Hamilelik korkusuna bağlı ruh sağlığı bozukluğu ...

O göğüs ağrısı bende de olmuştu, benimde gebelikten şüphelendiğim bir zamandı.. Bunlar genel belirti olsa da varlığı hamileliğe işaret değil canım.. Ben ihtimal olmasına rağmen değildim yani.. Şuan hamileyim ve ağrım yok.. Geçmezse film çektirebilirsin..
Bu arada 33-34 günde adet oluyorsan senin yumurtlama 19.-20. Günler.. Tabi kanaman olduğu için, bilgi amaçlı yazdım sadece..
Ya ama ben 6 ekim ve 9 kasımda regl oldum reglm biteli 3 gün oluyor 2 gündür sızlıyor arada bi . regl bittikten sonra olması beni şüphelendirdi zaten kondomla korunup dışa boşalma olmasa çoktan kan testi yaptırırdım

Ya ama ben 6 ekim ve 9 kasımda regl oldum reglm biteli 3 gün oluyor 2 gündür sızlıyor arada bi . regl bittikten sonra olması beni şüphelendirdi zaten kondomla korunup dışa boşalma olmasa çoktan kan testi yaptırırdım
Kız birde dışamı boşaldı? Birde korunuyordunuz.. Tarihin gecikmemiş bile.. Canım takma kafana, rahat bir uyku uyu.. Evde çamaşırını da takmamaya çalış.. Geçmezse doktor film çeker.. Ay lütfen bu kadar takma kafana.. Eşini dinle rahatlıkla..

Mesajla yada kısaltarak falan yazabilir misin lütfen

canım mesaj yazamıyorum, şöyle söyleim google a gir şey yaz, özel laboratuvarlar sonra şehrindekileri arat ordan herhangi birine git hepsi aynı zaten illaki vardır özel laboratuvar.

Hamile olman cidden imkansız canım.. Rahatla.. Birde korunmuşsunuz..

Herkesin kendi hayatı tabi ama naçizane kendine bunu yapma bir daha lütfen.. Kaç ayın ziyan oldu.. Kendini düşün en azından.. Zaten nişanlın ama bak günn geliyor birşey ters gidebiliyor.. Umarım nişanlınla hakkınızda hayırlısı olur..

bidaha yapmayı düşünmüyorum zaten, ilişkim hakkında da şüphelere düştüm çünkü bu meseleden dolayı :) çok sağol canım bu ara baya bişiler yazdın bizi rahatlatmak için :) bildiklerini paylaştığın için çok çok sağol

Kız birde dışamı boşaldı? Birde korunuyordunuz.. Tarihin gecikmemiş bile.. Canım takma kafana, rahat bir uyku uyu.. Evde çamaşırını da takmamaya çalış.. Geçmezse doktor film çeker.. Ay lütfen bu kadar takma kafana.. Eşini dinle rahatlıkla..
Göğsüm sızlamadan önce çok rahattım ama yine diken üstüne oturmaya başladım hayırlısı bakalım umarım dediklerinizde haklısınızdır eğer kan tahliliyle hamile çıkarsam adına imkansız falan koyucam

X