- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 35
Ancelika bir erkekle bir şeyler yaşamıştı kesinProgram öyle psikoloji bozucu işte düşünün artık
Her şey yolunda gidiyordu. Ancelika hamile olduğundan habersiz her gün içkiler içiyor alemler yapıyor idi. Bir gün karnında bir sancı hissetti. O da nesi? Yoksa kakası mı gelmişti? Her şeyden habersiz olan Ancelika acil servise koştu. Seni doğum odasına alıyoruz dediler. Ancelika "ney?" dedi. Oysa ki her ay adet görmüştü ve karnı bile şişmemişti, diye anlatılıyordu programda.
Ay doktora gidicem bi anda içimden çocuk çıkarıcaklar sanıyodumRüyalarıma girmişti hatta benim içimden bebek yerine pijama çıkmıştı. Ay neyse giyerim bunu ben demiştim Doktor da bazen oluyor böyle şeyler diye açıklama yapmıştı.
Konu sahibinin de sadece psikolojisi alt üst olmuş birazcık.
Gidip kan testi de yaptır yaptırabiliyorsan. Böylece konuyu tamamen kapatabilirsin kafanda.
6 aylik. 4 olmadan gecer demislerdi geçmedi sanirim bende 9 ay bunu çekeceğim... zofran dil üstü hapıyla günümü kurtarabiliyorum biraz, yoksa yok. Diğer mide bulantısı ilaclarinin da hicbiri kesmedi beni. Sadece zofran iyi geldi.Inşallah canım kayinvalidemde dio ben 9ay çektim mutfağa giremedim senin bole giderse iyi dio halbuki bende herşeyden bulanan insanın isim zor derdim ama olması şükür devam eder senin şimdi kaç aylik
Siz yanlis oldugunu savunuyorsunuz. Nisanliniz yanlis birsey yaptiginizi dusunmuyor anlasilan. ayrica takinti yapan sizsiniz neden bunalttiniz nisanlinizi bu kadar. Yaptiginiz testlerden bile haberi olmamali bence. Evham yapiyorsaniz test pozitif cikmadigi surece kendinizi yipratin karsi tarafi biktirmaya luzum var miydi. Sanki tecavuz etti. Bir de suclayici tavir takinmissaniz adam hakli bence..ama sonuçta ben bu yanlışı tek başıma yapmadım takıntıysa bile yanımda olmak zorunda, değilse de yanımda olmak zorunda...
yaptırıcam kan testi.
Anladım inşallah sağlıcakla alırsın bebisim kız erkek bellimi6 aylik. 4 olmadan gecer demislerdi geçmedi sanirim bende 9 ay bunu çekeceğim... zofran dil üstü hapıyla günümü kurtarabiliyorum biraz, yoksa yok. Diğer mide bulantısı ilaclarinin da hicbiri kesmedi beni. Sadece zofran iyi geldi.
Canım bak iyi değilsin. Kan testine gerek bile yok sende hamileliğin h si yok. Gerçekten son derece takıntılısın ben nişanlına hak veriyorum. Bu derece takıntılı olan ve tedaviye yanaşmayan biriyle asla evlenmezdim sanırım. Adam bu noktaya bile iyi gelmiş seninle bence.Suan okadar cok mesaj birikmis ki hepsini tek tek alintilayamadim kusuruma bakmayin genel olarak aciklayim durumumu. Ben zaten hayatimdaki bir cok konuda takintiliyim konularimda da gormussunuzdur, nisanlimin eski sevgililerini 1 yil boyunca sulalelerine kadar arastirip , sosyal medya hesaplarinda belki de baskalarina yazdiklari seyleri nisanlima yazmislar gibi dudunup kafayi yedim. Tamam haklisiniz normal degilim, takintiliyim. Yaptiginiz aciklamalara da minnettarim , kan testi yaptiricam bu hafta icinde.
Ama bisey soyliyebilir miyim sizce de ben bu durumu tek basima yasamak zorunda olmadigimi takinti yada hamilelik ne varsa nisanlimdan destek gelmesi gerektigini dusunurken haksiz miyim? Ozaman simdi bu adam kaciyo felc olsam napcak diye dusunuyorum mesela evlenince.
