor neticede. Olmazsa aşılama tüp ilerlersiniz. Kür olayları bana ters geliyor. Tabi çok faydasını gören var.
tmm canımBunu sana dememiştim diğer mesajı yazan arkadaşa dedim canım.
Anlayamadm????Hayırlı olsun ama çatlamayan yumurta pik verir daima. Test çalışmaz yani.
Arkadaşım onlarca kez ovulasyon testi yaptım bunları ben biliyorum. Bende de bu netlik var. Diyorum ki. Bu arkadaşımızın yumurtalarının çatlamama problemi varmış. Yani o silikleşme yok. Lh hormonunda dalgalanma yok. Test yaparsa. Her gün pik görecek. Test yapması manasız.Anlayamadm????
Su yumurtlama mesela
digeri de catlama..
Ne demek istedgnzi tam olarak algilayamasam da tesekkur ederim isteyen herkese nasip olsun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?