Bir de ben buraya konu acmadan once butun kk konularini teek teek inceledim. Supheli iliskiden korunmali iliskiye cikan silik cizgiden koyu cizgiye ustune gormeden yerlesme kanamasina... ama okadar cok bilgi kirliligi ve istisnai durumlar uzerinde okadar cok konusma varki okudukca sanki istisnai durumlar ornegin 3 ay adet olup hamile olma yada prezervatiften hamile kalma sanki cok normalmis gibi. Bir de o bahsettigim lanet programda hatta sanirim 5. Bolumuydu internetten turkce dublajli bulanilirsiniz, kadina doktor kan testi yapiyo 3 aylik hamileyken ve sonuc negatif diyo. Ve bu kadin korunmus ya.
Yada bakiyorum birileri buraya silik cizgili test atmis altinda 30 tane hamilesin canim tebrikler yorumu var... gercekten kafayi yedim annem saglikci keske sorabilsem diye oyle istiyorum ki ama soramam iste felaketim olur.
Ve suan evlilik dusuncem de askida, belki ayrilik olucak nisan atilcak, belki hamileyim ve hayatim kararicak ... bilmiyorum hep aglayip duruyorum..
Bakin buda 4 gun once yaptigim son gebelik testi... ama ya bozuksa? Diye dusunmekten kendimi alamiyorum.. karnima bisiyler batiyo sanki suan bile..
Bir kadındığumcuya git ultrasona git kendi gözünle gör olmadığını ve rahatla 3 aylık bebek olsa eli ayağı oluşmuş olurdu ve görürdün ultrasonda doktora rica et ve kökten rahatla artık kan testiyle uğraşmaama sonuçta ben bu yanlışı tek başıma yapmadım takıntıysa bile yanımda olmak zorunda, değilse de yanımda olmak zorunda...
yaptırıcam kan testi.
Muhafazakar aile demişsiniz. Peki nisanliniz sizden ayrilirsa o zaman ne olacak. Bakireydiniz değil mi?3 ay öncesinde yaşanan ilişki sonrasında, bir anda başlayan gebelik korkusu ve hayatımın adım adım mahvolması...
Nişanlımla ayrılma noktasındayız şuan çünkü akıl sağlığımın yerinde olmadığını, imkansız olan bir durumu abarttığımı, normal bir insan olmadığımı düşünüyor.
Bugün ayrılmak istediğini söyledi, çünkü normal değilmişim..
3 ay önce bir hatayla, korunmalı bir şekilde ilişkiye girdik ( prezervatif). sonrasında 3 kez adet gördüm, ve son 10 gün içerisinde de 4 tane idrar testi yaptım.
İlk yaptığım test negatif çıktı ancak sonrasında , saatler sonra tekrar baktığımda ikinci silik bir çizgi belirmişti. Buradan okuduklarım kadarıyla hamile olabilirdim. 2 gün sonra tekrar test yaptım. Saatlerce beklettim ama bu sefer tek çizgiydi ( başka markaydı test).
Bu testten sonra tekrar test yaptım 2 gün sonra, negatif çıktı ve yine saatler sonra (3 saat filan) telefonun flaşıyla görebildiğim bir silik çizgi çıktı.
Bu testten sonra tekrar test yaptım hala duruyo ve negatif, testi oydum nerdeyse bakmaktan yok çizgi filan.
Velhasıl o silik çizgi ve sonrasında okuduğum yorumlar şuan hayatımı mahvetmek üzere. nişanlım ayrılmak istiyor.
Hamile olduğumu bilmiyordum diye bir yabancı program var orda izlediklerim de beni bitirmiş durumda, kadınlar adeti düzenli görüyo, idrar kan testleri yapıyolar, hepsi negatif çıkıyo ve asla doğuma kadar anlamıyolar hamile olduklarını..
Hamileysem hayatım biter, nişanlı olmam birşeyi değiştirmez babam beni reddeder. Ailem mahvolur çünkü muhafazakar bir aileye sahibim , hem korundum hem adet gördüm, ama yinede silik çizgiler gördüm ve aklımdan kötü kötü şeyler geçiyo. nişanlımı da kaybetmek üzereyim çünkü o çok emin. ben bu durumdan nasıl çıkabilirim? Yaşayan var mı etrafınızda ? Ya da siz yaşadınız mı ? Hamile olma ihtimalim nedir ? Değilsem neden böyleyim... Kızlar lütfen bildiklerinizi yazın...